Říkadla pro 7měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
3.2.12 11:32

rikadla pro 7 mesicni

ahoj maminky, jake rikadla, pisnicky apod rikate pro vase 7m mimi? mala ma 7 a pul a zatim jsme u paci paci, jak je velika, leze leze po zeleze, barany duc,tak jedou pani,ale moc ji to nebavi… radej by porad nekam strkala nosanek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
3.2.12 11:37

vařila myšička kašičku, … je toho spoustu, je ještě malá. Moji dceru nejdřív zajímaly obrázky v knížkách, začala ukazovat zvířata a tak, říkanky určitě po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.2.12 11:38

je na to totiz jeste moc mala, proto ji to neba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.2.12 11:38

U nás na říkanky nebyl čas,lepší bylo vyhazovat věci z šuplíku :lol: :lol: ANi knížečky ho nezajímaly,to až ted,po roce.Jediné co ho ještě zabavilo,byly magnetky zvířatek na ledničce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
3.2.12 11:40

na internetu je toho spousta a pak v knihách bývají velmi pěkné knížky za pár korun. já se kvůli dceři naučila snad stovky říkanek a básniček, říkala jsem už od miminka a ted už i čtu(dceři 10 m) a miluje to.
Podporuju!!! :D

• Citovat
  • Upravit
1867
3.2.12 11:40

Já čtu půlročnímu Kukaldla od Josefa Lady ( je to knížka ještě po mně) a všem dětem se to vždycky líbilo. Krátké básničky s obrázky ale super. Tuhle jsem to viděla v knihkupectví jako leporelo( tvrdá knížka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.2.12 11:49

no ona taky radej vyhazuje veci ze supliku ;) mamka na me porad, ze uz by mela umet plno veci, sem tam se ji podari udelat papa, ale jinak nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
3.2.12 11:50

Naseho chlapecka teda bavilo Varila mysicka kasicku uz asi od pul roku. Vzdycky ocekaval, kdy ho zacnu lechtat a mohl se potrhat smichy. :D
Jedou, jedou pani a u toho s nim hopsat na noze a berany berany duc hotaky bavi moc. :nevim:
Ale my teda mame dite uplnyho smiska. Smeje se i kdyz nahodou vidi televizi a nekdo se v ni smeje, nebo kdyz vidi obrazek se smejicim se clovekem, tak u toho taky vydrzi treba 10 minut sedet a usmivat se. :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
3.2.12 11:52

Jo a ted jsem mu zacala cist pohadky. Vzdycky se u toho divam na nej a jakoby dramatizuju a vypravim a to ma takove zachvaty smichu, ze pokazde dostane skytavku. :)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
3.2.12 11:56

našeho bavilo a pořád baví
kovej kovej kováříčku
běžela myška okolo bříška šel pan doktor na návštěvu
paci paci

vařila myška kašičku ho začalo bavit až kolem roku

• Citovat
  • Upravit
2351
3.2.12 12:26

Malýho baví říkanka,kterou nám povídala moje babička-

Řežu řežu dříví,
až jsem celý křivý. Řežu dříví z ořechu,
narovnám ho pod střechu. Řežu,řežu polínko,
uvař kaši maminko.

No a nebo ještě Polámal se mraveneček.Je to sice trošku delší,ale v pohodě to zastoupí funkci pohádky a pamatuje se to dobře snad každému. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
3.2.12 19:46
lenkaleni píše:
ahoj maminky, jake rikadla, pisnicky apod rikate pro vase 7m mimi? mala ma 7 a pul a zatim jsme u paci paci, jak je velika, leze leze po zeleze, barany duc,tak jedou pani,ale moc ji to nebavi… radej by porad nekam strkala nosanek :lol: :lol:

zkus ještě : když jsem já sloužil to první léto… atd. super písnička, malé se líbí doted, pak vymýšlím své, třeba o farmáři ,co měl zvířátka a přidávám zvuky zvířat, to dcera křičí a přidává se …tedy takovým svým řvaním a žvatláním :D

• Citovat
  • Upravit
1649
3.2.12 19:52

u nás od půl roku vítězili a stále jsou oblíbené: Šije šije svec ......
a
Kutálí se ze zhora, velikánská brambora......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
3.2.12 19:55
michaba83 píše:
u nás od půl roku vítězili a stále jsou oblíbené: Šije šije svec ......
a
Kutálí se ze zhora, velikánská brambora......

jooo brambora je naprosto super!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí