Dvojčata-stejné jméno

Anonymní
13.11.22 16:08

Dvojčata-stejné jméno

Dobrý den, čekáme dvojčátka (holčičky). S partnerem by jsme chtěli dát stejná jména konkrétně Aneta. Je to vůbec možné? Okolí nám to dost rozmlouvá, ale nám se to líbí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7296
13.11.22 16:11

Ne nejde to, naštěstí teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
13.11.22 16:13
@Anonymní píše:
Dobrý den, čekáme dvojčátka (holčičky). S partnerem by jsme chtěli dát stejná jména konkrétně Aneta. Je to vůbec možné? Okolí nám to dost rozmlouvá, ale nám se to líbí.

Jste upadli na hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42380
13.11.22 16:13

Jakože Aneta a Aneta?? To nestačí, že se budou plést jako dvojčata? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42380
13.11.22 16:14
@vokishka píše:
Jste upadli na hlavu?
:mrgreen: tys to řekla za mě, nechtěla jsem to vyvalit naostro. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14700
13.11.22 16:15

Nejde to. Dite nemuze dostat stejne jmeno jako jine zijici dite stejnych rodicu. Mozna by vam prosla varianta Aneta, Anetta nebo Aneta, Anita. Ale nedelala bych to. Ten dotaz snad nemuzes myslet vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
13.11.22 16:21
@Janča6 píše:
Nejde to. Dite nemuze dostat stejne jmeno jako jine zijici dite stejnych rodicu. Mozna by vam prosla varianta Aneta, Anetta nebo Aneta, Anita. Ale nedelala bych to.

Přesně, můj biootec má dva Matěje a dvě Terezy, on byl exot tak všeobecně, jeho třetí syn je pro změnu Matouš. Ale prošlo mu to jen proto, že má mě a ségru s naší mamkou a další jmenovce zas s jinou, tak jak to chce zakladatelka to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.11.22 16:21

Bohudík naše zákony na to pamatují a děti chrání před podobně postiženými rodiči….

• Citovat
  • Upravit
1194
13.11.22 16:22

Dvojčata Aneta a Aneta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moc dobrý nápad :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.11.22 16:23

Vtipne troleni
Navrhuji Aneta I. a Aneta Ii. podle toho, ktera chudinka vykoukne na svet drive.

• Citovat
  • Upravit
14700
13.11.22 16:23
@Matt 02 píše:
Přesně, můj biootec má dva Matěje a dvě Terezy, on byl exot tak všeobecně, jeho třetí syn je pro změnu Matouš. Ale prošlo mu to jen proto, že má mě a ségru s naší mamkou a další jmenovce zas s jinou, tak jak to chce zakladatelka to nejde.

Ano, pokud je jeden z rodicu jiny, tak to jde. Ale je to ulet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42380
13.11.22 16:24

Já už vidím ten zmatek doma, ve škole… To by bylo na cvokhaus 8o
Jedni známí mají Kateřinu a Karolínu, to na slušnej sajgon úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2378
13.11.22 16:26

To je blbý vtip, že jo? Já znám dvojčata Elu a Nelu, jiné sestry Nelu a Belu a i u toho si klepu na čelo.

Porodíš dva samostatné lidi, takže logicky musí mít každá své vlastní jméno. Mít dvě děti téhož jména není povolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
13.11.22 16:26

Tohle nemuze nikdo myslet vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33530
13.11.22 16:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, čekáme dvojčátka (holčičky). S partnerem by jsme chtěli dát stejná jména konkrétně Aneta. Je to vůbec možné? Okolí nám to dost rozmlouvá, ale nám se to líbí.

Jinak je vše ok? Okolí vám to rozmoluvat nemusí, nejde to. Kde jste přišli na takovou blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze