Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, je tu nektera, co ma termin porodu leden 2015 a vybrala si taktez Podoli?
No vybrala, ale na registraci mám ještě 2 týdny čas, tak uvidím, jestli to klapne ![]()
Ahoj holky, plánuju na únor taky Podolí, doufám, že to stihnu. Rodila jsem tam září 2012 a nechci měnit. ![]()
Ja bych mela rodit v pulce ledna. Dnes jsem se zaregistrovala. Server pustili az v pul desate misto v osm. Ale jeste tam bylo 11 mist, kdyz jsem se registrovala a za pet minut iz nic.
@NikynaU píše:
@elisa83 pěkně!
To urcite zvladnes taky, jen to chce cihat. Ja se zaregistrovala asi v pet rano k Apolinari, nahodne jsem koukla a uz to bylo pustene pred osmou a v osm uz jsem cihala.jen na to Podoli, ktere pustili az v pul desate. Pak jsem jen zrusila. Apolinare ![]()
Holky zalozila jsem jinou skupinu rodim v prosinci 2014/lednu2015 v podoli. Jelikoz vetsina z nas to ma treba i na prelomu roku a nevi jestli nebude rodit o nejaky den driv a uz by to byl prosinec. b
Holky zalozila jsem jinou skupinu rodim v prosinci 2014/lednu2015 v podoli. Jelikoz vetsina z nas to ma treba i na prelomu roku a nevi jestli nebude rodit o nejaky den driv a uz by to byl prosinec. b
@elisa83 počkej, jak Podolí pustili až v půl 10, já myslela že je to daný, ne že si to pouštějí jak se jim zlíbí
my zrovna ten den kdy se musím registrovat, jedeme na pouť, docela daleko mimo Prahu, tak jsem myslela že max v 9 vyrazíme ![]()
@slavuska1 píše:
@elisa83 počkej, jak Podolí pustili až v půl 10, já myslela že je to daný, ne že si to pouštějí jak se jim zlíbí![]()
my zrovna ten den kdy se musím registrovat, jedeme na pouť, docela daleko mimo Prahu, tak jsem myslela že max v 9 vyrazíme
No ja jsem se registrovala vcera rano, vsude pisi, ze nove datum bude vypsane od 8:00 v den kdy jste 14+0, ale ja se tam snazila nahlasit na stranky od sedmi hodin a stale stranky mimo provoz, taktez v 8:00 stranky mimo provoz, podarilo se mi otevrit jejich stranky k rezervaci az v 9:30, zkousela jsem to snad tisickrat. Nevim, jeslti meli nejaky vypadek, nebo je to pravidlem, ale nastesti se zadarilo. To zkusenost s registraci do Podoli. Registrace k Apolinari, take pisi od 8:00, ale byla jsem vzhuru kolem 5. hodiny rano a zkusila se podivat a dany datum tam byl jiz vypsany, tak jsem se zaregistrovala tam, kdyby nahodou nevyslo to Podoli. Po uspesne registraci v Podoli jsem jen zrusila registraci u Apolinare…Take me to dost prekvapilo, ze jsem se na stranky www.upmd.cz nemohla nijak nahlasit v tech osm hodin, ale byla jsem klidnejsi, ze jsem byla jiz registrovana u toho Apolinare.
@elisa83 aha, tak snad to byl jen výpadek
mě Apolinář teda neláká, fakt bych ráda to Podolí, pokud to nevyjde, tak teda Bulovka, a tam je to v pohodě s registrací
@slavuska1 píše:
@elisa83 aha, tak snad to byl jen výpadekmě Apolinář teda neláká, fakt bych ráda to Podolí, pokud to nevyjde, tak teda Bulovka, a tam je to v pohodě s registrací
mas nejake zkusenosti s apolinarem. Ja jen s krci a tam sestinedeli trda jak za komunistu navic mavstevy mimo oddeleni na chotbe u vytahu take nic moc
@elisa83 píše:
mas nejake zkusenosti s apolinarem. Ja jen s krci a tam sestinedeli trda jak za komunistu navic mavstevy mimo oddeleni na chotbe u vytahu take nic moc
nemám, ale chci rodit ambulantně, a vím že v Podolí to berou nejlíp, a BUlovka je snad taky ok, ostatní pražský se moc netváří. mám zkušenosti právě s Bulovkou a Podolím, Podolí personál u porodu nic moc, ale zase mi bez problémů umožnili odchod, proto tam.na Bulovce personál super, tam jsem byla spokojená.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.