Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak ja s prvnim az do porodu zapla zimni kabat puvodni…suce jen tak tak, ale zapla. Tentokrat to vidim blede…
Já jsem si půjčila od své mamči pončo, tak snad nebudu vypadat jak indiánská babička
Taky budu mít problém už teď od podzimu, bych řekla…
Ahoj holky,
nemáte tip na dobrý sekáč, kde by se dalo sehnat pěkné těhotenské oblečení? Nějak přestávám dopínat džíny… ![]()
@elisa83 Na leginy nemám zrovna postavu
ikdyž po ulicích se pohybuje lecjaký vorvaň v leginách ![]()
Mě teda legíny už teď dost tlačí :/ a to si je dávám opravdu co nejníže to jde…
Původně jsem taky plánovala tyto kombinace. Zrovna dnes jsem, ale narazila na fler.cz na těhu leginy, vypadá to, že jsou snad až pod prsa, ale pokud mi to bude pohodlnější, je mi to fuk
![]()
@Gritos píše:
@elisa83 Na leginy nemám zrovna postavuikdyž po ulicích se pohybuje lecjaký vorvaň v leginách
Ono s delsim svetrem az do pul stehen to neni tak videt…chce to spis ty leginy ne do gumy nebo teple puncochy co jsou neprusvitne…maji myslim velky vyber v calzedonii…tam nakupuju porad a na to svetro saty. V orvnim tehu jsem tak chodila az do porodu a to jsem nabralakolem 25kg
Z Calzedonie mám taky, možná to chce o nějakou tu velikost větší no…přece jen už mám 7 kg nahoře
Díky ![]()
@thereessa píše:
Z Calzedonie mám taky, možná to chce o nějakou tu velikost větší no…přece jen už mám 7 kg nahořeDíky
normalne mam vel. S nebo 38…no a v tehu jsem mela nejdřív m-40 a pak ke končí L-42 ted to vidim, ze to odtajní i na xl-44 uz mam m ted a asi za chvili přejdu na L ![]()
@eli196 jeee ja taky mam termin 24.12. a registrovaná sem v Podoli. Čekáme dvojčátka holcicky
@NJen tak to my čekáme jednu holčičku
. No jo, u dvojčátek máš větší pravděpodobnost, že se v Podolí ocitneš dříve. Já si právě říkám, že datum 24.12. je krásné, když ho řeknu, všichni jsou překvapeni, ale pak pro dítě nepraktické
. Tak hlavně, ať jsou všechny tři holky v pořádku ![]()
Ahojky
my máme termín 15.1. 2015 a registrovaná jsem také v Podolí, zrovna teď sonduju zkušennosti, jelikož jsem v poslední době neslyšela úplně dobré info ![]()
Halo těhulky, je tu některá, která už byla na monitoru???
A jinak, jak se cítíte? Já dnes 37+2 ![]()
Holky, byla jste některá v poradně u dr. Mackové? Vypadá tak na 20, trošku mě to znervózňuje…
@Evul e Ano, dneska už na 4. monitoru + poradna. Sestřičky jsou všude velice příjemné a doktorka v poradně též
. Monitor trvá cca 20min, záleží jak je dítě aktivní nebo ne, pak je delší. No a když spinká, zvoneček to jistí
.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.