Rodičák Brno - přišel dnes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
6.11.12 13:42

@kreali A tobě to došlo poštou? Nebo jsi to musela vyzvednout u nich? Já teda fakt nechápu logiku soc. pracovnice když se ji zeptám jak to s těma kartama je.Tak mi odpoví zatím nijak.Tak je asi jasný, že o tom nic nevím a chci se o tom něco dozvědět a ona mě s tím akorát tak odpálkuje. Tak to asi nějak bude, když už někdo ty karty má. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
6.11.12 13:43

Holky já jsem mimo se přiznávám, kde vezmu tu skartu a kam pro ni???
já jsem brno-město a česká spořka! díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.11.12 13:44

@janusenka já to tedka nechápu, tak ten příspěvek ti přišel na tvůj účet přes skartu? a prosím tě jsi brno venkov nebo město?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.11.12 13:47

@kreali brno mesto, no ja jsem si podepsala ten papir aby mi to chodilo na muj ucet. Zatim dorazil jen prispevek, ale kdyz jsem mrkla na skartu tak v historii nebyl zadny pohyb zaznamenan jako prevod tak to nechapu.ale penize teprve chodi tak uvidim vzdy to chodilo stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.11.12 13:49

@madrianova já jsem se na ni ptala na ÚP a ženská u okýnka mi řekla že mi pošlou dopis, jsem Brno - město :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.11.12 13:54
@Agi20 píše:
@kreali A tobě to došlo poštou? Nebo jsi to musela vyzvednout u nich? Já teda fakt nechápu logiku soc. pracovnice když se ji zeptám jak to s těma kartama je.Tak mi odpoví zatím nijak.Tak je asi jasný, že o tom nic nevím a chci se o tom něco dozvědět a ona mě s tím akorát tak odpálkuje. Tak to asi nějak bude, když už někdo ty karty má. :zed:

Poštou mi přišel dopis že se mi už vyrábí a datumy od kdy do kdy si ji mám vyzvednout…mezitím mi přišel ještě domů pin k té skartě. Když jsem si pro ni byla tak až tam jsem zjistila že se má jít vyzvednout až po obdržení toho pinu…to jen aby jsi věděla. Protože tady někde někdo psal že mu pin přišel až po tom co si pro ni šel a zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.11.12 13:59

Tak je tam :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.11.12 09:07

Přišel už někomu RP na šloženku brno-venkov??Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
8.11.12 10:42

@lavalava v jine diskuzi psal nekdo ze slozenku ma uz vcera z brna-venkov :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
8.11.12 10:52

A složenka už někemu došla z brno město? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulemalina
9.11.12 14:12

Brno-město, mBanka, přes skartu došel dnes

• Citovat
  • Upravit
1304
9.11.12 19:42

Brno město složenka dnes dorazila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bumbrlicek
12.11.12 11:15

Došel někomu dnes rodičák??? Chodil mi vždy 7. a dnes díky úžasné S-kartě pořád nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
bumbrlicek
12.11.12 11:17

Jsem Brno - sever a mám MBank. Díky moc za info…

• Citovat
  • Upravit
6552
12.11.12 11:22

Bumbrlicek- Brno ma rodicak uz dyl, ja ho mam- CS bez Skarty- od 7.11., holky s skartou o den pozdeji :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat