Boty Rieker kolekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
29.12.14 23:17

To se bojím, že když pojedu dýl a né hned zítra, že mi právě tuplem řekne, že jsem si to poškodila sama, no jsem zvědavá co mi na to tedy zítra řekne do telefonu prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
29.12.14 23:18

@10dablice myslím, že ti stejně řekne, abys to přivezla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.12.14 23:23

No já si taky myslím, a proto na ní zkusím ještě přez ten email, ale tomu moc nevěřím že pochodím. ptž to byla starší paní a ta tomu asi nebude rozumět. No zítra sem napíšu, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.12.14 19:49

poškozené boty

Tak jsem tam ráno volala tedy, zvedla mi to asi majitelka toho obchodu a tak jsem ji to vše řekla a ona ať je přivezu, a já že to mám 22km a že když mi to nevezmou, tak mi vyjdou tím pádem na 2500kč ty boty a ona že tedy at ji to vyfotím a pošlu na meil. Že podle toho jak to bude vypadat, že mi dá slevu a pošle peníze na ůčet, že tam nebudu muset jezdit.Tak jsem to tak udělala, vyfotila a zaslala a paní mi na ně dala slevu 300kč. Takže super a pokud to někdy časem náhodou začne prosakovat ale myslím, si, že je to jen škráblá ta kůže, takže to prosakovat nebude.Ale jasně nikdy nemůžu vědět co to kdy udělá:-)Ale snad ne. Kdyby něco, budu reklamovat, nárok na to máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
30.12.14 23:24

Tak to je super :palec: :potlesk:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.12.15 08:15

Já taky kupuju Rieker boty. Já nevím, jak to mají jinde s kolekcemi, ale v obchodě JoeAlex, který navštěvuji v Praze, mají kolekci z Německa tušim…takže se liší od té, kterou najdete v jiných obchodech, kde prodávají Rieker.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková