Jméno Simona

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1210
2.11.22 14:23

Jméno Simona

Ahoj!

Mne se moc libi jmeno Simona. Pripada mi vznesene, elegantni, nezne, s krasnym puvodem a hezkym vyznamem. Meli jsme ho ve vyberu. Okoli na to jmeno nijak zvlast pozitivne nereagovalo, ale to jsme neresili. Nedavno jsem tady nahodou objevila diskuzi, kde zakladatelka uvadela, ze se rodine to jmeno nelibi. Zajimalo by me, proc. Samostatna diskuze pouze na toto jmeno tady neni. Tak povidejte - nazory, pripominky, asociace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5612
2.11.22 14:26

Neznám jedinou dospělou Simonu v mém okolí, která by neměla sexappeal, prostě kočky. Kamarádka má dceru Simonu a je to super. Nenechala bych si do toho okolí kecat, pokud s mužem máte jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
2.11.22 14:26

Taky u nás padlo. Chtěli jsme kompromis no a Simonka by šla. Teda, nemáme Simonu nakonec. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.11.22 14:28

@p.Zv. Za mě je to celkem pěkné jméno, takové „neurazí, nenadchne“. Ale u každého jména najdeš příznivce i odpůrce, tak to prostě je. Když jsme vybírali jména dětem, nekonzultovali jsme je s nikým, protože po prvním nástřelu nám 4 lidi řekli každý něco blbého ke každému ze jmen a přestalo nás to bavit :mrgreen: Narozené dítě už nikdo za jméno nepomluví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.22 14:32

Mě se to jméno líbí hrozně, jestli ještě budu mít někdy dceru, dám ho, už bych ho dala u prvního dítěte, kdyby to byla holka. Nevidím jediné negativum. To, že není zrovna teď mezi nejčastějšími beru spíš jako plus.

• Citovat
  • Upravit
64843
2.11.22 14:33

Tak cadto se jim rika Simča, to uz neni takove vznesene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.11.22 14:33
@p.Zv. píše:
Ahoj!Mne se moc libi jmeno Simona. Pripada mi vznesene, elegantni, nezne, s krasnym puvodem a hezkym vyznamem. Meli jsme ho ve vyberu. Okoli na to jmeno nijak zvlast pozitivne nereagovalo, ale to jsme neresili. Nedavno jsem tady nahodou objevila diskuzi, kde zakladatelka uvadela, ze se rodine to jmeno nelibi. Zajimalo by me, proc. Samostatna diskuze pouze na toto jmeno tady neni. Tak povidejte - nazory, pripominky, asociace :palec:

Hezké jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.11.22 14:42

Vždy se mi jméno Simona moc líbilo, dceru jsem tak chtěla pojmenovat, muž nechtěl 🙄.Simona je jedno z nejhezčích ženských jmen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
2.11.22 14:44

Mně přijde retro, ale zároveň ne dost na to, aby se mi líbilo :)
Takové sedmdesátkové jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.22 14:55

Ja se jmenuju Simona…takze jste me potesily :D
A lide mi rikaji ruzne, Simčo, Simonko, Símo…

• Citovat
  • Upravit
24744
2.11.22 15:02

Za mne super a není přesimonováno, takže klidně :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15033
2.11.22 15:07

Hezké jméno :palec: Asociace žádné nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.11.22 15:19

Ja znám 2 Simony, obě dvě namyšlené. Ale jestli se vam s manželem líbí tak bych ho dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
2.11.22 15:20

Simon moc neni, dite toho jmena neznam zadne. Pri jeho vysloveni se mi vybavi Simona Krainova, kterou teda povazuju za totalni kacenu snad s narcistickou poruchou osobnosti. Kdyz pominu tuto asociaci, tak mi to jmeno pripada hezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
2.11.22 15:23

Mám tříletou Simonku, je to krásné jméno a v okolí moc Simonek není, což je taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze