Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
V mém okolí se ted roděj samý chlapi
dokonce sem někde četla že když se rodí spíš kluci tak bude válka…ale zřejmě jen nějaká babská pověra ![]()
Tak u nás je to tak půl na půl,ve školce je asi víc holčiček
.
U nás v okolí je taky víc chlapečků…třeba ale u nás v diskuzi je to, myslím, půl na půl ![]()
Nevím jak teď, ale určitě se rodilo víc kluků v r. 2008 a 2007. Naše malá je ve třídě jedna z 5ti holčiček na 21 chlapečků.
OT - Když jsem pracovala ve špitále, bylo naše odd. rozdělené na 2 části - dejme tomu A a B. Na A se všem sestřičkám rodily samé holčičky a na B samí chlapečci. Nevím, jak ta statistika pokračuje dál, ale vím cca o 11ti dětech, které se narodily přesně podle oddělení, bez výjimky.
Příspěvek upraven 10.01.12 v 11:58
My jsem z pidi vesničky (cca 300 obyvatel) a když se náš chlapeček v roce 2009 narodil, tak se v té naší vesničce v roce 2009 narodilo celkem děvět holčiček a jeden chlapeček (ten náš). ![]()
Ahojky…u mě v okolí taky samé holčičky..Ale zase v naší diskuzi jsou v převaze kluci ![]()
Děkuji za postřehy. ![]()
No tak nevím, ono to bude možná i tak, že podle toho co máme my, vyhledáváme spíš takovou společnost a pak se nám zdá že je víc toho, co máme. ![]()
Ale stejně - mám pocit, že dřív bývalo „normální“ že byli v rodině jedna holka jeden kluk - i já s bratrem jsme typická ukázková dvojice
- a dneska nějak samej chlap nebo co. ![]()
No a před týdnem porodila známá a opět chlapeček. ![]()
Aha koukám půl na půl, tak to přechlapováno se asi bude týkat hlavně Kutohorského kraje. ![]()
O tom víc kluků = válka jsem taky slyšela, už kdysi… Asi to je fakt jen pověra, ale zajímalo by mě, jestli se to v minulosti nějak projevilo. ![]()
m311 píše:
My jsem z pidi vesničky (cca 300 obyvatel) a když se náš chlapeček v roce 2009 narodil, tak se v té naší vesničce v roce 2009 narodilo celkem děvět holčiček a jeden chlapeček (ten náš).
Ty jo ten se má, to bude na výběr nevěst!
![]()
Mám 5 známých s miminkem a já jsem jediná,kdo má holčičku,jinak samý kluci.Taky mi přijde,že se rodí víc kluků.I na plavání je víc kluků než holek.
Obecne se rodi o trochu vic kluku nez holek, je to prirozeny. Chlapi vydrzi min, tak jich musi byt vic ![]()
U mě v okolí i rodině mají jen holčičky. Já teď taky čekám holčičku ![]()
Já mám kluka ročním 2003 a ve třídě je jich 8 kluků a 2 holky a taky mám dcerku ročník 2004 a ve třídě jich je 8 holek a 2 kluci
Tak si vyber