Hmotná nouze OSVČ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
urcite ma,at vysvetli situaci,v ktere se nachazi,co musi dolozit to mu reknou az je navstivi,ale urcite nejaky doklad o podnikani atd,mel by nekdo pomoct i v takovych pripadech,hodne dobra je obcanska poradna charita,znam ji v opave je tam prravnik,ktery pomaha lidem zdarma,najdi si to na nternetu,zavolej nebo tam napis meila hned ti odpovi jsou fakt dobri…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,než půjde na sociálku, měl by být registrovaný na pracáku, ale od nich asi nebude mít nárok na žádnou dávku. Na sociálce bude dokládat příjmy za poslední 3 měsíce, ale počítá se tam paušál cca 11 tisíc/měsíc (nevím přesnou částku) a ten mu budou počítat i kdyby ten měsíc nevydělal nic. Co ještě bude dokládat mu řeknou na sociálce.
Určitě bych pozastavila živnost.
Mimořádky jsou „v ohrožení života“ a na doklady, ale takhle se nedá říct, jestli by měl nárok nebo ne, posuzují se individuálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj díky,tak aspon,že je nějaká šance…je v depresi a tak nějak se o něho bojím.Já mu pomoci nemůžu s RD:(
- Citovat
- Upravit
anonymek zakladatel píše:
jj díky,tak aspon,že je nějaká šance…je v depresi a tak nějak se o něho bojím.Já mu pomoci nemůžu s RD:(
za nic
…já dělala na sociálce, ale nedělala jsem s klienty, jen na absolventském místě, ale to už je nějaký rok zpátky. Moje mamina tam dělá už x let, tak jsem se ptala jí. Psala jsem spíš obecně…ale vše mu vysvětlí až tam přijde. Čím dřív, tím líp…v úřední den
.
Držím palce, ať je brzo líp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale není jisté, že na sociálce program vyhodnotí, že dostane nějaké peníze v rámci dávky hmotné nouze …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vrátit živnost ,a jít makat jako každá jiná…kdo nepracuje nejí ,platí i dnes? nebo se pletu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj maminky,ptám se za mého kamaráda. Díky společníkovi se dostal do hrozných dluhů,který není schopen splácet. Má trvalé bydliště u svého otce,ale o ten byt zřejmě taky přijdou. Nemá na placení zdravotního a dalšího poplatků,do toho teď exekucí,tzn 100%navýšení dluhů. Není zaměstnanec,má jen IČ a dělá různé brigády. Prostě je v totální pr…,jestli nevyhraje ve Sportce. CO si myslíte,má uspěchu na Úřadu práce o nějakou sociální pomoc?co popřípadě musí doložit?Děkuji i za něho!!