Řídké vlásky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
7.2.09 10:51

Řídké vlásky

Dceri je 2,5 roku a dosud nosila vlasky delsi. Nedavno jsem ji ostrihala z prakt.duvodu ofinku a vsimli jsme si, ze ma nahore na hlavicce vlasky hodne ridke, misty az skoro plesky… Jinak kvalitu vlasku ma velmi dobrou, jinde po hlavicce bych rekla ze nijak ridke nejsou.
Co s tim? Ostrihat vlasky, aby to melo nahore sanci zesilit? Radsi moc nestahovat do culicku atd.?
Pokud mate zkusenosti, tak budu rada za vase nazory a doporuceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
7.2.09 11:03

Stříháním se růst vlasů naprosto nedá ovlivnit. Třeba někdo poradí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.2.09 11:27

Ahoj no já bych ty vlásky nestahovala do toho culíku a jestli má místam plešku a neměla to předtím tak bych zašla k mudře.A jak píše lasička stříháním to neovlivníš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.2.09 13:41

No bohuzel si nejsem jista, jestli to driv mela nebo ne - ono to opravdu je videt ted diky tomu novymu ucesu. Kdyz ji dam do vlasku celenku a tim ji ofinku stahnu dozadu, tak nic poznat neni, takze jsem si toho mozna driv jen nevsimla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.2.09 13:57

Ahoj, jsem kadeřnice na mateřské. Vlásky se jí časem budou obnovovat (začnou se jí dělat podrosty). Bohužel nelze říct kdy přesně. Dceři začaly ve dvou letech. Stříháním se to opravdu nedá ovlivnit. Ten culík bych moc neutahovala, ale myslím si, že na to také nemá vliv. Spíš hodně utažené vlasy mohou být slabé, třepící se a má narušené vazby. Doporučovala bych koupit vlasovou vodu (bylinou, třeba ženšen) a jednou týdně na holá místa vmasírovat konečky prstu. Pokožka se prokrví a podpoří se tím růst vlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.2.09 14:36

Kykoušku také jsem kadeřnice na mateřské nejsem stále pracuji,ale já bych ten culík tedy zatím nedělala ,když se utahuje můžeš tím uvolnovat vl.cibulku.To,aby se třepily by je musela svazovat mokré .
To je jen můj názor (Každý ho ma jiný :wink: ) Simčo nech tomu čas souhlasím s Kykoušem,že se jí vlásky čase budou obnovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.2.09 21:01

Teda Luci, jak to zvládáš? Chodíš jen sem tam dle objednávek, nebo na celý den? No jo, ono je těžké opustit dobrou klientelu. A lidi se někdy vracej hodně špatně. Jinak nevim, v knižce mám napsáno, že mechanické poškození vlasů je i u dělání culíku. Na pevno svázaná gumička vlas oslabuje a narušuje vlasové můstky. Což někdy bývá vidět i po umytí vlasů zejména na rozpuštěných jakási vlna od culiku. No ale jiný kraj jiný mrav :wink: . Máš pravdu, každá škola se někdy liší názorama :wink: A pak u závěrečných zkoušek, kde jsou učitelé z jiné školy na tebe koukaj, co jim to tam vlatně vykládáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.2.09 21:09

Kykošku já spíš jedu dle praxe o tom culíku :lol: :lol:
Dá se to zvládat střídáme se s manžou o Kubíka a já si tam chodím odpočívat :lol: A mě ta práce hrozně baví takže vzdát jsem se toho uplně nechtěla.
Já zas obdivuji tebe !!!!!Tři dětičky to já bych nezvládla a ještě dvojčátka jsi opravdu užasná!!!! Četla jsem diskuzy o té jehle tak držím palečky at je malinké dobře uplně mě bylo špatně,jak jsi popisovala co jí dělali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.2.09 22:24

To spíš obdivuji já tebe :wink: . Mě to někdy dost zmáhalo celý den na nohou :? . S tou jehlou hruza… uhlídat tři děti dá fušku, ale je to dobrý na hubnutí :lol: . Ale ještě to jde, mám kamarádku taky kadeřnici a ta má čtyři malé děti (1rok, 3 roky, 5 roku a 7 roku) a do toho ještě pracuje. Taky říká, že si chodí do práce odpočinout :lol:
Jejda, snad autorka diskuze nebude naštvaná, že jsme odbočili od tematu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.2.09 22:29

No snad ne :oops: 4 děti to si neumím představit vůůůbec!!!
tak ty jsi kásně štíhlounká a máš nádherný dětičky jukla jsem ti na fotky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.2.09 22:54

Je, děkuji. Ale to břicho po těch těhu se nějak vytáhlo 8O . Taky ji obdivuji. Ale penízky jsou potřeba při tolik dětí, tak se jí ani nedivím. Také to nemá lehké, chudák. Kubík je taky pěknoučkej. Čertici mu koukaj z očí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí