Rodičovské volno po rodičovské dovolené

25.6.21 18:43

Rodičovské volno

Ahoj holky :) chtěla bych se optat, končí mi rodičák teď v srpnu, a mam nastoupit do práce, jenže majitel to prodal, tudíž nemam kam nastoupit. Měla bych dostat odstupné, ale má otázka zní nastupovala jsem v prosinci 2016 a v roce 2018 v únoru jsem šla marodit na rizikové těhotenství a někdy v červenci 2018 jsem odcházela na mateřskou, jak se to bere to dostupné je to jen za ten dej me tomu rok odpracovaný a nebo jako za celou dobu co jsem u nej hlášena? Doufam že jsem to napsala srozumitelně 🙈 😅 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102383
25.6.21 18:49

@Majulilinka Ale to, že to majitel prodal, není důvod pro to, abys nemohla nastoupit, firma se prodává včetně závazků a zaměstnanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.21 18:54

@j.a.n.i1 To ano, ale nemam kam nastoupit a firma jakoby uz neexistuje, protoze to prodal bez zaměstnanců ty propustil v den kdy to prodal, a prodal to nekomu kdo v tom ani nepokračoval, a ani,,jeho" zaměstnance nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
25.6.21 19:01

Pocita se cela doba zamestnani vcetne md, rd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.21 19:02

@matkabagristy dekuji za odpověď 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
25.6.21 20:50
@Majulilinka píše:
@j.a.n.i1 To ano, ale nemam kam nastoupit a firma jakoby uz neexistuje, protoze to prodal bez zaměstnanců ty propustil v den kdy to prodal, a prodal to nekomu kdo v tom ani nepokračoval, a ani,,jeho" zaměstnance nechtěl.

no ale v tom případě už bys měla mít výpověď a vypořádání hotové, pokud už firma ukončila činnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.21 21:02
@sagina píše:
no ale v tom případě už bys měla mít výpověď a vypořádání hotové, pokud už firma ukončila činnost :nevim:

Tak byla nase domluva, ja ze sefem problem nemam v komunikaci :wink:, jen jsem chtela vedet jak se to bere nic vic nepotrebuji ale dekuji za reakci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat