Roční do bazénu venkovního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jsou dve moznosti - bud se mu to bude libit nebo bude vrestet (at uz z duvodu studene, moc vody…). Ale pokud je to normalni zdrave dite, chladna voda mu neuskodi, jen ho tam nedavej rozpaleneho ze slunicka. Neopren netreba, moje deti okolo roka bezne sedely v lete nahate v potoce, a to je oproti venkovnimu bazenu porad jina liga
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To vážně někdo kupuje dítěti neopren do brouzdaliště?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
Ne do brouzdaliště. Ale do velkého bazénu pro dospělé, kde je voda i studenější
- Citovat
- Upravit
To mě teda nikdy nenapadlo, prostě jsme šli do bazénu a syn měl jen plavací plínku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
No on je ten bazén studený i pro dospělé, furt pindaj jak je studený… tak jsem se jen bála aby neprochladnul
- Citovat
- Upravit
Pokud máš pocit, že je studený, tak pak tam třeba nechodit
Syn má skoro 3 roky a spíše taky chodí do teplejších bazénů. Ale každý vnímá teploty jinak. U nás má bazén 28st, jiný pak 31st
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívala bych se do provozního řádu, od kolika let tam malé děti mohou, do bazénu pro dospělé.
U nás na jednom koupališti to je až od 3 let do velkého bazénu, jinak tam mají několik dětských bazénů, tak abyste nebyli překvapeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem nikam pro děti neopren nekoupila. Jen kvalitní opalovací krém. Plavací plenky pro roční. Později plavky, ať je na střídačku do vody a suché na převlečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevyzkoušíš, nevíš…neopren bych dopředu opravdu nekupovala…v necel roce se mladší dcera u moře koupala ve všech bazénech a na malých klouzackach a nestěžovala si…max kup spíše UV oblečení a převlékej do suchého
- Citovat
- Upravit
Neopren jsme měli tak leda na raft, do bazénu te vůbec v tom snad ani nepustí?
Dítě v neoprenu jsem asi v životě v bazénu neviděla… Normalne v plince a plavkach to klidne zkus, pokud to není v rozporu s jejich řádem, ale nejspíš bude parádně ječet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I tak je neoprén hloupost teda
Jak tě to napadlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SPíš jde o to zda bude v té vodě chtít být malá vodu asi do 3 let naprosto nesnášela. musela bý strašně teplá pak teda jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a proč to dítě MUSÍ do velkého bazénu? nestačí mu brouzdaliště ke štěstí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, asi blbý dotaz.
Máme mini bazének na cáchání venku na zahradě. Ale chtěli bychom do bazénu venkovního.
Mají tam i brouzdaliště pro malé dětičky, ale jestli může 14 měsíční i do bazénu velkého pro dospělé, a jestli musím pořizovat neopren?? Aby nenastydnul. Voda je tam chladnější. Ale zase tam nebude hodinu, jen aby jsme ho na destičce povozili a ukázali mu “velkou” vodu.