Robert, Bernard nebo Richard?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9293
28.11.22 16:56

Robert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
28.11.22 17:34

Richard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.11.22 19:17

Bernard :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 19:40
@samantafox píše:
Tak Roberta v českém prostředí může dát někdo pouze jako pomstu dítěti. Dodnes mám v živé paměti spolužáka Roberta z gymplu. Hádejte, jak mu všichni říkali. A to oslovení si vychutnávali. Byl to fakt chudák. Nikdy nevíš, jestli se do Čech nevrátíš. Dejte Bernarda. Ani v UK už se moc nevidí, ale když se vás někdo zeptá na to, zda jste fandové Jistě, pane ministře/premiére, tak alespoň poznáte, že se setkáváte s inteligentní osobou.

Haha, to je pádnej argument :potlesk: To jsem úplně zapomněla a to si to pouštíme pořád dokola, protože ten seriál s manželem milujeme!
Jinak v ČR žijeme celou dobu :)

• Citovat
  • Upravit
29.11.22 12:39

Richard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.22 20:18
@Anonymní píše:
Oskara jsme také měli v širším výběru, ale tam je ten problém, že se píše v každém jazyce jinak. A nakonec jsme se vlastně i shodli, že se nám víc líbí, když jméno začíná souhláskou :)

To je snad přeci jedno jak se to píše. Tím bych se tak nezaobírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.22 20:19

Tak mně tak napadlo co dát jméno Rostislav? Britové by mu mohli říkar Ross.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.22 08:10
@Morrígan Ní_Boii píše:
To je snad přeci jedno jak se to píše. Tím bych se tak nezaobírala.

My se tím zaobíráme, právě proto se snažíme vybrat jméno, které je možné užít v obou zemích bez dalšího vysvětlování. Proč si život komplikovat, když si ho můžeme zjednodušit :D Podařilo se nám nakonec vybrat tyhle tři (tedy teď už se spíš rozhodujeme mezi Bernardem a Robertem) a už to považujeme za úspěch. Mně, jako Češce, stačí, že musím furt někde hláskovat svoje příjmení 8o

Příspěvek upraven 05.12.22 v 08:21

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.22 08:10
@Morrígan Ní_Boii píše:
Tak mně tak napadlo co dát jméno Rostislav? Britové by mu mohli říkar Ross.

To se mi vůbec nelíbí :think:

• Citovat
  • Upravit
167
5.12.22 21:25

Líbí se mi v pořadí Richard, Robert, Bernard (toho mám spojeného s pivem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.22 21:34
@Anonymní píše:
My se tím zaobíráme, právě proto se snažíme vybrat jméno, které je možné užít v obou zemích bez dalšího vysvětlování. Proč si život komplikovat, když si ho můžeme zjednodušit :D Podařilo se nám nakonec vybrat tyhle tři (tedy teď už se spíš rozhodujeme mezi Bernardem a Robertem) a už to považujeme za úspěch. Mně, jako Češce, stačí, že musím furt někde hláskovat svoje příjmení 8oPříspěvek upraven 05.12.22 v 08:21

U toho roberta fakt bacha, manžel je robert. S cizincema v pohodě, ale od puberty měl peklo a ještě v práci si falešně milá starší kolegyně vychutnavala že mu nejlépe před cizími lidmi říkala robertku jakože to nechápe…my jdeme do richarda :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.22 12:40

Proč to řešíš i tady? Když ty holky na modrém koníkovi dost poradili?! :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.22 14:43
@Anonymní píše:
Proč to řešíš i tady? Když ty holky na modrém koníkovi dost poradili?! :think:

Neřeš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.22 15:11
@Anonymní píše:
Neřeš.

Tak hlavně ti to moc řešíš, když si musíš zakládat diskuze na dvou fórech, to si podle mě nejsi jistá ani u jednoho jména a měla by si dát něco úplně jiného.

• Citovat
  • Upravit
6557
7.12.22 19:26

Richard, Ríša, Riky, Ritchie to je pěkné jméno. Roberta pouze jako Robbie a Bernarda Bernie. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze