Jaký kroužek pro 2 leté dítě?

6.3.23 15:48

Jaký kroužek pro 2 leté dítě?

Ahoj holky,
zajímalo by mě od kolika jste s dětmi chodily na nějaký kroužek a jaký? :think:
Synovi budou koncem března 2 roky a já začínám cítit, že by už potřeboval (resp. jestli se tomu dá říkat chtěl) chodit na nějaký kroužek. Jenže jaký?
Chodil jen cca do roka a půl na plavání.
Návštěva dětského hřiště, parku, koutku či herničky cca 3× týdně nestačí :zed:. (A vícekrát se tomu zase nehodlám obětovat já, protože nepatřím mezi ty šťastné mamči které to tam vyloženě baví :nevim: ). Nepočítám do toho delší procházku, venčení psa nebo víkendové pobyty na chalupě se zvířátky. S dětmi si „hraje“ rád.
Předem Vám děkuji za odpověď.
Hezký den, K :*

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
6.3.23 16:00

Plavání, cvičení s rodiči, sokol, muzicírování, výtvarný, pohybovky s písničkami a říkankami…
Chodila jsem s oběma dcerami od 1 roka - každé dopoledne něco. Bavilo to je i mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
6.3.23 16:00

A co cekas? Ze tam decko strcis a oni mu vytvori zabavu?

• Citovat
  • Upravit
56505
6.3.23 16:02

Plavání, malování a cvičení s rodiči. Ráda vzpomínám na tyto aktivity se synem. Další aktivity se jistě najdou. Až bude hezky, začnou i venkovní aktivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
6.3.23 16:07

Plavání od tří měsíců, dítko skončilo se závodními tréninky přechodem na gympl a změnou sportu, Helen Doron od roku, dítko preferuje angličtinu před češtinou, včetně povinné četby a vzdělávání :mrgreen:
Během školky jsem začala přidávat další pohybové, dítko bylo sportovní maniak. Hudebně ani výtvarně dítko nikdy nesměřovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.3.23 16:09

Chodila jsem na plavání a do sokolovny na cvičení s dětmi. Do herny jen minimálně. Na hřiště při hezkém odpoledni během léta skoro denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
6.3.23 16:11

Plavání, všestrannost, jsou i hudební a výtvarné kroužky pro batolata, angličtina. Naše děti od půl roku „plavou“ a mají předškolní gymnastiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
6.3.23 16:54

Se synem nikam. Od 3 ho brali do Sokola prarodiče. Se starší dcerou jsem chodila od miminka na plavání, od 2 do Sokola. To jsem ale spis chodilaˇkvuli sobe - měly jsme s kamarádkou holky stejně staré. A nejmladší (teď 3,5) nechodí zatím nikam. Ani to neplanuju.
Ony to ty děti tak moc nepotřebuji - spis už rodiče nebaví jim vymyslet zábavu.

• Citovat
  • Upravit
13207
6.3.23 17:25

Jsem sama, komu přijde zvláštní cpát sotva dvouleté dítě na kroužky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.3.23 17:32

Ve dvou letech jeste nemely zadne krouzky. To si umim predstavit tak mozna plavani s rodicem. My jsme proste byli hodne venku, at maji dost prirozeneho pohybu. Ale primo krouzek, od dvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
6.3.23 17:33

Já chodila od 3m s malou na plavání, dol herny, teď chodíme do domova dětí na cvičení pro batolata, ale s tím budu končit, protože nás to nenaplňuje nějak extra, ve výsledku tam děláme to, co doma každý den, spíš jde asi o kolektiv..a toho má malá spoustu. Máme v rodině hodně dětí a sestřenice má stejně starého synka jako mám malou, ti jsou jak dvojčata a trávíme čas společně téměř neustále. Na hřiště chodíme téměř denně, u nás se nedá ani kam jinam jít. Těším se až bude teplo a začnou ty výlety, které už bude malá konečně vnímat pořádně. Je spoustu akcí pro děti od batolat až po předškoláky a školáky. Mrkni na netu…

Je to fajn, že je nějaká taková možnost.

• Citovat
  • Upravit
14611
6.3.23 17:41
@Kasandra159 píše:
Plavání od tří měsíců, dítko skončilo se závodními tréninky přechodem na gympl a změnou sportu, Helen Doron od roku, dítko preferuje angličtinu před češtinou, včetně povinné četby a vzdělávání :mrgreen:
Během školky jsem začala přidávat další pohybové, dítko bylo sportovní maniak. Hudebně ani výtvarně dítko nikdy nesměřovalo.

Na plavani jsme chodili a dite nesnaselo vodu do určitého věku, na Helen Doron taky, já jsem byla z přístupu nadšená jako všichni ostatní, ale dite otravene sedelo na svém místě a zapojovat se vůbec nechtělo :P takže u nas se to nadšeni jaksi nedostavilo :mrgreen: Na žádný sport chodit nechce, nabízela jsem ve škole florbal, soused má fotbalovou přípravku, tak tu, hasicak, sokola, všude má i kamarády, ale je mu to fuk a chodit tam nebude :lol: navštěvuje pouze dva “intelektuální” kroužky :lol:

Prostředníků byly dva nedávno, tak možná od září něco zkusíme a uvidime, ale po zkušenostech s prvním už se do toho vůbec nehrnu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.3.23 18:11

Mně se z těch známých, co mají pobočku snad všude, líbí hudebka Yamaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9036
6.3.23 18:52
@Tuhy_LU píše:
Se synem nikam. Od 3 ho brali do Sokola prarodiče. Se starší dcerou jsem chodila od miminka na plavání, od 2 do Sokola. To jsem ale spis chodilaˇkvuli sobe - měly jsme s kamarádkou holky stejně staré. A nejmladší (teď 3,5) nechodí zatím nikam. Ani to neplanuju.
Ony to ty děti tak moc nepotřebuji - spis už rodiče nebaví jim vymyslet zábavu.

No jo, ta půlhodina týdně ty rodiče vytrhne :mrgreen: nějaký pozitivní vliv třeba plavání na pohybový aparát, rozvoj a socializaci vesele ignorujme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.3.23 19:16
@Serpentini píše:
No jo, ta půlhodina týdně ty rodiče vytrhne :mrgreen: nějaký pozitivní vliv třeba plavání na pohybový aparát, rozvoj a socializaci vesele ignorujme :D

Tak treba to plavani ja chapu, at se decka uci citit se ve vode dobre. Kdyz se ceka na nejaky rozumny vek na uceni plavat, tak je strach z vody muze ze zacatku dost brzdit. Jinak si myslim, ze krome nejakych kontaktu s detma, coz jde kdekoliv, nejake krouzky jsou spis ztraceny cas. Na gymnastice dcery jsem par drobecku videla, a teda nevim nevim. Dcreka nastoupila ve 4letech a za rok to na ni slo fakt i videt, o tom co se naucila ani nemluvim, ale ty dvouletaci proste narazi na dost velky limity svych moznosti a schopnosti. :nevim:
Joo, pokud je tam bere prarodic, to je jina. :mrgreen: To je ale dulezity cas pro „rozvoj“ maminek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí