Říhání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11733
10.1.13 20:54

@Kátísek já do půl roku měla malou na odříhnutí 20 min, pokud si ani pak nekrkla, tak jsem ji položila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
10.1.13 20:57

Kdyz oni si krknou, spis jsou jako zavzdusneny- jen nevim kde natahaji ten vzduch :( a nevim jak jim pomoct aby se „odvzdusnili“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
10.1.13 20:59

@Kátísek já dávala polohu na tygříka a pak cvičila s nožkama, a ty kojíš nebo jste na UM a už dáváš nějaké příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
10.1.13 21:03

@kotaska91 jsme od malinka na nutrilonu, nikdy nebyl problém, prikrmy jsem zacla ted v sobotu- mrkev(kupovanou presnidavku-dve lzicky jsem davala) a dnes jsem jim to nedala… a na noc meli vanilkovou kasi od nutrilonu uz mesic, a pak jsem dala bananovou 3 dny a tu uz ted taky 2. den nemeli a stejne.. ja uz nevim
nebo zuby? ale to je asi blbost oboum najednou stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
10.1.13 21:13

@Kátísek možná to bude těmi příkrmy, zkus vysadit i tu mrkev, chvilku bude trvat než si na nové jídlo zvyknou, a kakají normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
10.1.13 21:15

@kotaska91 jj uz jsem jim dnes mrkev nedavala a kasi jsem dala jen tu od nutrilonu co mely uz mesic a ok a ani jsem ji nedavala samotnou, jsem jsem trosicku pridala do mlika… a po ty mrkvicce mi prave kadili 4 x denne( normalne tak 1×)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
10.1.13 21:17

@Kátísek uvidíš, zkus vše vysadit a postupně po jednom zavádět, tak snad zjistíš, z čeho je to bříško bolí, Malá měla koliky do 3. měsíce a byla to fakt hrůza, tak ať je co nejdřív líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
10.1.13 21:19

Jj vysadila jsem.. jen tohle je proste o tom krkani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
10.1.13 21:21

@Kátísek tak jedině zkusit několikrát po sobě odkrknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
10.1.13 21:25

@kotaska91 dááávááám, porad :( krknou si po jidle, pak na brisku, pak zase na ruce a proste celou dobu, jen a jen krkaji.. zitra jdu s jednou na rehabilitace-tak se zkusim zeptat tam a i zavolam detsky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
10.1.13 21:28

@Kátísek tak snad se něco dozvíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.1.13 21:58

Ahoj, já jsem si nechala dost radit knihou Něžná náruč rodičů a na odříhnutí je báječná poloha tygříka, i když to taky nešlo vždy. Na začátku Eliška odříhávala špatně, ale časem se to začalo dařit. Jak mi říkala i naše doktorka: miminko se to musí naučit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
12.1.13 10:23

@sallome ahoj, me holky ale vzdycky prave odrihavaly krasne, az posledni dobou si musi rihnout snad 100× nez maji klid :( prave ze jsou proste naky zavzdusneny- ale nevim proc-vse delam stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.1.13 21:02

@Kátísek No tak to asi opravdu bude novým jídlem, nic jiného mě nenapadá :nevim: Přeju pevné nervy a ať to holky rychle překonají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.14 11:26

na bok ne, na záda ano

Mně dětská doktorka naopak říkala, že na bok miminko dávat nemám, že kdyby si ublinklo, tak by to mohlo vdechnout. Pokud je na zádech, tak při ublinknutí otočí hlavičku do strany. Nikdo by nezvracel nahoru nad sebe… A je to pravda, viděla jsem malýho, jak pootočil při ublinknutí hlavičku do strany. Všude se sice radí dávat miminko na bok, ale podle mě dává větší smysl ho opravdu nechat na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí