Roční dítě a mlíko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
26.9.16 12:40

roční dítě a mlííko

Ahoj holky, dávám malé, které je rok ještě mlíko HAmi, doktorka říkala, že už nemám dávat to krabicové, ale to 5 denní v lahvi, nevíte, které měla na mysli? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35713
26.9.16 12:42

Čerstvé kravské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.9.16 13:00

Klidně vyzkoušejte obyčejné čerstvé, plnotučné mléko. Pokud po něm nebude mít problémy (velmi pravděpodobně ne), tak se vykašlete na náhražková, umělá mléka. Kromě toho, že jsou drahá, tak podávaná v pozdějším věku mohou být příčinou kazivosti zubů - kvůli přidanému cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.9.16 13:09

Určitě myslela čerstvé, co má 5 dnů spotřebu. Taky jsem dávala hned po kojení čerstvé mléko kravské (v 15 a v 16 měsících), ale dávala bych klidně i od roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
26.9.16 13:28

Rocni dite uz umele mleko fakt nepotrebuje, propaguji to pouze jeho vyrobci, aby vydelali co nejvic penez. Pokud dite jiz neni kojene, muze dostavat kvalitni kravske mleko, ale lepe kozi nebo rostlinna mleka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.9.16 13:41

Jak už psaly holky, myslela tím čerstvé kravské mléko, já jen dodám, buď ráda za normální pediatru, co jsem tak slyšela, tak dost pediatrů tlačí matky aby dávaly UM dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.9.16 13:43

@medunka23 a normální mléko dávat jako jak? v hrníčku pít ohřáté? nebo jak dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.9.16 13:46

@monicák jak je malá zvyklá pít, jinak já lehce ohřívala a ohřívám ještě teď skoro tříleťačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
26.9.16 14:06

Naše paní doktorka taky říkala, že pro ni je tím hlavním přínosem UM to, že je prostě jeho výroba více hlídaná. Ale vzhledem k tomu jak vypadá výroba potravin u nás (myšleno dobře :D ), taky říkala, že by neměla cca od roka problém s klasickým mlékem. To spíš říkala, že by se bála takového toho nahrazování rostlinnými mléky, že málokdo má tak perfektně nastudováno složení, aby dětem naopak třeba necpal něco nepotřebného navíc - viz. třeba makové mléko. jinak já dávám mléko rovnou z ledničky, cca od roka, ale u nás se s mlékem zachází asi jako s pravým kubánským rumem - podobné dávkování, podobná vzácnost, bohužel. a nic nepomáhá :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.16 22:23

Taky si myslím, že vaše doktorka myslela normální čerstvé, kravské mléko co se má do 5-ti dnů spotřebovat. Já dávám synovi mléko už asi měsíc, teda od 13-ti měsíců a snáší to velmi dobře a fakt mu chutná. Už nekojím a nechtělo se mi dávat UM, tak sme už na normálním mléce, naše dětská doktorka mi to schválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
28.9.16 16:10

@Dominicek2015 a jak ho dáváš? jako ohřeješ a dáš do lahvičky? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie