Roční do bazénu venkovního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75907
22.6.25 16:34
@Kelsey1 píše: Více

a jo, ale beztak bude muset to mimino pořád držet, plavat s ním nebude,
jsem se vrátila to dočíst - chtějí ho tam povozit na destičce a ukázat mu velkou vodu, takže asi jsou dva, no možná se to dítěti bude líbit, možná bude ječet, to musí vyzkoušet, každé děcko je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
22.6.25 20:03
@Anonymní píše: Více

Loni v lete bylo synovi akorát 14 měsíců a běžně jsme do bazénu na koupališti chdili. Neopren nemáme. Beru ho i do velkého bazénu. Vodu už teda v té době znal, chodíme plavat, ale na koupališti je studená. Neopren jsem na nikom neviděla.

• Citovat
  • Upravit
1771
22.6.25 20:11

Obě děti se mi v roce věku čvachtaly v malém bazénku na zahradě /stejně jako vnuk/ byla teplá čistá voda, hračky a nic jim nechybělo. S tak malým dítětem bych na velké koupaliště nešla. Nejen kvůli studenější vodě. Ale i kvůli infekci, vedru, možnosti polknutí vody, nepohodlí, množství lidí, jídlu, rámusu… Ale já jsem stará škola. Nicméně rodiče vnuka měli stejný názor. Na zahradě nám myslím nic nechybělo. Ale hodně mých známých tam děti bralo a bere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.25 20:18

@stinga tak my taky brali obě naše děti doma do bazénu od 6mesicu, vždy po začátku kojeneckého plavání, tak nějak to sezónně vyšlo, doma do bazénu 7×3,5m a hloubka 1,5m…obě to tam zbožňují, zároveň od roka k moři, kde jsme chodili jak do moře do hloubky, tak do aquaparku u hotelu…jen jsme nebyli tak vyjukaní, jestli můžeme, ale dělali jsme to podle dětí…i přes rok chodíme do různých aquaparku, povozíme na skluzavkách, na divoké řece Apod… 🤩

• Citovat
  • Upravit
2329
22.6.25 20:42
@stinga píše: Více

Pořizovat neopren kvůli 3 minutám ve velkém bazénu. Báječný nápad. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
22.6.25 22:00
@Anonymní píše: Více

Tak to máte kuráž vy i vaše děti…na tobogán a do hloubky s ročním miminkem…to já bych tedy nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.25 22:23

@Pe.M.1 tak mamka má 66let a teda s dětmi si to od toho miminka užívá ve vodě a od necelých 4 let brali starší taky letecky k moři spolu s taťkou, nyní 69let, prvně byla samozřejmě s námi…v aquaparku mají různé skluzavky a roční dítko malé skluzavky v pohodě zvládá a větší s rodičem nebo se ségrou…chodíme na plavání od necelých šesti měsíců, dcery jsou na vodu zvyklé, umí se potápět, snaží se plavat…tak určitě jsme je nebrali do hloubky, kde bychom my nepostačily, ale ony nepostačily určitě…naši se ale nebáli cestovat ani s námi před 35lety, s nimi rodiče v 60.letech taky cestovali, kam se dalo, Rumunsko, Bulharsko, na hory…

• Citovat
  • Upravit
53190
23.6.25 06:45

:mrgreen: Neopren :mrgreen: Ne, to fakt ne, děti jsme od kojeneckého věku namáčeli i ve velkých bazénech či přírodních koupalištích, prostě v náruči ho vezmeš do vody a zkoušíš, zda dobrý, nebo začne ječet, protože je to na něj moc :nevim: Pokud to bude kytička, začne ti kvílet už po namočení lýtka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.6.25 06:47
@Pe.M.1 píše: Více

Pod tobogánem dospělý normálně dosáhne a dítě má obvykle stejně nějakou ochranu - plovací vestu, rukávky apod. Taky jsme chodili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.25 12:48

@unuděná hlavně podle paní se aquapark rovná tobogán a končí v potápěčským bazénu a hloubce 5metru, přitom mají tolik krásných skluzavek a malých tobogánků pro prťata a baví je to :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí

Dětský plováček