Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
My se tím zaobíráme, právě proto se snažíme vybrat jméno, které je možné užít v obou zemích bez dalšího vysvětlování. Proč si život komplikovat, když si ho můžeme zjednodušitPodařilo se nám nakonec vybrat tyhle tři (tedy teď už se spíš rozhodujeme mezi Bernardem a Robertem) a už to považujeme za úspěch. Mně, jako Češce, stačí, že musím furt někde hláskovat svoje příjmení
Tak těch jmen, ktere se píšou úplně stejně moc není. Napadá mne Martin, Alex, Daniel. Jména jako Thomas, Peter, Dennis, Patrick jsou téměř shodná, ale ne úplně. My bydlíme v Holandsku a stačilo nám, aby to jméno bylo trochu podobné a dalo se vyslovit. Takový Přemysl, nebo holandsky Thijs, Guus by byl asi docela problém
. Známá je slovinka a chtěla také jména, která se píšou stejně v obou jazycích. Nakonec dali Simon a Julian.
Za mě Robert, to jméno se mi hodně líbí. Měla jsem spolužáka toho jména, hodně oblíbený kluk a nikdo si z něj legraci nedělal.
@Anonymní píše:@Anonymní píše:
Neřeš.Tak hlavně ti to moc řešíš, když si musíš zakládat diskuze na dvou fórech, to si podle mě nejsi jistá ani u jednoho jména a měla by si dát něco úplně jiného.
![]()
Že pozdravuju!
@lexxie píše:
Richard, Ríša, Riky, Ritchie to je pěkné jméno. Roberta pouze jako Robbie a Bernarda Bernie.
No, nakonec se rozhodujeme mezi Robertem a Bernardem, tak uvidíme
Mně osobně se opravdu líbí obě jména nastejno, takže pokud se prostě jednoho dne neprobudíme a nerozsekneme to, tak řeknu porodní asistentce, ať vybere ona a bude ![]()
@lexxie píše:
Tak těch jmen, ktere se píšou úplně stejně moc není. Napadá mne Martin, Alex, Daniel. Jména jako Thomas, Peter, Dennis, Patrick jsou téměř shodná, ale ne úplně. My bydlíme v Holandsku a stačilo nám, aby to jméno bylo trochu podobné a dalo se vyslovit. Takový Přemysl, nebo holandsky Thijs, Guus by byl asi docela problém. Známá je slovinka a chtěla také jména, která se píšou stejně v obou jazycích. Nakonec dali Simon a Julian.
Tak my jsme horko těžko vypotili Roberta s Bernardem, ale jsem s nimi spokojená čím dál víc. No, a teď se děj vůle boží ![]()
@Eliška píše:
Za mě Robert, to jméno se mi hodně líbí. Měla jsem spolužáka toho jména, hodně oblíbený kluk a nikdo si z něj legraci nedělal.
Jojo, taky znám Roberta, který je moc fajn - chytrý a vtipný chlap. A všichni mu říkají Robe. Navíc se mi u Roberta líbí ta variabilita, u Bernarda je to takové okleštěnější se mi zdá ![]()