Roční dítě strašně špatně spí

Anonymní
4.11.24 22:53

Roční dítě strašně špatně spí

Třeba mi tu někdo něco poradíte. Osm měsíců spalo dobře (až na drobné výkyvy), pak začaly růst zuby a pak přišel covid a už 4 měsíce peklo :(

Přes den spí dobře, aktuálně jeden nebo dva spanky - nějak to nemá na noc vliv stejně tak když jde spát v sedm nebo v půl deváté.

V noci da max 2 h v kuse, jinak se převaluje, poplakává pak uz ma vztek, tak se prohýbá, ale oči treba zavřené a proste to spaní nejde.

Premyslim jestli ho neco nebolí? Ale to by nespal asi ani pres den v klidu.. Premyslim i nad tim co zrovna jedl, kdyz je extrémně kritická noc, ale nic jsem nevypozorovala.

Nekdy je to lepsi, da i treba 3h, ale to je výjimka.

Je na UM, basti 2× nebo 3×.

Usnout problem nema, ale jakoby ho celou noc neco rusilo, ja uz jsem zoufala a nevim. Jsem hrozne unavena, v noci nekdy pláču s nim.

Zkoušeli jsme bylinkový čaj na spaní, nepomáhá..

Spi u nás nebo v postýlce, zkoušíme.. Šum, ukolébavky, ticho..

Ted se začal budit ještě definitivně mezi 5 - 6 a je vyřízeny, unavený do prvního denního spánku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16209
5.11.24 01:00

A nemůžou to být zuby stále? Obvykle trápí hlavně v noci, nebo nějaké jídlo, co vadí na bříško :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
5.11.24 05:03

Dej mu čípek proti bolesti a uvidíš, jestli je to bolestí, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24215
5.11.24 05:22

U nás takové noci byli proto, že ho bolelo bříško. Jak vypadá stolice? U nás to byla alergie na bílkovinu kravského mléka, hovězí, vejce, sóju, drůbež. Museli jsme změnit UM ( musela by ses domluvit s lékařem, je na předpis) a eliminační dietou jsme vyloučili potraviny.
Ale mohou to být i jen zuby. Třetí spí taky špatně. Teď tři dny se převaluje hrozně celou noc. Rostou mu špičáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 07:30

U nás se teď druhá dcera budí už skoro 14měsíců, párkrát si cucne a spí dál, bez prsa nic nepomáhá a výhra je 3× za noc, jinak klidně po 45min, ještě ani neusnu a už je vzhůru…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 07:34

@anavi13 stolice asi dobrý, nepozoruju nic špatného. Na UM je od 2 měsíce a dobře spal cca do toho 8. Ta bílkovina to teda nejspíš nebude, uz jsem o tom přemýšlela. V 8 mesici jsme uz měli zavedené maso i lepek, tak nevim jestli vy to mohlo přijít až ted :nevim:

Nema ekzémy, pres den je v klidu a spi normálně. To by se mohlo dít ze by se alergie projevovala jen v noci a bez dalších obtíží? To se mi nezdá :oops:

Me spis připadá ze ma i nějaké divoké sny nejde mu pořádně zabrat. Jako vyloženě problem se spánkem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 07:36

@Dahlia0409 asi můžou, no ja nevim. Nic teda necítím na dásni a nevidim, ale to neznamená, ze nerostou. Ma jich ted 6 ve 13 měsících. Ale uz to trvá teda sakra dlouho :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 08:00

Nebo nějaké děsy me napadly :think:

Vcera kakal 2× jednou kase, jednou pevný odpoledne. Usnul v 19:30 a spal cca do 21:30 pak začal plakat a vrtět se a střídavě kňoural do cca půlnoci pak spal cca do 2 a pak zase vrtění a kňourání, zabral kolem 4 a od 6 do 7:15 se teda převaloval ale pospával. Ráno pak kakal, sice řidší, ale žádný hlen nebo nitky.

Mel mliko v 19:30, 22:00 v pul3 a pak v 6 :nevim:

Ale vzbudil se dnes vyspaný a hraje si, ja jsem rozsekaná :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 13:13
:nevim:
  • Citovat
  • Upravit
14677
5.11.24 13:33

Alergie na stravu se může projevit jen trávicími problémy, bolestmi břicha. Vůbec nemusí být vyrážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
5.11.24 13:40

Nepotesim, ale nas 2,5 lety spi 2 h v kuse az ted, konecne, zacinalo se na dvacetiminutovkach, fakt 20 min a pak plac, od usnuti do rana. Takze soucitim… Ale co s tim, na to jsme neprisli, zkusili jsme vsechno (krome vyrvani). Doktorka tvrdi, ze mame proste smulu na nespavce. Takze neporadim. Ani kdyz kvuli necemu dostal kinedryl, dithiaden nebo fenistilove kapky, tak proste nespal, narozdil od vsech ostatnich deti. Spaval 20-5 h, ted nekdy az do 6.30, v ty dny slavim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 17:47
@Janča6 píše: Více

A že by přišla takhle z nenadání? :think:

• Citovat
  • Upravit
24215
5.11.24 19:52
@Anonymní píše: Více

Ano, může se objevit kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
8.11.24 15:35

Já tě asi nepotěším, starší začal spát dobře až po 3. narozeninách. Zkus kouknout na Lepší spánok babetiek, mají nějaké online přednášky, poradenství… kdybych to věděla tehdy, tak bych si to koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.24 15:59

Díky. A nemáš nějaký tip? @Brbra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat