Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@samantafox píše:
Tak Roberta v českém prostředí může dát někdo pouze jako pomstu dítěti. Dodnes mám v živé paměti spolužáka Roberta z gymplu. Hádejte, jak mu všichni říkali. A to oslovení si vychutnávali. Byl to fakt chudák. Nikdy nevíš, jestli se do Čech nevrátíš. Dejte Bernarda. Ani v UK už se moc nevidí, ale když se vás někdo zeptá na to, zda jste fandové Jistě, pane ministře/premiére, tak alespoň poznáte, že se setkáváte s inteligentní osobou.
Haha, to je pádnej argument
To jsem úplně zapomněla a to si to pouštíme pořád dokola, protože ten seriál s manželem milujeme!
Jinak v ČR žijeme celou dobu ![]()
@Anonymní píše:
Oskara jsme také měli v širším výběru, ale tam je ten problém, že se píše v každém jazyce jinak. A nakonec jsme se vlastně i shodli, že se nám víc líbí, když jméno začíná souhláskou
To je snad přeci jedno jak se to píše. Tím bych se tak nezaobírala.
Tak mně tak napadlo co dát jméno Rostislav? Britové by mu mohli říkar Ross.
@Morrígan Ní_Boii píše:
To je snad přeci jedno jak se to píše. Tím bych se tak nezaobírala.
My se tím zaobíráme, právě proto se snažíme vybrat jméno, které je možné užít v obou zemích bez dalšího vysvětlování. Proč si život komplikovat, když si ho můžeme zjednodušit
Podařilo se nám nakonec vybrat tyhle tři (tedy teď už se spíš rozhodujeme mezi Bernardem a Robertem) a už to považujeme za úspěch. Mně, jako Češce, stačí, že musím furt někde hláskovat svoje příjmení ![]()
Příspěvek upraven 05.12.22 v 08:21
@Morrígan Ní_Boii píše:
Tak mně tak napadlo co dát jméno Rostislav? Britové by mu mohli říkar Ross.
To se mi vůbec nelíbí ![]()
Líbí se mi v pořadí Richard, Robert, Bernard (toho mám spojeného s pivem).
@Anonymní píše:
My se tím zaobíráme, právě proto se snažíme vybrat jméno, které je možné užít v obou zemích bez dalšího vysvětlování. Proč si život komplikovat, když si ho můžeme zjednodušitPodařilo se nám nakonec vybrat tyhle tři (tedy teď už se spíš rozhodujeme mezi Bernardem a Robertem) a už to považujeme za úspěch. Mně, jako Češce, stačí, že musím furt někde hláskovat svoje příjmení
Příspěvek upraven 05.12.22 v 08:21
U toho roberta fakt bacha, manžel je robert. S cizincema v pohodě, ale od puberty měl peklo a ještě v práci si falešně milá starší kolegyně vychutnavala že mu nejlépe před cizími lidmi říkala robertku jakože to nechápe…my jdeme do richarda ![]()
Proč to řešíš i tady? Když ty holky na modrém koníkovi dost poradili?! ![]()
@Anonymní píše:
Proč to řešíš i tady? Když ty holky na modrém koníkovi dost poradili?!
Neřeš.
@Anonymní píše:
Neřeš.Tak hlavně ti to moc řešíš, když si musíš zakládat diskuze na dvou fórech, to si podle mě nejsi jistá ani u jednoho jména a měla by si dát něco úplně jiného.
Richard, Ríša, Riky, Ritchie to je pěkné jméno. Roberta pouze jako Robbie a Bernarda Bernie. ![]()