Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvam se za anonym, ale je to citlivé téma.
Dnes jsem se vzbudila s těmito stipanci, jen já, manžel nic.
Můžou to být stenice?
Pod postelí vše důkladně prohlednuto, nic jsem neobjevila…
Diky
To se mi nezdá od štěnic, spíš nějaká vyrážka, jedině skočit na kožní.
@mamule42 píše:
To se mi nezdá od štěnic, spíš nějaká vyrážka, jedině skočit na kožní.
Kožní je u nás jen v pondělí :/
Ale trochu jsi me uklidnila
jsem v 18 tt, tak se hlidam jako blázen, no…
@Martanka92 píše:
Nemůžou to být potničky?
Asi můžou, jsou to vystouple pupínky a ráno svedily, teď uz ne. Jsem těhotná, tak vše víc řeším.
Ano může, měla jsem stejně. Štěnice se drží max metr a půl od postele, nejčastěji pod obrazy či v čele postele. Doporučuji pořádně prohledat umí se dobře schovat. a pokud máte podezření vyperte povlečení a peřiny min. na 60 stupňů.
@Gi0405 píše:
Ano může, měla jsem stejně. Štěnice se drží max metr a půl od postele, nejčastěji pod obrazy či v čele postele. Doporučuji pořádně prohledat umí se dobře schovat. a pokud máte podezření vyperte povlečení a peřiny min. na 60 stupňů.
To není dobrá zpráva, to jsem nechtěla slyšet :/ Večer bude ještě prohlídka s manželem, a zítra vyperu. Ale obávám se, ze to asi nepomůže, pokud to jsou ony… uvidím, zda se to bude opakovat no. Třeba to je vyrazka z vedra…
Taky jsem zjistila v těhotenství, hlavně dlouho nečekat a nechat deratizovat. rychle se množí a pak se to hodí špatně zbavuje. pokud si nejste jistí dají se na netu koupit pasti který by vám výskyt potvrdili. Mě bohužel partner nevěřil když jsem měla podezření, Kousali jen mě. Tak s nimi bojujeme ale už se snad blížíme ke zdárnému konci. A to mám už doma čtrnácti denni miminko.
@Gi0405 píše:
Taky jsem zjistila v těhotenství, hlavně dlouho nečekat a nechat deratizovat. rychle se množí a pak se to hodí špatně zbavuje. pokud si nejste jistí dají se na netu koupit pasti který by vám výskyt potvrdili. Mě bohužel partner nevěřil když jsem měla podezření, Kousali jen mě. Tak s nimi bojujeme ale už se snad blížíme ke zdárnému konci. A to mám už doma čtrnácti denni miminko.
Když přijel muž z práce, obrátili jsme ložnici naruby a nic. Tak uvidime, když se budou kousance opakovat, pořídíme lapace na potvrzení nebo vyvraceni.
Ahoj, omlouvam se za anonym, ale je to citlivé téma.
Dnes jsem se vzbudila s těmito stipanci, jen já, manžel nic.
Můžou to být stenice?
Pod postelí vše důkladně prohlednuto, nic jsem neobjevila…
Diky