Boty Rieker kolekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
23.3.13 16:59

Byla jsem reklamační pracovník a Rieker už není to co bývalo. dřív reklamace byla vyjímečná a posledních pár let jsem nedělala nic jiného než posuzovala jejich nekvalitu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
24.3.13 09:07

Tak já si nemůžu stěžovat, na podzim jsem si koupila taky kozačky, že nejsou kožené mi bylo řečeno a je to i logické, že za 1800 budou těžko kožené, to si holt musí lidi připlatit. Jsem s nimi ale maximálně spokojená, pohodlné, teplé, co se promokavosti týče, nechodím kalužema, nicméně chce to ošetřit impregnací, krémem.
My teda s manželem chodíme jedině v Riekrech všech ročních období, protože jsou prostě nejpohodlnější, a neměla jsem reklamaci. Poslední zimní mi vydržely 10 let, jen jsem si dávala podrážet podpatek-plátek. Vyhodila jsem je, ne že by nedržely dál, ale že už byly fakt okopané a jeté.

• Citovat
  • Upravit
1322
25.3.13 23:38

@Betty03 A můžete poslat odkaz, které jste si koupila na zimu? Je pravda, že jsou opravdu nejpohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
26.3.13 09:03

No podívám se, jestli najdu na netu, já je měla z kamennýho obchodu. Já si fakt nemůžu stěžovat, ale věřím, že kus od kusu je to jiné. Já zas nemusím Baťu, co jsem měla, nepohodlné, dětské nic nevydržely suché zipy…

• Citovat
  • Upravit
Betty03
26.3.13 09:05

http://www.rejnokobuv.cz/…2500367.html ať žije google :mrgreen:
A to zjišťuju až teď, že mají vodoodpudivou membránu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1322
26.3.13 23:11

Hmm, hezké, ty jsem myslím taky u nás viděla. No vidíš, aspoň ses něco díky mě dozvěděla :mrgreen: :mrgreen: To je pravda, že Baťa stojí za prd, tj jak made in China - což taky některé jsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
29.4.13 15:34

Také uvažuji o tom, že si koupím Rikerky - sandály, ale zaráží mě, že mají všechny upevnění na noze buď suchým zipem nebo přes gumu. takové boty jsem jedny měla a slušně jsem se v nich vysekala, když povolily, a od té doby prostě nikdy :think:

Tak spíš uvažuju, že si koupím od nich nějaké pantofle bez zapínání a sandály v nějaké jiné značce. Protože suchý zip nneí navždy a na pláži se mi do nich může dostat písek a ucpat se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.4.13 15:49
@rybka56 píše:
Také uvažuji o tom, že si koupím Rikerky - sandály, ale zaráží mě, že mají všechny upevnění na noze buď suchým zipem nebo přes gumu. takové boty jsem jedny měla a slušně jsem se v nich vysekala, když povolily, a od té doby prostě nikdy :think:Tak spíš uvažuju, že si koupím od nich nějaké pantofle bez zapínání a sandály v nějaké jiné značce. Protože suchý zip nneí navždy a na pláži se mi do nich může dostat písek a ucpat se to.

Guma nepovolí, nevytáhne se ;) Já kupuju jenom riekry a maximální spokojenost. I jsem teď jedny reklamovala, páč mi praskla kůže (mám širkovou nohu) a vrátili peníze. Zimáky mám taky jenom od nich. Zlatej Rieker :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.4.13 16:03

@rybka56 Rieker je kvalitní značka. Manžel je má už několik let. Ke koupi jsem ho dokopala já a nelituje. A že s nimi prošel kus světa. Po písku, po skalách… Takže se toho fakt neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.4.13 18:24

Tak ja uplne nadsena nejsem. Koupila jsem si tyhle (bohuzel odkazy nefungujou, takze foto)
pohodlny jsou neuveritelne, ale vlozka je tam jen navolno a jedna se mne posouva dozadu. Vybirala jsem je snad hodinu, takze jsem na mrtvici. Nevite, co s tim? Prilepit? :think: Kupovala jsem v Humanicu ve Vidni, takze na reklamaci to moc nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.4.13 08:44

@asha Já mám zkušenosti jenom ze sandálema a ty mají vložku napevno (jinak by to ani nešlo :nevim: ). Ale měla jsem podobný problém kdysi s Fare botama. Nakonec jsem ty původní vložky vyndala a koupila si do nich jiné a ty už se neposouvaly. Občas v těch botách chodím ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.4.13 09:36
@Amys píše:
@asha Já mám zkušenosti jenom ze sandálema a ty mají vložku napevno (jinak by to ani nešlo :nevim: ). Ale měla jsem podobný problém kdysi s Fare botama. Nakonec jsem ty původní vložky vyndala a koupila si do nich jiné a ty už se neposouvaly. Občas v těch botách chodím ještě teď.
:palec: Diky moc, to mne nenapadlo :mrgreen: Ja si tam chtela dat jiny vlozky, ale pres ty puvodni…nevim, cim myslim :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.4.13 09:39

Mam dotaz: nevite o kamennym obchode (spis v Brne, ale treba i v Plzni, K. Varech), kde by meli velky vyber Riekera? Ve Vidni byla nabidka mizerna. Po netu to kupovat nechci, protoze treba ty baleriny, ktery vypadaji, ze maji prostornou spicku (a taky maji), maji zas nizky nart. Nebo mate tip na Riekera s vyssim nartem a pro sirsi nohu? Sneakery jsou dost uzky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.4.13 09:39

@asha Kolenem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.4.13 09:42
@Amys píše:
@asha Kolenem? :mrgreen:

No jo, boty nejsou zrovna moje hobby, mam nestandardni nohy, ktery musi byt v pohodli od prvni chvile, zadny vyslapnuti nehrozi 8) Takze ani tim kolenem, je to ciste fyzicka zalezitost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková