Rodičovské volno po rodičovské dovolené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodičovské volno
Ahoj holky
chtěla bych se optat, končí mi rodičák teď v srpnu, a mam nastoupit do práce, jenže majitel to prodal, tudíž nemam kam nastoupit. Měla bych dostat odstupné, ale má otázka zní nastupovala jsem v prosinci 2016 a v roce 2018 v únoru jsem šla marodit na rizikové těhotenství a někdy v červenci 2018 jsem odcházela na mateřskou, jak se to bere to dostupné je to jen za ten dej me tomu rok odpracovaný a nebo jako za celou dobu co jsem u nej hlášena? Doufam že jsem to napsala srozumitelně 🙈 😅 Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Majulilinka Ale to, že to majitel prodal, není důvod pro to, abys nemohla nastoupit, firma se prodává včetně závazků a zaměstnanců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 To ano, ale nemam kam nastoupit a firma jakoby uz neexistuje, protoze to prodal bez zaměstnanců ty propustil v den kdy to prodal, a prodal to nekomu kdo v tom ani nepokračoval, a ani,,jeho" zaměstnance nechtěl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majulilinka píše:
@j.a.n.i1 To ano, ale nemam kam nastoupit a firma jakoby uz neexistuje, protoze to prodal bez zaměstnanců ty propustil v den kdy to prodal, a prodal to nekomu kdo v tom ani nepokračoval, a ani,,jeho" zaměstnance nechtěl.
no ale v tom případě už bys měla mít výpověď a vypořádání hotové, pokud už firma ukončila činnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
no ale v tom případě už bys měla mít výpověď a vypořádání hotové, pokud už firma ukončila činnost
Tak byla nase domluva, ja ze sefem problem nemam v komunikaci
, jen jsem chtela vedet jak se to bere nic vic nepotrebuji ale dekuji za reakci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit