Robotický vysavač - váš názor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Robotický vysavač - váš názor
Dobry vecer,
rada bych se vas zeptala na vas nazor:
Co si myslite o tech robotickych vysavacich?
Ja jsem mela pocit, ze to musi byt uzasna a dokonala vec…a ted, kdyz se mi jeden dostal do ruky, jsem z toho takova rozpacita.
Ano, pracuje sam, on uklizi, ja muzu mezi tim delat neco jineho nebo sedet s nohama na stole a pozorovat ho, jak se cini, ale
- trva to: ano, chapu, ze v jeho systemu je nejaka silene slozita vedecky propracovana logistika, ale normalnim vysavacem uz bych mela hotovo
- nedostane se do rohu: nevim, proc vymysleli ty vysavace kulate.
- ah ty baterky: kdyz se vybije uprostred procesu (chapu, ze je to asi narocny), musim nevim jak dlouho cekat, nez se zase dobijou baterky…a to mne dojde trpelivost a davno to douklizim sama
- …a to cisteni: straaasne me nebavi ho cistit! Nez vydrbu a vytru vsechny ty jeho zahyby, kolecka, stetecky, kartacky, smetacky a gumove listicky, mela bych uz davno i vytreno. Vysypat jen nadobku s bordylkem nestaci, ze?

A tož tak. Nevím, jestli jsem divná, zaujatá, zpátečnická, nemoderní a konzervativní, nebo ty robotické zázraky přece jen nejsou takový zázrak?
Jsem zvědavá na vaše názory.
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Trvá to, ale já zapínám, když jdu ven, nebo ho dávám do místnosti, kde nejsme.
Rohy nám vyčistí, má na to metličku.
Nikdy se mi uprostřed procesu nevybíjí, dojede si na základnu.
S čištění problém nemám, zásobník vysypání, na kartáče to má super udělátko.
Mám roombu, mám ji 4 roky a neměnila bych ![]()
Příspěvek upraven 09.12.14 v 18:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ke svému Pepovi chovám velmi vřelý vztah
. Asi nejsem takový hnidopich na úklid jako ty
. Mně přijde, že ten můj rohy vysaje a vyčistit ho mi trvá chviličku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak baterie mi normalne vydrzela na kuchynoobyvak, ale jinak kdyz jsem o nej prisla, tak pronovy jsemnebezela. Protoze kdyz jsem chtela zapnout robota, tak jsempredtim musela vsechno vysbirat, hracky mame v obyvaku a to jsme tehdy jeste nemeli lego
Zvednout zidle, protoze nohy zidli, stolu, gauce atd na nej bylo moc.
Takhle si vyluxuju treba jen rohy, kde se hromadi chlupy nebo kuchynskoucast, kdyz natrousim pri vareni…
Secteno a podtrzeno, nebylo to ono. Vim, ze uz se delaji hranate, dokonce s nejakym ukazovatkem, kterym mu „nakreslis“ na zem oblast, kde uklizet, ale ja to fakt radeji udelam rucne. A dneska luxovaly deti a skoro se o to porvaly, takze az je vycvicim, ze nesmi luxovat lego atd, tak uz budu it svoje osobni luxovaci roboty, kteri si pred luxovanim ty hracky uklidi a ja je budu jen jednim okem dozorovat z gauce ![]()
Příspěvek upraven 09.12.14 v 18:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vlastním a první rok byl dokonalý. zapínám, když odcházím ven, při návratu mám vyzametáno, vyklepnu špínu a hotovo. Bohužel zeslábla baterka a ani výměna za novou moc nepomohla, takže teď má „štěně“ působiště omezené na obývákojídelnu. Pokud bych si měla pořídit nový, šla bych do kvalitnějšího, tento byl zkušební, levný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Genovesa píše:
@mag Jaké udělátko? Mám taky roombu, tak mě to zajímá.
Takový ten červený čistič, co nasadíš na kartáč a jedním tahem z něj sundáš všechen bordel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame take roombu a nedala bych ji. Vysava, kdyz neni nikdo doma ci se prenasi po mistnostech, kdy tu jsme. Je fakt, ze se ji musi pripravit teren, ale pak dle meho vysaje lepe nez ja velkym vysavacem. Rohy zvlada dobre, jen co samozrejme neda jsou lisy z vrchu, to holt jednou za cas vezmu velkym luxem. A ze by se vybila uprostred uklidu mistnosti? To se nam urcite nestava, jestli ji nepretezujete, tedy nechcete po ni vetsi plochu, nez na kterou je vas typ urcen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chicadelaesperanza náš bóbik je jako člen rodiny, kolikrát jsem mu řekla že je jak můj druhý manžel
mám ho necelý rok a ještě se mi tedy nestalo aby se mi vybil během vysávání, zapínám ho většinou když nejsme doma, pod židlemi, sušákem na prádlo apod. projíždí v pohodě, přejede i prahy z místnosti do místnosti, hračky hrne před sebou já je pak na konci místnosti posbírám a upřímně nečistím ho denně ale tak každý 2-3 dny
![]()
jo a rohy zvládá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag @Genovesa no ja k nemu zadny udelatko na kartac(e) nemam a sahat na ty hnusny cancy, co se na ne nachytaji, toho se fakt stitim, takze me to obtezuje. ![]()
Ten muj je dobry, ale mam chut ho prodat.
Jako cisti dobre, to je fakt, ale…asi je problem v mem osobnim postoji nebo co.
Tak treba nekdo jiny by k nemu mel vrelejsi vztah a jeste by nekde udelal radost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám LG, jmenuje se Žán
Je super, nemůžu si ho vynachválit. Rohy vysaje - má štětinky, takže i krásně podél zdí. V pohodě mi vydrží na klasické 3+1 a ani není vybitý. A to jede každou místnost 2×, mám to tak nastavené. Čištění je snadné, vysypu nádobku a na kartáč mám takový hřebínek s žiletkou, takže i moje dlouhé vlasy z toho jdou dobře a rychle dolů. Za mě spokojenost největší, za ty prachy, ještě aby nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chicadelaesperanza A co máš za značku?
Ten čistič je tenhle http://www.robotworld.cz/cistic-kartacu?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem spokojená… nejdřív jsem i já i manžel chodili do práce takže se vysavač sám zapnul když jsme byly v práci a vysál celý byt (jenže mi máme robota za 16000) no a teď já jsem těhotná a jsem ráda že to nemusím dělat že to ten robot udělá za mě… a rohy vymetu mopem když vytírám ![]()
- Citovat
- Upravit