Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Syn 20m poslední dobou (hlavně v noci) dýchá nahlas a obtížně nosem, rýmu nemá. Spíš má hodně suchou sliznici. Stříkám mu na noc do nosu mořskou sůl, to zabere, ale k ránu už to slyším zase.
Co s tím? Poraďte.
Dnes večer jsem mu vytáhla větší krvavý šušeň, tak mě to trošku znepokojuje, hlavně vidím, že se syn s tím nosem trápí a k ránu ho to náročné dýchání nosem budí ze spánku.
Zase tu chcete propagovat přípravky jedné firmy, že? Podobně jako to děláte i v jiných diskuzích a na jiných diskuzních fórech.
Nahlášeno.
@darka15 prosím? Jaké přípravky
asi si mě s někým pletete, já jsem nikdy nic nepropagovala ani tady ani jinde na diskusním fóru. Takže mě prosím neurazejte
@darka15 píše:
@ElaZahirZase tu chcete propagovat přípravky jedné firmy, že? Podobně jako to děláte i v jiných diskuzích a na jiných diskuzních fórech.
Nahlášeno.
Dobrý den,
děkujeme za nahlášení, upřímně si myslím, že v tomto případě se opravdu jedná „pouze“ o dotaz, nikoliv o snahu propagovat apod.
Děkujeme ale za takovou aktivitu! Vážíme se toho, pomáháte nám dělat eMimino lepším místem ![]()
Viki ![]()
Vincentka ve spreji, Otrivin Breath Clean, zvlhčit vzduch v místnosti (mokrý hadr na topení), pořádně vyvětrat.
@ElaZahir dobrý den, můžu se s odstupem času zeptat jak jste dopadli? Dcera má stejné potíže. V noci ztěžka dýchá, někdy trochu chrápe, přes den nic. Nosní mandli nemá rok. Rýmu nemá. Při vysmrkání (např. když pláče) je v kapesníku krev.