Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Dobrý den, čekáme holčičku a jména máme vybrána 3 a zajímalo by mě pohled i ostatních jaké by zvolili jméno ostatní. Vybrali jsme Kristýna, Simona, Markéta. Jaké je podle vás nejlepší?
to je tak nastejno, Kristýna a Markéta se mi líbí víc než Simona
Jinak doma máme už Veroniku a Dominiku. Jedna ségra má Evu a Tobiáše, druhá má Janu, Viktorii, Šárku. Takže jména co by se mi také líbila už v rodině jsou.
@Anonymní píše:
Jinak doma máme už Veroniku a Dominiku. Jedna ségra má Evu a Tobiáše, druhá má Janu, Viktorii, Šárku. Takže jména co by se mi také líbila už v rodině jsou.
Kristýnka a Markétka jsou hezké jména
@Anonymní píše:
Dobrý den, čekáme holčičku a jména máme vybrána 3 a zajímalo by mě pohled i ostatních jaké by zvolili jméno ostatní. Vybrali jsme Kristýna, Simona, Markéta. Jaké je podle vás nejlepší?
Podle příjmení. Vybraná jména jsou typově stejná, dejte, co se vám nejvíc líbí.
Aby to sedělo se jmény sester, musela by to být další - nika. Třeba Monika ![]()
Já jsem Evelínka a to jméno bych dceři nedala. Líbilo se mi tak do 8 let pak už ne.
@Anonymní píše:
Kristýna. Ty zbylé se mi vyloženě nelíbí.
My máme Kristinu.
K příjmení by se mi ale lépe hodila Simona.
Markéta se mi moc nelíbí.
@Anonymní píše:
Příjmení je Ševčíková
Kristýna se mi s příjmením nejlíp vyslovuje, se Simonou to dost „šeple“, ani se mi Simona tolik nelíbí
@Anonymní píše:
Já jsem Evelínka a to jméno bych dceři nedala. Líbilo se mi tak do 8 let pak už ne.
jé, to je krásné jméno a ojedinělé ![]()