Oblečení pro mimi do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.7.14 18:28

oblečení pro mimi do porodnice

Ahojte chtěla bych se zeptat, termín porodu mám v srpnu co mám vzít do porodnice pro malou děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
7.7.14 18:32

Bodyčko, tepláčky nebo dupačky, kabátek a pro případ že by bylo chladněji bych přibalila čepku a lehčí deku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.7.14 18:32

Plinky a nejaky mazadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
7.7.14 18:36

@lenulinka999 To co píšou na seznamu do porodnice - plenky ano/ne, zda poskytují oblečky nebo ne… a jinak na cestu bych připravila bodíčko, bavlněný overal, fleecový overal, ponožky a čepičku a partner přiveze, co bude aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.7.14 18:36

Bodýčko, dupačky, ponožky, bavlněnou čapku a malou flísovou deku, uvidíš podle počasí, třeba použiješ jen bodýno a ponožky, ale novorozenci občas dost špatně drží teplotu a musí být i přes teplé počasí navlečení víc než dospělý. Kdyby bylo nějak jo strašný počasí, nechala bych třeba na přebalováku svetýrek/mikinku a kdyžtak pak instruovala chlapa, ať to přihodí s sebou, až pro vás pojede.
Jo a dvě látkový plíny, aby na mimčo nesvítilo v autě sluníčko (kdyby bylo velké vedro, jdou namočit, vyždímat a přehodit přes madlo sedačky, ochladí to kolem mimča vzduch)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
7.7.14 18:37

Já mám soupravičku určenou přímo do porodnice - bodýčko s krátkým i dlouhým rukávkem, kabátek, tepláčky a čepičku…může se to libovolně kombinovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.7.14 18:41

Ja jdu rodit za 10dni a mam pripraveny dve varianty a snad dobre.. :think: kdyby byly vedra tak tricko s kratkym rukavkem a plateny kratsi laclacky, ponozticky a cepicku a kdyby bylo chladneji tak dupacky, kabatek s dlouhym a cepicka a k obojimu slabou deku na prikryti. Naposled jsem si mimco odnasela mimco pred 13ti lety a taky v cervenci, tak snad jsem vybrala dobre :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 19:20

Musis si zjistit co poskytuje nemocnice ale na cestu domu urcite podle pocasi… Body, ponozky nebo puncosky, plenu, hadrovou plenu, treba kalhoty a mikinku…fakt zalezi na pocasi… Ja sla z porodnice v breznu, takze my byly nabaleny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.7.14 19:30

Ahoj!

No, záleží určitě na počasí. Ale pozor na přehřátí, miminka jsou na to hodně náchylná.
Takže v horku fakt nezabalovat do flísu.
Raději bych oblékla lehce a přikryla dekou. Můžeš mít připravenu jednu lehčí bavlněnou a jednu silnější, kdyby bylo hodně chladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.7.14 19:31
@Denis11 píše:
Ja jdu rodit za 10dni a mam pripraveny dve varianty a snad dobre.. :think: kdyby byly vedra tak tricko s kratkym rukavkem a plateny kratsi laclacky, ponozticky a cepicku a kdyby bylo chladneji tak dupacky, kabatek s dlouhym a cepicka a k obojimu slabou deku na prikryti. Naposled jsem si mimco odnasela mimco pred 13ti lety a taky v cervenci, tak snad jsem vybrala dobre :-) :nevim:

Já myslím, že určitě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
7.7.14 20:12

Ahoj, taky mám termín v srpnu a mám soupravičku - body s krátkým rukávem, dupačky, čepičku, chystám si i body s dlouhým rukávem a kabátek. Tak uvidíme co použijeme. Mám i letní zavinovačku, nebo lehkou deku, tak se pak ještě rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
7.7.14 20:17

Beru sebou body s dlouhým rukávem, dupačky, mikču, čapku, dvě plenky, dečku a ještě uvezu overal kdyby bylo teplo dám jen ten s čapkou.
Bepanthen/sudocrem, jednorázovky, vlhčený ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.14 12:20

mimi

To sem taky teda přibalila co ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.14 12:23

pro sebe

A děvčata co si berete pro vás do porodnice, já právě si dělám seznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
8.7.14 12:30

@lenulinka999

• 2× noční košile
  • župan, pantofle - žabky
  • jednorázové kalhotky, poporodní vložky
  • sprcháč, lactacyd
  • hřeben, pastu, kartáček, jelení lůj, uchošťoury
  • prsní vložky, toalet. papír, nabíječku na tel.,léky
  • ručník, 2× tmavé ručníčky, žíňku na obličej
  • neperlivou vodu, ňamky (přesnídávku, čokošku, sušenku)

Víc já asi nepotřebuju. + doklady

Příspěvek upraven 08.07.14 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková