Rodičovský příspěvek - co znamená to datum?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rodičovsky prispevek
Ahojky,mam takovy dotaz..
V rijnu minuleho roku jsem si zadala o rodicovsky prispevek,variantu na 3 roky.Az vcera mi prisel dopis po 4 mesicich ze mi tedy volba byla schvalena a i rodičak,ale je napsano…
„Rodicovsky prispevek,spis zn.....zadost podana 24.10.2011 na dite.......narozene 12.10.2011 se zvysuje z 4597,–na 7600,– od 1.12.2011“
chtela jsem se jen optat to datum na konci od 1.12.2011 znamena ze mi zpetne vse bude vyplaceno od 1.12.2011 ???Ja myslela ze mi zpetne vse poslou,ale ode dne narozeni ditete ,takze to znamena ze budu vyplacena az od 1.12.2011???
Snad se v tom vyznate,ale chci vedet jak to je,diky maminky:-) ![]()
Příspěvek upraven 01.02.12 v 17:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A neměla si náhodou nemocenskou v souvislosti s porodem? To by mi odpovídalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak to bude ono, protože pokud máš nemocenskou v souvislosti s porodem, tak se k ní přistupuje stejně jako k PPM, takže tipuju, že za listopad si měla nemocenskou 4433,– proto je rodičák 3167,– a pod prosince už těch 7600,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahaa,,takze budu normalne vyplacena ode dne narozeni ditete akorat dostanu za ten rijen a listopad tu mensi castku a pak uz od prosince tech 7600??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, za říjen nevím jestli něco dostaneš, záleží kolik ti přišla za říjen nemocenská?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jee tak to uz ted nevimm,no to je jedno ale proste i kdyby ne za rijen tak za listopad mi tedy museji zaslat tu nizssi castku a pak uz tu vyssi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit