Rituál před spaním po obědě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
17.1.12 22:12

Rituál před spaním po obědě

Ahojky maminy!
Malej mi začal spinkat po O doma v posteli asi před 4 dny. Zajímalo by mě, jaký máte rituály před odpoledním spánkem. Malej sice usne i tak, ale dneska to trvalo asi 40 minut. Co tedy děláte vy?
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
17.1.12 22:15

Máme uplně stejný rituál jako před večerním spaním :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.1.12 22:16

Nají se, napije, pochovám, položím, dám k němu plyšáka a pustím kolotoč. Toť vše :palec:
Ale když jsem ho učila vubec spát po obědě, tak jsem nejdřív udrncávala v kočáře, pak přendavala do postýlky a pak teprve usínal v postýlce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
17.1.12 22:17

Tak u nas se naobedvame mezi 11:30-12:00 pak se jde vycurat a dostane do flasky bud trochu mleka,nebo caj a odchazim z loznice.Tak do jeho 18ti mesicu jsem tam s nim musela byt a delala jsem jako ze spim a on taky usnul :)
Ale se spanim po obede jsme nikdy moc problem nemeli,to usinal vzdy rychjeli nez vecer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.1.12 22:17

My jsme četli pohádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.1.12 22:18
Nainuva píše:
Nají se, napije, pochovám, položím, dám k němu plyšáka a pustím kolotoč. Toť vše :palec:
Ale když jsem ho učila vubec spát po obědě, tak jsem nejdřív udrncávala v kočáře, pak přendavala do postýlky a pak teprve usínal v postýlce :lol:

Ty brďo, to Ti malej už spinká jen po O? To náš mlaďoch spinká po poledni teprve něco málo přes měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.1.12 22:19

Malá mi spí jen po O asi 14 dní, takže nic moc, taky se učíme… Buď ji beru do kočáru, kde spí okamžitě, anebo pokud má spát doma v postýlce, tak si ji vezmu na chvíli do velké postele, pomazlíme se, povykládáme, zazpívám jí a pak ji dám do postýlky. Asi to není ideální, zatím si na to zvyká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
17.1.12 22:19

holky kdy zařadit jen jedno spaní? syn spí dopo a odpo,ale vždy musím uchovat nebo kočárek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.1.12 22:25

Dito, možná se pletu, ale myslím, že to dítě k tomu asi dospěje samo, že už tolik spánku nepotřebuje… U nás to bylo dlouho tak, že malá spala víc dopoledne a míň odpoledne, ale kvečeru kolem 17h už zase byla utahaná, ale to bylo zas ještě brzo na koupání a „velké“ spaní. Pak jsme párkrát někde dopoledne byli, takže spát nemohla (a přežila to :-) ) a sama si ten režim tak nějak přizpůsobila na to spaní po obědě. Teď pojí tak ve 13h, usne kolem 14h a spí do 16, 16:30.

EDIT: Já jsem teda ještě experimentovala s tím, že jsem čekala, kdy bude už ale opravdu pořádně hotová, že ani nebude moct stát na nohou. :mrgreen: Pak jsem dala jídlo a šup do postýlky. A ty intervaly se postupně prodlužovaly směrem k odpoledním hodinám.

Příspěvek upraven 17.01.12 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.1.12 22:27

Zavelím, že za pět minut jde spát, natáhne budíka na troubě, když začně pískat, jde do postele, dostane 2 dudlíky a jdu pryč.
Ještě před 2ma měsíci spal výhradně v kočárku, takže jsem vyvezla golfáče na balkon, oblékla dítě, šoupla do fusaku, dala 2 dudlíky a šla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.1.12 22:28

po obědě dostane mlíko a jde do postele, nic víc nedělám. Je teda fakt, že mu to většinou trvá než usne, ale většinou nevyžaduje mou přítomnost, což mi stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
17.1.12 22:29

U nas zacal spat jen jednou denne v 11ti mesicich.Ale je fakt,ze kolikrat vydrzel spat treba i 4 hodky…ted dava tak 2 :)
Pokud jsem ho uspavala v kocaru,tak to bylo v pohode,doma to ze zacatku bylo horsi,ale lehla jsem si vzdycky s nim a pak kdyz usnul,odesla jsem,teda pokud jsem nevytuhla taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
17.1.12 22:29

Maddlen díky, dneska spal jen jednou od 10 - 12 a pak ho hlídal manžel a už ho neuspal, zvládl to a šel spát v 18:30. ale zatím mi vyhovuje ,že chodí 2 x. U babičky spí 2 h dopol, 1,5 h odpol a večerní spánek v 19 :mrgreen: ale doma tak vzorný není, doma je za 30 minut vzhuru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.1.12 22:30

Dito, je to přesně tak, jak píše Maddlen, prcek si určí sám, od kdy a kolikrát denně bude spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
17.1.12 22:31

jo a ještě dotaz, pokud jdu spát s ním tak po mě leze, mručí, dloube do mě, chce ven z postele a ječí - neusne !!!!Pokud dám do postýlky začne stoupat a stojí a nespí :zed: :zed: :zed: :zed:

večer usne lepšeji,ale přes den mu to nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401