Porodní asistentka a 1.screening

3745
30.10.19 15:52

Porodní asistentka a 1.screening

Ahoj, holky, měla bych na vás dvě otázky:
1. Je možné si přímo v porodnici domluvit a zaplatit konkrétní porodní asistentku, která v dané porodnici pracuje, aby byla přímo u mého porodu a po celou dobu jen u mě (aby prostě v danou dobu přišla na zavolání a nebyla „běžně ve službě“)? Vím, že si tak lze domluvit konkrétního lékaře, příp. i primáře, ale nevím, jak je to u porodních asistentek, minule jsem měla vlastní, soukromou, která u porodu figurovala jako můj doprovod.
2. Jak je to nyní s 1.screeningem? Když jsem byla v roce 2017, tak to šlo celé přes pojišťovnu, ale nedávno jsem někde četla, že dnes se za to platí - já bych konkrétně měla jít do Fertimedu, kde by to mělo stát 1200,– Kč - ale četla jsem, že prý záleží, jaký kód uvede lékař na žádance - nemá někdo zkušenost? Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
333
30.10.19 16:13

@Beckyttine5 na 1. bod odpovedet neumim, co se tyce screeningu tak ten se plati a pokud na to prispiva tvoje pojistovna, tak si to pak vyridit tam. Ja mam konkretne VZP a ta to cely proplaci plus mi zbyly jeste „penize“ na jiny veci. V roce 2017 mi prispela myslim jen 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
30.10.19 19:05

Bod jedna, je to možné. Nevím, odkud jste, koukněte na unipa… mapa porodních asistentek. Mozne to je třeba v Neratovicích…ale i jinde.

• Citovat
  • Upravit
3745
30.10.19 19:40

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat