Rodičovský příspěvek 2012
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rodičovský příspěvek 2012
Ahoj holky,
asi hloupá otázka, ale kolik budu brát rodičovský příspěvek, když půjdu na 3 roky?
Vím že chtějí schválit částku pro všechny varianty 220tis, a že si to můžu kdykoliv měnit, ale nevím kolik to tedy bude, když do teď to je na 3 roky 7600kč. Nehodlám to nijak měnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
pokud to vláda zas nějak nezmění, tak budeš brát 7600,–
Předpokládám teda ale že máš nárok na PPM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nevím, ale podle toho co se projednává, to bude částka 220tisíc, a libovolně k čerpání, výše bude dle tebe, ovšem s ohledem na předchozí příjmy, nebo jaká byla kritéria ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na PPM nárok mám
ale právě jsem nevěděla, když byl RP 235600kč, a teď bude 220000kč, tak jak to tedy klesne? nebo mi pošlou na účet 220tis a dělej si co chceš? (to byl samozřejmě vtip)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jo, je fakt, co psala MOnny, že oni právě teď chtějí projednávat i tu libovonlou délku, že nebude vysloveně omezená na 2 nebo 3 roky, ale klidně třeba i na 2 a půl, nebo 3 a čtvrt, prostě jak ti to bude vyhovovat............a podle toho kolik měsíců budeš chtít, tak ti vypočítají měsíční částku. A ta volba má jít prý i měnit, ale nevím jak pak chtějí ty částky vypočítávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to projde, měl by tříletej rodičák klesnout cca o 500 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky za odpovědi
no nějak bylo a nějak bude.. tak snad to přežijeme i když budeme o 500kč lehčí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to jsou takový hovada, jen brát, nikomu nepomůžou jen tak max. sobě… ![]()
- Citovat
- Upravit
valkil píše:fialka83 píše:To by ale nebylo špatný!
na PPM nárok mámale právě jsem nevěděla, když byl RP 235600kč, a teď bude 220000kč, tak jak to tedy klesne? nebo mi pošlou na účet 220tis a dělej si co chceš? (to byl samozřejmě vtip)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
valkil píše:fialka83 píše:To by ale nebylo špatný!
na PPM nárok mámale právě jsem nevěděla, když byl RP 235600kč, a teď bude 220000kč, tak jak to tedy klesne? nebo mi pošlou na účet 220tis a dělej si co chceš? (to byl samozřejmě vtip)
Ne, tak to nebude
Budeš moct čerpat max. 11500,– měsíčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raďulle píše:
to jsou takový hovada, jen brát, nikomu nepomůžou jen tak max. sobě…
Proč myslíš? Můžeš být doma kratší dobu a vyčerpat víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájinka25 píše:valkil píše:fialka83 píše:To by ale nebylo špatný!
to teda fakt ne
ne tak to nebude, jak jsem psala, je to limitováno dle předchozích příjmů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mag píše:Raďulle píše:Proč myslíš? Můžeš být doma kratší dobu a vyčerpat víc.
to jsou takový hovada, jen brát, nikomu nepomůžou jen tak max. sobě…
Mám stejný názor. Nemůže tě nikdo nutit být doma přesně 3 roky a brát o 500 míň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit