Roční do bazénu venkovního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.6.25 12:27

Roční do bazénu venkovního

Ahojky, asi blbý dotaz.
Máme mini bazének na cáchání venku na zahradě. Ale chtěli bychom do bazénu venkovního.
Mají tam i brouzdaliště pro malé dětičky, ale jestli může 14 měsíční i do bazénu velkého pro dospělé, a jestli musím pořizovat neopren?? Aby nenastydnul. Voda je tam chladnější. Ale zase tam nebude hodinu, jen aby jsme ho na destičce povozili a ukázali mu “velkou” vodu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30598
22.6.25 12:47

Jsou dve moznosti - bud se mu to bude libit nebo bude vrestet (at uz z duvodu studene, moc vody…). Ale pokud je to normalni zdrave dite, chladna voda mu neuskodi, jen ho tam nedavej rozpaleneho ze slunicka. Neopren netreba, moje deti okolo roka bezne sedely v lete nahate v potoce, a to je oproti venkovnimu bazenu porad jina liga ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20832
22.6.25 13:05
@Anonymní píše: Více

To vážně někdo kupuje dítěti neopren do brouzdaliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.25 13:18
@Cenarius píše: Více

Ne do brouzdaliště. Ale do velkého bazénu pro dospělé, kde je voda i studenější

• Citovat
  • Upravit
16152
22.6.25 13:20

To mě teda nikdy nenapadlo, prostě jsme šli do bazénu a syn měl jen plavací plínku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.25 13:22
@Dahlia0409 píše: Více

No on je ten bazén studený i pro dospělé, furt pindaj jak je studený… tak jsem se jen bála aby neprochladnul

• Citovat
  • Upravit
16152
22.6.25 13:29

Pokud máš pocit, že je studený, tak pak tam třeba nechodit :nevim: Syn má skoro 3 roky a spíše taky chodí do teplejších bazénů. Ale každý vnímá teploty jinak. U nás má bazén 28st, jiný pak 31st

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
22.6.25 13:33

Podívala bych se do provozního řádu, od kolika let tam malé děti mohou, do bazénu pro dospělé.

U nás na jednom koupališti to je až od 3 let do velkého bazénu, jinak tam mají několik dětských bazénů, tak abyste nebyli překvapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8798
22.6.25 13:40

Nikdy jsem nikam pro děti neopren nekoupila. Jen kvalitní opalovací krém. Plavací plenky pro roční. Později plavky, ať je na střídačku do vody a suché na převlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.25 13:55

Nevyzkoušíš, nevíš…neopren bych dopředu opravdu nekupovala…v necel roce se mladší dcera u moře koupala ve všech bazénech a na malých klouzackach a nestěžovala si…max kup spíše UV oblečení a převlékej do suchého

• Citovat
  • Upravit
2943
22.6.25 14:22

Neopren jsme měli tak leda na raft, do bazénu te vůbec v tom snad ani nepustí? :think: Dítě v neoprenu jsem asi v životě v bazénu neviděla… Normalne v plince a plavkach to klidne zkus, pokud to není v rozporu s jejich řádem, ale nejspíš bude parádně ječet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33169
22.6.25 16:13

I tak je neoprén hloupost teda :mrgreen: Jak tě to napadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2277
22.6.25 16:16

SPíš jde o to zda bude v té vodě chtít být malá vodu asi do 3 let naprosto nesnášela. musela bý strašně teplá pak teda jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
22.6.25 16:22

a proč to dítě MUSÍ do velkého bazénu? nestačí mu brouzdaliště ke štěstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8798
22.6.25 16:23
@stinga píše: Více

Asi mámu nebaví jen brouzdaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...