Roční dítě - mráz a hory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já bych s vlastním synem, skoro 3 roky, tak dlouho venku nebyla. Vrátili jsme se z hor a po hodině, i když jsem ho mazala krémem z lékárny, se mu na tvářích udělaly omrzliny. Max. 2 hodiny bohatě stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme v těchto mrazech sc rocni na hodinku a pul a je zavrtana v kocarku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zitra odjizdime do Joseface,dcerce je rok a ctvrt a planuji s ni byt venku vzdycky max hodinu a pul,tri hodiny v tom mrazu bych nedala ani ja ve chvili kdyz nelyzuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Na horách jsme standardně prakticky celé dny venku, nevidím problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý večer, měla bych na vás otázku ohledně tohoto chladného počasí. Jedná se mi o to že máme jet na dovolenou na hory. Syn má 12 měsíců, máme naplánované i nějaké výlety a vím že by cesta trvala plus mínus okolo tří hodin.(venku) Teploty budou max do mínus deseti tak mi jde o to zda byste na výlet šli či ne? S malým chodím každý den ven i v těchto mrazech. Když bylo okolo nuly klidně tři hodiny spal na balkoně možná bylo i o trošku chladnějiděkuji za odpovědi.
Takže buď nejedu na hory na hory s tak malým děckem a nebo program uspůsobím jemu - tzn. jdu ven, ale ne na 3h.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dlouho bych venku nebyla,maximálně hodinu dvakrat denně. Nejlepší „krém“ do mrazů je sádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Balkon je v závětří,zvlast dnešní lodzie jsou kryté. S pobytem na horách venku bych to nesrovnavala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak to dopadlo, ale musím se pousmivat. Jak to asi tak máme dělat my, co na horách bydlíme ???? my byli venku pořád, mráz nemraz. Prcek je zachumlaný v kočárku a je to v pohodě ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak to dopadlo, ale musím se pousmivat. Jak to asi tak máme dělat my, co na horách bydlíme my byli venku pořád, mráz nemraz. Prcek je zachumlaný v kočárku a je to v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Dobrý večer, měla bych na vás otázku ohledně tohoto chladného počasí. Jedná se mi o to že máme jet na dovolenou na hory. Syn má 12 měsíců, máme naplánované i nějaké výlety a vím že by cesta trvala plus mínus okolo tří hodin.(venku) Teploty budou max do mínus deseti tak mi jde o to zda byste na výlet šli či ne? S malým chodím každý den ven i v těchto mrazech. Když bylo okolo nuly klidně tři hodiny spal na balkoně možná bylo i o trošku chladněji
děkuji za odpovědi.