Rodím v lednu 2015 v Podolí

391
12.7.14 14:44

Rodim v lednu 2015 v Podoli

Ahoj holky, je tu nektera, co ma termin porodu leden 2015 a vybrala si taktez Podoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
12.7.14 16:06

No vybrala, ale na registraci mám ještě 2 týdny čas, tak uvidím, jestli to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
12.7.14 16:07

Ja tam rodila unor 2013 :) a spokojena :) priste doufam zase tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
12.7.14 19:35

Ahoj holky, plánuju na únor taky Podolí, doufám, že to stihnu. Rodila jsem tam září 2012 a nechci měnit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
12.7.14 21:35

Ja bych mela rodit v pulce ledna. Dnes jsem se zaregistrovala. Server pustili az v pul desate misto v osm. Ale jeste tam bylo 11 mist, kdyz jsem se registrovala a za pet minut iz nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
13.7.14 00:23

@elisa83 pěkně! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.7.14 07:21
@NikynaU píše:
@elisa83 pěkně! :potlesk:

To urcite zvladnes taky, jen to chce cihat. Ja se zaregistrovala asi v pet rano k Apolinari, nahodne jsem koukla a uz to bylo pustene pred osmou a v osm uz jsem cihala.jen na to Podoli, ktere pustili az v pul desate. Pak jsem jen zrusila. Apolinare ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.7.14 07:32

Holky zalozila jsem jinou skupinu rodim v prosinci 2014/lednu2015 v podoli. Jelikoz vetsina z nas to ma treba i na prelomu roku a nevi jestli nebude rodit o nejaky den driv a uz by to byl prosinec. b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.7.14 07:33

Holky zalozila jsem jinou skupinu rodim v prosinci 2014/lednu2015 v podoli. Jelikoz vetsina z nas to ma treba i na prelomu roku a nevi jestli nebude rodit o nejaky den driv a uz by to byl prosinec. b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
13.7.14 08:29

@elisa83 jj, snad se vlezu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.7.14 09:43

@elisa83 počkej, jak Podolí pustili až v půl 10, já myslela že je to daný, ne že si to pouštějí jak se jim zlíbí :pocitac: :zed: my zrovna ten den kdy se musím registrovat, jedeme na pouť, docela daleko mimo Prahu, tak jsem myslela že max v 9 vyrazíme :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.7.14 10:21
@slavuska1 píše:
@elisa83 počkej, jak Podolí pustili až v půl 10, já myslela že je to daný, ne že si to pouštějí jak se jim zlíbí :pocitac: :zed: my zrovna ten den kdy se musím registrovat, jedeme na pouť, docela daleko mimo Prahu, tak jsem myslela že max v 9 vyrazíme :pocitac:

No ja jsem se registrovala vcera rano, vsude pisi, ze nove datum bude vypsane od 8:00 v den kdy jste 14+0, ale ja se tam snazila nahlasit na stranky od sedmi hodin a stale stranky mimo provoz, taktez v 8:00 stranky mimo provoz, podarilo se mi otevrit jejich stranky k rezervaci az v 9:30, zkousela jsem to snad tisickrat. Nevim, jeslti meli nejaky vypadek, nebo je to pravidlem, ale nastesti se zadarilo. To zkusenost s registraci do Podoli. Registrace k Apolinari, take pisi od 8:00, ale byla jsem vzhuru kolem 5. hodiny rano a zkusila se podivat a dany datum tam byl jiz vypsany, tak jsem se zaregistrovala tam, kdyby nahodou nevyslo to Podoli. Po uspesne registraci v Podoli jsem jen zrusila registraci u Apolinare…Take me to dost prekvapilo, ze jsem se na stranky www.upmd.cz nemohla nijak nahlasit v tech osm hodin, ale byla jsem klidnejsi, ze jsem byla jiz registrovana u toho Apolinare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.7.14 10:39

@elisa83 aha, tak snad to byl jen výpadek :? mě Apolinář teda neláká, fakt bych ráda to Podolí, pokud to nevyjde, tak teda Bulovka, a tam je to v pohodě s registrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.7.14 11:41
@slavuska1 píše:
@elisa83 aha, tak snad to byl jen výpadek :? mě Apolinář teda neláká, fakt bych ráda to Podolí, pokud to nevyjde, tak teda Bulovka, a tam je to v pohodě s registrací

mas nejake zkusenosti s apolinarem. Ja jen s krci a tam sestinedeli trda jak za komunistu navic mavstevy mimo oddeleni na chotbe u vytahu take nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.7.14 12:15
@elisa83 píše:
mas nejake zkusenosti s apolinarem. Ja jen s krci a tam sestinedeli trda jak za komunistu navic mavstevy mimo oddeleni na chotbe u vytahu take nic moc

nemám, ale chci rodit ambulantně, a vím že v Podolí to berou nejlíp, a BUlovka je snad taky ok, ostatní pražský se moc netváří. mám zkušenosti právě s Bulovkou a Podolím, Podolí personál u porodu nic moc, ale zase mi bez problémů umožnili odchod, proto tam.na Bulovce personál super, tam jsem byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková