Rodí se víc chlapců?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1984
10.1.12 12:06

Ahoj,

u nás se rodí samé holčičky. I já mám teda 2 princezny. Do kroužku i za první dceru tam byla samá holčička a 2 kluci, ted to je samý 10 ku 2 chlapcům. Také plno kámošek mají 2 holčičky, 2 tady jsou vyjímky mají 2 kluky a pak trošku páreček, ale nejvíc u nás ve městě po 2 holkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
10.1.12 12:09

Taky mi to tak přijde. Všechny kamarádky co rodily mají kluka, jen jedna má holku a druhá má prvorozenou holku, jinak samí kluci. I když u nás na vítání občánků to bylo vyrovnané, ale v porodnici taky bylo víc kluků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
10.1.12 12:18

U nás v rodině máme 6 kluků, ani jedna holčička..  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
10.1.12 12:21

nemám pocit, že by se rodilo víc kluků nějak dlouhodobě, co si ale myslím je, že to chodí ve vlnách, vždy je vlna holek, pak zas kluků…

já když v tom červnu rodila, tak to byla samá holka, potvrdila mi to i doktorka, že má květnočervnočervencové jen 2 kluky a ostatní jsou holky, srpen, září, říjen začala zas vlna kluků a prý si toho všímá dlouhodobě

osobně mám (vzhledem k povolání) jakýsi přístup ke „statistikám“ očekávaného pohlaví dítěte u těhotných a když jsem to jeden rok jen tak počítala, tak to vychází fakt 50:50 (ne přesně, samozřejmě, ale žádný výrazný posun ve prospěch jednoho pohlaví nebyl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.1.12 12:28

U nás v rodině to teda je tak, že mám dva bratrance a 3 bráchy (jednoho vlastního, dva nevlastní), ale když jsme se o tom s manželem bavili, tak to je podle mě hodně daný i tím, že bratránci jsou jedináčci,… :nevim: Třeba by druhý mrně holčička byla… Protože manželovi rodiče, kdyby zůstali u jednoho, měli by taky kluka a vlastně většina jejich rodiny (krom jedné) by skončila jen s klukama, pokud by měli jedno mrně… :mrgreen:

Jinak manžel je z 5 dětí a jsou v pořadí kluk, holka, holka, kluk, kluk :mrgreen: takže plus mínus vyrovnaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.1.12 12:38

Ahoj, tak u nás ve městě-co znám pár těhulek a maminek-tak většina čeká nebo už má holčičku.Já také čekám holku, moje ségra loni porodila holku… :nevim:

Ale co tady chodím na pár diskuzí mezi těhulky-tak jednoznačně vedou kluci.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.1.12 12:41

Jinak já jsem ze 7 holek, můj je ze 3 kluků…Můj tata je ze 4 dětí(3 kluci a jedna holka)-no a každej z nich má 2 děti-holky, teda kromě mého táty-ten nás má 7 holek :mrgreen: .
No a moje máme je taky ze 4 dětí-jsou samé holky a jsou tam 2 holky, kluk+holka, kluk+ holka,kluk+ holka a no a u mojí mámy nás 7 samozřejmě.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
10.1.12 12:59

Podle mě je to město od města. Před 2 lety, měli všichni známý kluka a my taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.1.12 13:06

Moje známé a příbuzenstvo rodící v nejbližší době mají samé holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.1.12 13:08

tak když jsem čekala syna, tak i v mém okolí se rodili ramí kluci. Teď bych řekla, že spíš holky asi tak poslední dva roky. Co zpívám na vítání občánků, tak jsou většinou holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
10.1.12 15:57

ahoj, tak v mem okoli je to obracene - 5 holcicek a zadny chlapecek :) a v porodnici s nami taky byly vetsinou holcicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.1.12 15:58

u nás taky víc holek než kluků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.1.12 16:46

Kolem nás samej chlapeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
14.1.12 20:27

já dám příklad ze svého zaměstnání. Za poslední dva roky se nám v práci narodilo cca 18 kluků a 1 holka. Už si děláme legraci, že když budeme chtít někdo holčičku, tak budeme muset dát výpověď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
14.1.12 21:11

Staisticky je to opravdu tak, rodí se víc kluků, než holek. Nevím, jestli je to tak ve všech zemích na světě, ale v mnohých ano. Možná je to proto, že chlapi míň vydržej :) , umírají dřív, tak příroda myslí na to, aby se to tak nějak časem srovnalo.

A třeba my máme v nejbližší rodině 7 kluků a jednu holku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100