Rodičák Brno - přišel dnes?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janam20 píše:
@kate02 zname to fakt pozastavili, sla tam 1.11. a rekli ji ze na listopad muze zapomenout ze dostane penize az v prosinci ze to ma pozastavene
ale pošlou oba dva zároveň potom, ne?
Pokud jo, tak to je fuk… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 no to nevim zas tak dobry znami nejsme abych se po tom pídila dal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janusenka jo to mě taky bylo řečený a stejně to přišlo později… kdyby nebyl víkend tak by to bylo jen o den…tak jsem zvědavá jak to bude tedka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky jak je to s tim rodicakem vite to nekdo presne??zadnej papir jsem ted nepodepisovala, tak nevim jestli se me to tyka nebo:(??penize jeste nedosly -Vam jo??diky za info
Lucie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud si do konce rijna nepodepsala papir ohledne trvaleho bydliste a o rodicak si zadala driv jak pred rokem 2012 tak ti ho pozastavili a tento mesic mas smulu
ale pokud mas rodicak az po 1.1.2012 tak muzes byt v klidu
jinac penize posilali v patek 2.11. a stale nikdo nema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janam20 píše:
No pokud si do konce rijna nepodepsala papir ohledne trvaleho bydliste a o rodicak si zadala driv jak pred rokem 2012 tak ti ho pozastavili a tento mesic mas smuluale pokud mas rodicak az po 1.1.2012 tak muzes byt v klidu
jinac penize posilali v patek 2.11. a stale nikdo nema
Jee dekuju moc-mala se narodila v listopadu 2011, ze socialky mam papir z dubna 2012, ze mi priznavaji davky, takze muzu byt v klidu jo??doufam ze jsem to pochopila dobre:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janam20 dovolím si nesouhlasit, ty kdo měli podepsat papír o trvalém bydlišti na území ČR si obeslali dopisem… Takže asi tak. Jinak rodičák ještě nepřišel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weendulka holky me uz to doslo, ted pred par minutama, tak vydrzte a diky za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam 2 zkusenosti ze neobeslali dopisem, v jednom pripade v brne si tam kamaradka na posleni chvili zasla a rekli ji ze si davala na cas ze by ji v listopadu nevyplatili kdyby to nepodepsala ![]()
a v praze taky neposlali dopis zname a volala 1.11. kdy budou posilat penize a rekli ze ji urcite nic neposlou protoze si neprisla podepsat papir o tom trvalem bydlisti ![]()
V OBOU PŘPADECH DOPIS NEPOSÍLALI
![]()
takze zas takova blbost to neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jellyx píše:
Ahoj holky jak je to s tim rodicakem vite to nekdo presne??zadnej papir jsem ted nepodepisovala, tak nevim jestli se me to tyka nebo:(??penize jeste nedosly -Vam jo??diky za info
Lucie
mluvíte tu o papíru, je to stejný formulář jako když jste šli žádat o rodičák, jen má o jednu kolonku navíc, je tam bydliště v ČR a tam se napíše ANO, to je vše. MNe to dala podepsat v září, když jsem tam byla kvuly přídavkům. Nevímjestli by mne vyzvali dopisem, počítám že spíš ne, že by mne to jen zastavily a čekali až se ozvu, že mi nedošli penízky. Každopádně platí to, že se máme zajímat mi, ale to že asi na MD není zrovna moc času na nějaké zprávy a fámy a kdo co, na to už nekoukají, dopisem posílají kde co a takovéto změny nic. Já mám rodičák od 4.2011 a musela jsem to podepsat, nebo napsat tam to ano, taková blbost, kvůly který zadrží peníze na kterých je většina z nás závislá, když z manžoví se platí hypo a složenky…no to jim je však jedno že
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo zkušenost s posláním formuláře doporučeně poštou na podatelnu? Jsou schopni to akceptovat a zpracovat? S finančním úřadem tak komunikuji běžně. Ale teď jsem nervózní, protože na účtu zatím nic:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit