Rodičovský příspěvek nepřišel (březen)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Me přišel už v pondělí, asi záleží odkud jsi, každý kraj to posílá jinak. Dobrany ho ještě nemáš? Ale je teprv desátého, tak je ještě čas. Mě chodí pokaždé jinak, někdy přišel už čtvrtého a někdy sem na něj čekala do patnáctého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť je teprve desátého, proč máš pocit, že by ti neměl přijít vůbec? Mě chodí od asi pátého do 12.jak kdy, tento měsíc ještě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Dobrany ho ještě nemám pobírám rodičovský příspěvek rok a půl a mám to na 3 roky. Mě právě vždy 8 nikdy se mi nestalo že by se opozdil
- Citovat
- Upravit
Taky ho ještě nemám. Chodí to jak se jim zachce. V podstatě od 1 do 30 mají čas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ho ještě nemám. Ale jedná se o Prahu. Nikdy se nestalo, že bych ho do 10. v měsíci neměla… Nevím co si myslet. Asi se tento měsíc půjdeme pást. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Taky ho ještě nemám. Ale jedná se o Prahu. Nikdy se nestalo, že bych ho do 10. v měsíci neměla… Nevím co si myslet. Asi se tento měsíc půjdeme pást.
To jsi zavisla jen na rodicovskym prispevku, ze by ses mela jit past?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky reálné na to mají čas do 30. Fakt není dobrý se spolehat že toho 8. Bude určitě na účtu.
a nemít tam žádnou rezervu.
- Citovat
- Upravit
Mě chodí okolo 14. Jsem z Liberce. Taky by se mi hodil
ale musím počkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Taky ho ještě nemám. Ale jedná se o Prahu. Nikdy se nestalo, že bych ho do 10. v měsíci neměla… Nevím co si myslet. Asi se tento měsíc půjdeme pást.
To jako fakt, že peníze opozdi o třeba 2 dny a ty už se musíš jít past?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli všem přišel rodičovský příspěvek? Chodil mi k 8 a dneska ještě nic mám Českou spořitelnu. Začínám se obávat zda mi tento měsíc přijde. Dá se to popřípadě někde na vyšších místech někde neřešit?