Riesit tuto predkozku?

11.3.23 22:29

Riesit tuto predkozku?

Ahojte skusene maminy chlapcekov, trochu sa bojim, a kedze som prvorodicka, vobec neviem, ci to riesit, ci nie… Ide o to, ze syncekovi ked stiahnem predkozku (zatial len do polovice, kedze je este prilepena), tak cca pod zaludom sa vytvori take prstencove zuzenie. 😏 Neviem, ci to je v poriadku alebo nie. Pri najblizsej navsteve sa urcite opytam od pediatricky, len sa chcem opytat od vas, skusenejsich, ci to mali vasi chlapci, alebo nie… Ci to je na streoidny krem.

Ma cerstvo 2 roky.

Dakujem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1735
11.3.23 22:41

@Ch.keller2185 Ja mám dvouletá dvojčata a doktorka mi řekla, že do tří let přetahovat vůbec nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 22:46

Hlavne nic nepretahuj. Mozes mu akurat ublizit. Narobis mu mikrotrhliny a bude mat v dospelosti problem iba kvoli hyperaktivnej mame :zed:. Vysokemu percentu chlapcov sa predkozka uvolni az v puberte a je to normalne. Problem by bol jedine, ak by sa mu pri curani robila „bublinka“. To sa mu urcite nerobi, ak si schopna ju stiahnut az tak dole. Tak hlavne neries a ruky prec od pindika.

• Citovat
  • Upravit
77042
11.3.23 22:58
@Ch.keller2185 píše:
Ahojte skusene maminy chlapcekov, trochu sa bojim, a kedze som prvorodicka, vobec neviem, ci to riesit, ci nie… Ide o to, ze syncekovi ked stiahnem predkozku (zatial len do polovice, kedze je este prilepena), tak cca pod zaludom sa vytvori take prstencove zuzenie. 😏 Neviem, ci to je v poriadku alebo nie. Pri najblizsej navsteve sa urcite opytam od pediatricky, len sa chcem opytat od vas, skusenejsich, ci to mali vasi chlapci, alebo nie… Ci to je na streoidny krem.

Ma cerstvo 2 roky.

Dakujem!

nic se nemá přetahovat, je to nebezpečný přežitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.23 22:59
@Anonymní píše:
Hlavne nic nepretahuj. Mozes mu akurat ublizit. Narobis mu mikrotrhliny a bude mat v dospelosti problem iba kvoli hyperaktivnej mame :zed:. Vysokemu percentu chlapcov sa predkozka uvolni az v puberte a je to normalne. Problem by bol jedine, ak by sa mu pri curani robila „bublinka“. To sa mu urcite nerobi, ak si schopna ju stiahnut az tak dole. Tak hlavne neries a ruky prec od pindika.

Mne lekarka odporucila stahovat od 1 eoka, ide mubto pekne, a pekne sa aj odlepuje. Pytam sa na skusenosti, ci aj vasi chlapci mali taku formu zuzenia alebo nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí