20m dítě a období vzdoru

102
8.3.23 22:45

20m dítě období vzdoru

Ahoj maminky, taky už jste občas zralé na chocholouška. :lol: Chtěla bych se zeptat maminek, které měli nebo mají povahově podobné děti jako je naše dcera. Dceři je 20m a je to živel. Je akční a chytrá, ale je to pěkný paličák. Tvrdohlavá, dost se vzteká a vzdoruje a chvíli neposedí, takže aktivity, které jsou doma u stolečku u nás zatím vůbec neletí ani jiné řízené činnosti. Zkoušela jsem cvičení maminek s dětmi, ale dcera to bojkotuje jak nejvíc může. Takže chodíme jen do herničky kde si vesměs může dělat co chce a kdy chce. :mrgreen: Tak se chci zeptat jaké všelijaké aktivity s dětmi děláte a jaké hračky mají vaše děti v oblibě? Děkuji a přeji vsem krasny MDŽ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
9.3.23 06:51

Nechávám běhat po bytě, leze po gauči, skáče do velkýho sedacího vaku, staví věže z kostek aby je s velkou slávou a rámusem mohla bourat, a tak. Hlavně když se u toho může běhat a dělat hluk :mrgreen: ale ráda si prohlíží knížky, ale nesmíme u toho asistovat, chce jen sama.
Na cvičení chodíme tady na vsi se starší - houf děcek v tělocvičně, ideál, vyběhaj se, mladší hrozně ráda leze na žebřiny, děláme opičí dráhy a tak. Nejlepší je vypustit děti někde venku a nechat je běhat (ne u silnice, že :mrgreen: ).
Já ty období vzdoru moc neprožívám, ani u starší jsem to neřešila. Vztekne se, vyválí se po zemi a za chvíli je zase dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.3.23 20:48

@Lily Evans Joo to znám, taky tak. Všude doma skáče běhá no hlavně, že může běhat a dělat hluk. :lol: Tak tohle máme s Albi tužkou. Jedině sama, jinak začne hučet. :mrgreen: Jee tak to cvičení to je super. No zkoušeli jsme taky chodit na cvíčo a zatím nic pro malou, ale zase až trochu povyroste tak tomu dam ještě jednu šanci. :mrgreen: Jooo to je pravda, když může lítat někde v parku nebo v lese, tak to je ve svém živlu. :mrgreen: Já teda jak kdy. :zed: Protože nejsem zrovna ranní ptáče, ale bohužel dcera vstává ráno mezi 5 až 6 a po ránu teda ty její vzteky nedávám dokud se trochu nerozkoukám. Ale jinak je to tak vztekne, vyvali se a jd se dal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí