Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
To se bojím, že když pojedu dýl a né hned zítra, že mi právě tuplem řekne, že jsem si to poškodila sama, no jsem zvědavá co mi na to tedy zítra řekne do telefonu prodavačka.
No já si taky myslím, a proto na ní zkusím ještě přez ten email, ale tomu moc nevěřím že pochodím. ptž to byla starší paní a ta tomu asi nebude rozumět. No zítra sem napíšu, jak jsem dopadla.
Tak jsem tam ráno volala tedy, zvedla mi to asi majitelka toho obchodu a tak jsem ji to vše řekla a ona ať je přivezu, a já že to mám 22km a že když mi to nevezmou, tak mi vyjdou tím pádem na 2500kč ty boty a ona že tedy at ji to vyfotím a pošlu na meil. Že podle toho jak to bude vypadat, že mi dá slevu a pošle peníze na ůčet, že tam nebudu muset jezdit.Tak jsem to tak udělala, vyfotila a zaslala a paní mi na ně dala slevu 300kč. Takže super a pokud to někdy časem náhodou začne prosakovat ale myslím, si, že je to jen škráblá ta kůže, takže to prosakovat nebude.Ale jasně nikdy nemůžu vědět co to kdy udělá:-)Ale snad ne. Kdyby něco, budu reklamovat, nárok na to máme.
Já taky kupuju Rieker boty. Já nevím, jak to mají jinde s kolekcemi, ale v obchodě JoeAlex, který navštěvuji v Praze, mají kolekci z Německa tušim…takže se liší od té, kterou najdete v jiných obchodech, kde prodávají Rieker.