Robotický vysavač - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
26.9.13 18:46

@Cracky Sencor nekupovat :cert: my meli za 4000,– a byl vecne v servisu, konecne jsme ho po pul roce vyreklamovali, neustale nam tvrdili, ze je totiz v poradku. Ja osobne bych nesla do zadneho robotickeho vysavace uz… a kdyby prece jo, tak roomba a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.9.13 19:47
@Schara píše:
@Cracky Sencor nekupovat :cert: my meli za 4000,– a byl vecne v servisu, konecne jsme ho po pul roce vyreklamovali, neustale nam tvrdili, ze je totiz v poradku. Ja osobne bych nesla do zadneho robotickeho vysavace uz… a kdyby prece jo, tak roomba a tak.

chce to roombu, byla jsem skeptická, četlarecenze na podobné levné dreky, půjčila roombu a teď ikoupila roombu a jsem nadšená, i na koberec s vysokým chlupem. Takže za mne našetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.9.13 19:57

@terinka4444 ja taky cetla recenze tenkrat a ten vysavac jich mel mnoho a dobre. jenze kdyz to lidi pisou po mesici uzivani se nedivim :) no ted mame novy vysavac, sice s nim musim pobihat ja, ale nevadi mi to, hlavne, ze funguje :mrgreen: ale jinak jsem taky pro nasetreni tech cca 10.000-12.000 :pankac:
jen tak mimochodem jsem na heureku taky napsala recenzi :mrgreen: se zaverem nekupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
26.9.13 23:10

Máme roombu 1, 5 roku, běhá obden a stále jsem nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.9.13 23:19

My jsme měli minulý rok od vánoc ecovacs, za půl roku užívání byl tři měsíce v servisu, až nám nakonec vrátili peníze a já jsem si oddychla, koupila si obyčejný ruční vysavač a teď jsem ráda, že ten krám už nemám doma..za mě, už nikdy bych do robotického vysavače nešla…A to jsme měli opravdu ten nejlepší typ v minulém roce…hrůza…zlatá ruční eta.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.18 08:02

Urcite nekupovat nic od Rob Zone

Ze sve zkusenosti rozhodne nedoporucuji nic od spolecnosti Rob Zone kupovat. Bohuzel jsem koupila Duoro Xclean a je to velke zklamani. Vysavac se stale zasekava, v podstate nic nevytře (a to jsem ho kvuli vytirani kupovala), vysava sporadicky, takze nevysaje vsechno, stale narazi i do bile steny, takze nemuzete pri uklidu odejit, jinak by nic nevysal, sam neni schopen dojet do dokovaci stanice. Zkratka predrazeni obycejny vysavac, ktery umi jen vysavat, nic vic. Mel by stat tak 2000 Kc a ne skoro deset tisic. Opravdu nekupujte, napálíte se jako já. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
27.3.18 08:30

@Jeckie jak se k tomu vyjádřil výrobce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
18.3.19 08:37

Obnovuji diskuzi. Zvažujeme koupi robotickeho vysavače. Máte někdo nějaké aktuální tipy? Dá se už dnes pořídit slušný vysavač do cca 5-6 tisíc, který vysaje i chuchvalce psích chlupů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.3.19 09:08

@NelcaZ Mám Teslu a jsem spokojená. Dá se na ní nastavit i vytírání, což oceňuji možná ještě víc než vysávání, každopádně za mě spokojenost. Nemám teda s čím srovnat, práci vysavače za 15 tisíc neznám, Tesla stojí 5 tisíc. Mám jednoho dlouhosrstého psa a plovoucí podlahy všude…takže chuchvalce po jednom dni nevysátí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
18.3.19 09:16

@zimniden my máme právě berňáka, takže chlupy všude a neustále…teď dcera začíná lézt a už mě fakt štve, že má všude chlupy…ikdyž se snažím často zametat. Tak mě právě napadla myšlenka na robotický vysavač. :D jaký máte typ? A jak funguje to vytírání? To se někam naleje voda a přípravek? Zvládne přejet přes prechodovou lištu? A najede i na huňatý koberec, případně pěnové puzzle? Moc děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.3.19 09:04

@NelcaZ zametání je podle mě nejhorší, jen ty chlupy rozvíří. Máme tesla robostar t30, taky jsem si ho pořizovala kvůli psovi. Máme retrívra. Jinak buď vysává nebo vytírá, není možné to udělat zaráz, protože člověk u toho musí vyměnit takovou sběrnou kádinku, která je právě buď na prach anebo je naplněna vodou a tou vytírá. Saponát se tam dát nesmí. Ale já mám takovou lesklou plovoučku a je tam vidět každá ťapka a každý otisk čumáčku a právě to se tou vodou hezky setře. Přechodové lišty to přejede. Koberec ani nic jiného nemám, takže nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.26 23:03

Ahoj, prosím nemá v poslední době někdo zkušenost s nákupem robotického vysavače s mopem? Měla jsem roombu, ale po deseti letech odešel a v recenzích ma každý nějakou větší či menší mouchu (nenamapovaní místnosti, nekompatabilita s telefonem, ztracení se, detekce mokrého povrchu i když tam nic není apod.). Budu moc ráda, za zkušenosti. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí