Robotický vysavač - tipy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
holky a nějakýto číslo toho robota by jste mě nenapsali co máte? je jich hromada, nestačil by irobot který nemá přednastavení času? musela by jsem si ho sama v danou dobu zapnout
ale zase je o 3000levnější a píší, že jinak je stejně vybavenej jako ty dražší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jaké máme číslo, ale zkusím mrknout.
Já mám s časovačem, ale ještě do teď není nastaven
. Zapínám prostě když potřebuju, mě to tak vyhovuje. Všechno odklidím a zapínám. Někdo to má nastavené aby uklízel, když není doma.To já ne, ráda ho sleduju (hlídám) a hlavně malej za ním lozí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ten časovač docela využívám. Je to tak půl na půl. Virtualní zeď (maják) minimálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si právě říkám, že si ho stejně zapnu sama, že ten čassovač ani nevyužiji, stejně před tím budu muset vše odrovnat aby to zbytečně nezavazelo a navíc jsem na mateřský takže si to zapnu kdykoli jak se mě to bude zrovna hodit.pokud někdo chodí do práce tak je jasný že to nastavý aby to uklidilo když je v práci aby mu to nehučelo pak celý večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se teď mrkla na net a myslím, že by ti stačil iRobot Roomba 555. Má ho známá a je moc spokojená. Je levnější a časovač má taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem na něj koukal, že je cenově přijatelný a ten časovač má, kdyby se náhodou jednou hodil, ikdyž než odbydu mateřskou tak si myslím, že vysavač už nebude fungovat a budeme kupovat jiný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mě dneska vysavač bohužel zklamal jako blbec jsem vše odrovnala a šla ven, po půl hodině dojdu domů a on je šprajclej pod gaučem-v jednom místě se totiž ten gauč snižuje a on se tam tak vehementně rval až se mu to podařilo a jak se snažil vyprostit tak je celej dodrápanej už se vám to taky stalo??? normálně mám pod gaučem bílý prach z toho plastu, takže jsem ho kopla do doku a nazdar, nebudu ho zapínat když není nikdo doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nemate nekdo zkusenosti s temi nejlevnejsimi vysavaci? Nasla sem sencor cca za 1500. Myslite, ze ma cenu kupovat tak levny nebo radsi nasetrit? V obyvaku mam kus koberce s vyssim vlasem a v loznici kolem postele taky, jinak mame plovoucky a v kuchyni normalni kachlicky. Mame doma perskeho kocoura, tak hlavne kvuli chlupum. Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady existuje jen jedna dobra rada kup ho přes eshop otestuj jakej je to kram a do 14 dnu ho vrať
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cracky
jestli mas jenom dva male kusove koberce a jinak hladke podlahy, tak si myslim, ze je lepsi tohle:
http://mopy-uklidove-soupravy.heureka.cz/…-mop-136134/
nevysava, ale vlasy sbira dokonale, takze na kocici chlupy by mel byt ideal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cracky ja by h teda investovala. Uz kvuli chlupu
Mame robzone a jsem fakt spokojena. Ale je dost drahy no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali vypada dobre, za dobre penize, ale preci jen bych kdyby zvladnul i ty koberce
ale dekuju za tip!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit