Rodičák Brno - přišel dnes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
5.11.12 11:01
@Janam20 píše:
@kate02 zname to fakt pozastavili, sla tam 1.11. a rekli ji ze na listopad muze zapomenout ze dostane penize az v prosinci ze to ma pozastavene

ale pošlou oba dva zároveň potom, ne? :think: Pokud jo, tak to je fuk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
5.11.12 11:05

@kate02 no to nevim zas tak dobry znami nejsme abych se po tom pídila dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.11.12 11:09

@janusenka jo to mě taky bylo řečený a stejně to přišlo později… kdyby nebyl víkend tak by to bylo jen o den…tak jsem zvědavá jak to bude tedka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.11.12 11:02

Ahoj holky jak je to s tim rodicakem vite to nekdo presne??zadnej papir jsem ted nepodepisovala, tak nevim jestli se me to tyka nebo:(??penize jeste nedosly -Vam jo??diky za info
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
6.11.12 11:08

No pokud si do konce rijna nepodepsala papir ohledne trvaleho bydliste a o rodicak si zadala driv jak pred rokem 2012 tak ti ho pozastavili a tento mesic mas smulu :nevim: ale pokud mas rodicak az po 1.1.2012 tak muzes byt v klidu ;) jinac penize posilali v patek 2.11. a stale nikdo nema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.11.12 11:14
@Janam20 píše:
No pokud si do konce rijna nepodepsala papir ohledne trvaleho bydliste a o rodicak si zadala driv jak pred rokem 2012 tak ti ho pozastavili a tento mesic mas smulu :nevim: ale pokud mas rodicak az po 1.1.2012 tak muzes byt v klidu ;) jinac penize posilali v patek 2.11. a stale nikdo nema :nevim:

Jee dekuju moc-mala se narodila v listopadu 2011, ze socialky mam papir z dubna 2012, ze mi priznavaji davky, takze muzu byt v klidu jo??doufam ze jsem to pochopila dobre:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.11.12 11:16

Zrovna ted mi to piplo na mobil-penize prisly:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
6.11.12 11:17

@Jellyx no jasne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
6.11.12 11:23

@Janam20 dovolím si nesouhlasit, ty kdo měli podepsat papír o trvalém bydlišti na území ČR si obeslali dopisem… Takže asi tak. Jinak rodičák ještě nepřišel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.11.12 11:28

@weendulka holky me uz to doslo, ted pred par minutama, tak vydrzte a diky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.11.12 11:29

@Jellyx a jsi Brno venkov nebo město??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
6.11.12 11:35

Mam 2 zkusenosti ze neobeslali dopisem, v jednom pripade v brne si tam kamaradka na posleni chvili zasla a rekli ji ze si davala na cas ze by ji v listopadu nevyplatili kdyby to nepodepsala :nevim:
a v praze taky neposlali dopis zname a volala 1.11. kdy budou posilat penize a rekli ze ji urcite nic neposlou protoze si neprisla podepsat papir o tom trvalem bydlisti :nevim:
V OBOU PŘPADECH DOPIS NEPOSÍLALI :! :! :! :!
takze zas takova blbost to neni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
6.11.12 11:38

ČS Brno venkov stále NIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
6.11.12 11:44
@Jellyx píše:
Ahoj holky jak je to s tim rodicakem vite to nekdo presne??zadnej papir jsem ted nepodepisovala, tak nevim jestli se me to tyka nebo:(??penize jeste nedosly -Vam jo??diky za info
Lucie

mluvíte tu o papíru, je to stejný formulář jako když jste šli žádat o rodičák, jen má o jednu kolonku navíc, je tam bydliště v ČR a tam se napíše ANO, to je vše. MNe to dala podepsat v září, když jsem tam byla kvuly přídavkům. Nevímjestli by mne vyzvali dopisem, počítám že spíš ne, že by mne to jen zastavily a čekali až se ozvu, že mi nedošli penízky. Každopádně platí to, že se máme zajímat mi, ale to že asi na MD není zrovna moc času na nějaké zprávy a fámy a kdo co, na to už nekoukají, dopisem posílají kde co a takovéto změny nic. Já mám rodičák od 4.2011 a musela jsem to podepsat, nebo napsat tam to ano, taková blbost, kvůly který zadrží peníze na kterých je většina z nás závislá, když z manžoví se platí hypo a složenky…no to jim je však jedno že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
6.11.12 12:12

Máte někdo zkušenost s posláním formuláře doporučeně poštou na podatelnu? Jsou schopni to akceptovat a zpracovat? S finančním úřadem tak komunikuji běžně. Ale teď jsem nervózní, protože na účtu zatím nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat