Rodičovský příspěvek o prázdninách?

5532
27.6.11 10:17

Rodičovský příspěvek o prázdninách?

Mám dceru ve školce (4 hodiny denně) a pobírám na ní rodičovský příspěvek. Na sociálku nosím každý měsíc potvrzení z MŠ. A teď můj problém. Přes prázdniny je školka zavřená a já nevím, jak mám potvrzení doložit. Na sociálce mi paní řekla, že za prázdniny RP dostanu také a samozřejmě to opět doložit, ale kde mám vzít potvrzení, nebo jak to doložit, když dcera ve školce ve skutečnosti nebude, už mi paní jaksi nedokázala říct :cert: :cert: :cert: Nechápu, na co tam baba sedí :cert: :cert: :cert:
Nevíte někdo, co se v těchto měsících na úřad dokládá?
Děkuji moc :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
27.6.11 10:23
tterka píše:
Mám dceru ve školce (4 hodiny denně) a pobírám na ní rodičovský příspěvek. Na sociálku nosím každý měsíc potvrzení z MŠ. A teď můj problém. Přes prázdniny je školka zavřená a já nevím, jak mám potvrzení doložit. Na sociálce mi paní řekla, že za prázdniny RP dostanu také a samozřejmě to opět doložit, ale kde mám vzít potvrzení, nebo jak to doložit, když dcera ve školce ve skutečnosti nebude, už mi paní jaksi nedokázala říct :cert: :cert: :cert: Nechápu, na co tam baba sedí :cert: :cert: :cert:
Nevíte někdo, co se v těchto měsících na úřad dokládá?
Děkuji moc :kytka: :kytka: :kytka:

Nevím, ale asi bych si došla pro potvrzení do školky, že je přes prázdniny zavřená a chodit tam nebude. nic jiného mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
27.6.11 10:33
kacabus píše:
Nevím, ale asi bych si došla pro potvrzení do školky, že je přes prázdniny zavřená a chodit tam nebude. nic jiného mě nenapadá :nevim:

Přesně tak, co na tom vymýšlet za složitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.6.11 11:38

Tak to slyším poprvé, že dokládá někdo každý měsíc, že je dítě jen 4 hod. ve školce :nevim:
Já to dělat nemusela, že by změna :nevim:
To potvrzení Ti ve školce dají :palec: :palec: :palec: i když.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
27.6.11 11:41
lubenka píše:
Tak to slyším poprvé, že dokládá někdo každý měsíc, že je dítě jen 4 hod. ve školce :nevim:

Žádná změna není, záleží na místní sociálce, obecně platí, že mají nárok na to, aby se to každý měsíc dokládalo, ale ne všude to vyžadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
27.6.11 11:46
j.a.n.i1 píše:
lubenka píše:
Žádná změna není, záleží na místní sociálce, obecně platí, že mají nárok na to, aby se to každý měsíc dokládalo, ale ne všude to vyžadují.

Pro mě je novinka, že se někde potvrzení nemusí dokládat 8-o :lol: . No jo, u nás je buzerace kvůli každé volovině :cert:
Jinak nevím, jak mi přijmou to potvrzení ze školky i přesto, že bude zavřená. Baba mi říkala, že to musí mít potvrzené za ten daný měsíc - tj. za červenec. Pokud mi to potvrdí už v červnu (v červenci se tam nedostanu, první dva týdny jsme na dovče a potom už ve školce budou jen zedníci), tak mi to prý nemusejí uznat, protože si zjistí, že školka je zavřená :cert: :cert: :cert: . Je to bordel v tom našem státě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.6.11 12:00

Teda to je fakt pakárna..když si zjistí, že je školka zavřená, nač po tobě chtějí papír?? Ubohost, fakt. Tak ať ti ve školce vystaví potvrzení na prázdniny, že jsou zavření třeba s kontaktním telefonem na paní ředitelku, ať si tam madam z úřadu zavolá a ověří, když je tak tupá. Omloouvám se, ale podobné byrokratické šikanování mě fakt vytáčí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.6.11 12:01
tterka píše:
j.a.n.i1 píše:
lubenka píše:
Pro mě je novinka, že se někde potvrzení nemusí dokládat 8-o :lol: . No jo, u nás je buzerace kvůli každé volovině :cert:
Jinak nevím, jak mi přijmou to potvrzení ze školky i přesto, že bude zavřená. Baba mi říkala, že to musí mít potvrzené za ten daný měsíc - tj. za červenec. Pokud mi to potvrdí už v červnu (v červenci se tam nedostanu, první dva týdny jsme na dovče a potom už ve školce budou jen zedníci), tak mi to prý nemusejí uznat, protože si zjistí, že školka je zavřená :cert: :cert: :cert: . Je to bordel v tom našem státě :cert:

Noo, tak ta bába co tam sedí, si evidentně sedí na vedení. Nemůžeš se domluvit s jinou, když tato je blbá?? :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
27.6.11 12:08

U nás je školka přes prázdniny částečně otevřená, nicméně i tak úřednicím stačilo potvrzení ředitelky, že jsem dítě do prázdninového provozu nepřihlásila.
Nicméně myslím, že ředitelka tato potvrzení vydává pravidelně a už kolik let, takže by měla mít zkušenosti z minula :wink:

EDIT:
Jinak mě to ředitelka napsala jako dodatek na poslední oficiální formulář o docházce, jenom rukou do něj dopsala, že od 1.7.-31.8. není syn k docházce přihlášený. Ovšem v tomto ponejvíc záleží na úřednicích na sociálce, to ony si stanovují, jak chtějí docházku doložit (jak už tu padlo, některé úřednice docházku vůbec dokládat nechtějí a chtějí hlásit jenom změnu - že docházka byla překročena).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
27.6.11 13:45

Nebo oficiálně oznam, že od 1.7. dcera do školky nechodí a tečka. A na začátku září zase oznámíš, že do školky chodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin