Rodím? Co jsou poslíčci?

Anonymní
3.11.19 22:16

Rodim? Co jsou poslicci?

Ja vim, ze je tu kazdou chvilku stejna diskuze. Ale ja jsem v 33 tt. Ve 4 odpolko me chytly prvni bolesti pri nakupovani, sem tam krec v podbrisku. Od te doby co pul hodiny, prijde mi to ze jakoby se vzdy v tomto intervalu dite natocilo a zatlacilo mi na podbrisek, pak zase klid. Kdyz jsem varila, vse ok. Kdyz si lehnu jen to rozdychavam. Mlade sebou mele jak cert, furt tlaci pod pupek jak kdyby chtelo vylest skrz bricho. Ted se mi chce navelkou na wc. Netece ze me nic (voda, zatka). Zacaly me bolet bedra. Sakra co jsou to ty kontrakce nebo poslicci? Jak se to projevuje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
3.11.19 22:19

Budou to pravděpodobně poslíčci. Kontrakce by byly četnější a interval by se zkracoval. Mě na kurzu učili, i jsem to pak sama praktikovala, že jsem vlezla do teplé vany, ne horké. Poslíčci odeznělo, naopak kontrakce se zvýšili a zkrátil se interval. Začali co 10min, tak to bylo vlastně celou noc, pak až ráno se zkrátil interval na 5min a to jsem jela do porodnice. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.11.19 22:25

Nevím, jestli to cítí všechny ženy stejně, ale u mě byly kontrakce takové, že jsem cítila bolest v bederní páteři, taková bodavá bolest v páteři, trvalo to několik vteřin, vždycky to na chvíli odeznělo a za pár minut to bylo zpět, postupně se ty intervaly mezi kontrakcemi zkracovaly a bolest sílila a prodlužovala se. U prvního porodu bych nebyla schopna ničeho ani psát na eMimino, u druhého jsem si myslela, že to jsou poslíčci a už jsem rodila, ale měla jsem to opravdu pravidelně, bolest přicházela nejprve po pěti minutách, když jsme jeli do porodnice už po třech a dorazila jsem tam jen tak tak, málem jsem porodila v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
3.11.19 23:51

Ve 33.tt u druhého porodu mi bylo od rána „divně ". Po obědě mi naskocily nijak bolestivé kontrakce cca po 10 min. Odpoledne jsme radši jeli do porodnice, nechali si mě tam týden, kapacky a zastavovany předčasný porod a dostala jsem vynadáno, že jsem měla jet hned ráno, když jsem se cítila "jinak“ :nevim: mně to připadalo zbytecne plaseni, měla jsem do porodu ještě kus cesty… radši jeď na kontrolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
3.11.19 23:59

Tak ve 33 TT ještě na porod není dítě priravene tak jestli se ti to nezdá tak raději jed. Horkou sprchu aby se to rozjelo nedělej ty nechceš aby se to rozjelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 00:18

No mám po 25 minutové teplé sprše. Teď hodinu byl klid, ale zase to začalo, Jakoby mě mládě intenzivně kopalo do spodku, zatím mě kopal spíš do horní části. jinak je mi fajn, ale značně stresuju :zed:

• Citovat
  • Upravit
4381
4.11.19 00:41

Jestli nepojedes ted, tak rano bez ke svy doktorce at se na tebe mrkne, fakt. Ja takhle „plasila“ 28tt a bylo dobre, ze jsem plasila, nikdo mi hlavu neutrhnul a naopak bylo dobre, ze jsem telo poslechla. A dej vedet jak jsi dopadla, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 03:43
@Payus píše:
Jestli nepojedes ted, tak rano bez ke svy doktorce at se na tebe mrkne, fakt. Ja takhle „plasila“ 28tt a bylo dobre, ze jsem plasila, nikdo mi hlavu neutrhnul a naopak bylo dobre, ze jsem telo poslechla. A dej vedet jak jsi dopadla, drzim palce :kytka:

Rozjelo se to tak, ze jsem se pozvracela a cesta autem bylo to nejhorsi co jsem kdy zazila. Nechapu jak u porodnice muzou udelat kocici hlavy. Monitoring, vysetreni. Smrádě se zas otocilo zadkem dolu a kope kolem sebe jak o zivot, mam nejaky prej mekky cipek, proto takove bolesti :nevim:. Cekam na zpravu, doktor opet odbehl k porodu… :) uz se 30 min nudim tak vam to pisu

• Citovat
  • Upravit
4381
4.11.19 12:18
@Anonymní píše:
Rozjelo se to tak, ze jsem se pozvracela a cesta autem bylo to nejhorsi co jsem kdy zazila. Nechapu jak u porodnice muzou udelat kocici hlavy. Monitoring, vysetreni. Smrádě se zas otocilo zadkem dolu a kope kolem sebe jak o zivot, mam nejaky prej mekky cipek, proto takove bolesti :nevim:. Cekam na zpravu, doktor opet odbehl k porodu… :) uz se 30 min nudim tak vam to pisu

Super zes jela. Me se prave taky zkracoval cipek a meknul. A co ti dali? Magnezko? A klid na luzku? Nemocnice a kapacky se nekonaji? Ted jsem uz to doklepala do 34tt, jsem na sebe tak pysna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.11.19 17:03
@Payus píše:
Super zes jela. Me se prave taky zkracoval cipek a meknul. A co ti dali? Magnezko? A klid na luzku? Nemocnice a kapacky se nekonaji? Ted jsem uz to doklepala do 34tt, jsem na sebe tak pysna..

jop, magnezko, každých 6 hodin 2 tablety. Je to lepší, ale stačí jít na wc a křeče zas začnou :-/. Takže jen ležím. Se unudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.11.19 17:18

@Zuzi55 vsak to das, hlavne at je mimco v teple jeste. Aspon dva tri tydny. Furt jsem si rikala radsi v posteli doma nez ve spitale, to by bylo uplny utrpeni..a kuci by doma uplne zvlceli, to si nechci ani predstsvit jak by tu valcili beze me :mrgreen: ja jsem to magnezko v tabletach vysadila, neumim to polknout, tak jsem si vic davala ty horcikovy drinky. A ted uz na to uplne prdim, pry se od 35tt ma stejne magnezko vysadit uz. Tak ten tyden uz se nezblazni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.11.19 18:40

@Payus ty mas jeste jedno? Ja vcera prave prohlasila ze uz nikdy nechci byt tehotna :lol:. Nedokazu si predstavit v tomto stavu se starat jeste o male dite 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.11.19 18:52

@Zuzi55 jj ale skoro po 12ti letech takze ten se postara o sebe sam. Taky bych ted asi peci o maly dite nedala… Jsem rikala uz nikdy tehotenstvi, nikdy porod…no ale kluk vyrostl, a my jsme furt mlady tak jsme do toho sli, ale uz si preju at mesic utece..uz chci zmenu a mit maleho v postylce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí