Robotický vysavač - poraďte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.6.19 16:10

Robotický vysavač - poraďte

Poradil by někdo dobrý robotický vysavač? Uvažuji o něm kvůli psím chlupům, každý den vysávat je za trest :D :) děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
19.6.19 16:16

Máme Roombu tuším číslo 980 a miluju ji :mrgreen: kromě velkého chlupateho psa máme ještě dvě kočky a dvě děti, ktere neustále couraji z domu na zahradu a zpět. Takže robotík jezdí každý den jak drak a je to skutečně znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
19.6.19 16:20

Asi pred tydnem jsem kupovala robzone duoro xclean. A jako jsem nadsena, kdyz prijdu z prace, tak ho pustim a jede. A skoda, ze jsem to neudelala uz kdysi, ted je doma furt cisto. Mam taky doma psa. Momentalne pousti chlupy a to dost, ale vysavac si s tim poradi :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
19.6.19 16:32

Mám Tesla Robostar T30 a jsem spokojená. Je to lowcost vysavač, ale není low-end :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
19.6.19 16:53

Roomba. Mám od roku 2011 a pořád slouží. Proběhla pouze výměna baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
19.6.19 17:15

Mame roombu od irobot. Cislo ted z hlavy nevim. Mame dlouhosrstou kocku a vysava skvele i vsechny chlupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.6.19 17:56

Mám Xiaomi a miluju ho. Než vyjedu z práce, tak ho přes mobil pustím a vrátím se do vyluxována. Umí i vytírat, ale to jsem ještě nezkoušela. A vybere to pěkně i pod stolem a mezi židlema. To jsem se bála. A mám australáka, takže bordelu požehnaně :palec: doporučuju. Stejně jako u sušičky si říkám, kde byl tak dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
19.6.19 18:42

Mam zkušenosti od Philips a naprostá spokojenost :palec:https://www.philips.cz/…/p/FC8776_01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.19 19:28

Ja mam Tesla Robostar T30, je to docela levny roboticky vysavac, ale za me je super. Nenarazi do nabytku a sesbira toho fakt hodne, mam parni mop s vysavacem, uklizim s nim fakt casto a ve dnech, kdy ne, tak poustim prave robota a stejne je toho v nadobce dost, hlavne ty psi chlupy. Vyhovuje mi, ze kdyz dovysava, tak jen vymenim nadobku za tu s vodou a jeste mistnost setre. Dlouho jsem si koupi rozmyslela, ale je to super vec, uklidi i tam, kam bych se ted pred porodem hur dostavala, pod skrinkama, pod gaucem a porad je cisto 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.19 21:19

@_.Emilyyy bohužel to otevřelo odkaz kde píšou že nenašlo žádné výsledky :/

• Citovat
  • Upravit
2202
19.6.19 22:33

Máme xiaomi a lituji jen, že jsme ho neměli dřív! Je to super šikula. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.20 09:07

iRobot ROOMBA 605

Dobrý den maminky,

máte někdo zkušenost s tímto vysavačem iRobot ROOMBA 605? Přemýšlím, že bych si o nějaký takový, nebo podobný napsala Ježíškovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.20 09:10

https://www.eva.cz/…son-automat/ nebo tento…

Nejsem prodejce, nejsou to moje stránky, nedělám reklamu… pouze vybírám vysavač pod stromek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.11.20 09:11
@klarca86 píše:
Dobrý den maminky,máte někdo zkušenost s tímto vysavačem iRobot ROOMBA 605? Přemýšlím, že bych si o nějaký takový, nebo podobný napsala Ježíškovi :-)

Hele, investuj do pořádného savého vysavače. Máme ho. Zajede i pod gauč. Ale jsou místa, kam se nedostane. Jestli nemáš barák jak blázen, tak nekupuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.11.20 09:28

My máme Teslu a spokojenost, taky vysává i vytírá, má režim na koberce a všechny možné funkce. Ale byl víc než 2× drahý proti tomu, co posíláš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný