Rodičovský příspěvek

402
21.1.10 14:11

Rodičovský příspěvek

Holky nevíte náhodou jak je to stím rodičovským příspěvkem?Bude to od toho dubna nebo to ještě neschválili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9556
21.1.10 14:15

muzu se zeptat co mas na mysli? co ma byt od dubna s rodicakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.1.10 14:17

No slyšela jsem že ho mají snížit z 7600 na nějakých 6800 nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 14:19

Já nevím, nejdřív strašili, že to bude od ledna, že se taky snží porodné, nakonec snížili jen PPM.

Novější zprávy nemám, ale zajímalo by mě to taky, jestli teda budou ještě něco snižovat či ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
21.1.10 14:20

Snižuje se mateřská rodičák zůstává stejný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
21.1.10 14:21

Rodičovský příspěvek chtěli snížit od ledna, ale nakonec to nebylo schváleno.
Teď se naopak jedná o tom, aby mateřská /PPM/ se vrátila zpět na úroveň roku 2009.

Příspěvek upraven 21.01.10 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
21.1.10 14:21

ja taky slysela jen o snizovani materske ne rodicaku, uplne jsem se ted vydesila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.1.10 14:32

Mona.M a nevíš o kolik se má snižovat tá mateřská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
21.1.10 14:36

JJ, rodičák zůstává stejný, těch 6800 chtěli od ledna,ale to neprošlo.
Mateřská (PPM) je snížena od 1/2010. Dřív byla 70 % ze 100% základu. A teď už bude jen 60% z 90% základu (takže je to sakra dost)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
21.1.10 14:46

Ahoj přesně tak tak rodičák je stéjný stéjně jako porodné akorát mateřskou snížili od ledna, ale teĎ by se mělo projednávat, že by od května se měla vrátit do původního.
Já nechápu proč to snižujou pak to zase zvyšujou a čert se v tom vyznéj :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 14:53

Katty, hledají, jak zaplatit všechny geniální tahy našich ministerstev, matky s malými dětmi jsou ideální volba, vždyť nic nedělají, když jsou na té dovolené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.1.10 15:00

Katty, přesně tak zbytečně nás tím stresujou a zbytečně a co teprve ty holky které ještě třeba neporodily, tak v jejich kůži bych teda být nechtěla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
21.1.10 15:02

Holky přesně tak tak no jo jsou to pitomci na plné čáře já bych věděla kde ušetřit peníze státu a myslím, že né jen já. Omezit jejich platy, výhody, omezit jejich zbytečný počet atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
21.1.10 15:16

To mi povídejte. MD mi končila 5.1.2010 a úřednice ze sociálky mi dala znovu k potvrzení ten fialový formulář o výměře denní dávky (kvůli těm 5 dnům). Tak jsem na konci roku zajela na sociálku, tam mi paní řekla, že sice změny jsou schváleny, ale oni budou mít přesný instrukce až po Novým roce, a pak že mi ten papír pošlou. Tak jsem jim tam dneska volala, kde to vázne, a paní mi řekla, že to budou všechno posílat až začátkem února, že toho mají moc :cert: U mě je problém, že trvalý bydliště mám jinde než zaměstnavatele, a jak ten jejich systém není propojený, tak je to vyřiď si sám. Takže já těď čekám na papír ze sociálky, abych si na jiný sociálce mohla požádat o rodičák, který mi už vlastně má běžet.

A k tomu šetření - ti tam nahoře se na svých platech dokázali uskromnit o pár tisíc a tu stejnou sumu vezmou matce na mateřský, která vydělávala 3-4× míň. Fakt je všechny z těch jejich křesel vykopat! A to samý na těch úřadech, když vidím některý ty úředníky pracovat, tak bych je poslala do soukromýho sektoru, by tam nevydrželi ani ve zkušebce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
21.1.10 15:21

Katty,spíš mě napadá,že s tím tak hýbou,protože musí něco dělat,když berou tak velké peníze..Myslím ale,že by měli řešit důležitější věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat