Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, pokud vše dobře dopadne!Doufám. Tak by se mi mělo miminko narodit v září. Je tu nějaká z vás z Prahy? se samou situací? Že bychom se scházeli. a vyměnovaly rady a zkušenosti? Výlety s kočárkem aj. . .
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
myslim ze terminova diskuze tu uz bezi, ja tam teda nechodim.
Z prahy jsem byla driv, ted jsme se odstehovali ![]()
Ahá, já když to zadávala tak mi nic podobného neukázalo..Tak budu hledat. Děkuju. Jinak já mám taky v plánu jít zase do Jižních Čech, jenže KDY …
bohužel to nezáleží jen na mě.
Jé a nechcete to tu nechat,nechce se mi už do zajete skup.jinak z prahy nejsem.
No kdyzbys nahodou chtela, tak pojd k nam. Musis napsat moderatorce na schvaleni https://www.emimino.cz/…nkovani/315/#form
ahojky, máme skupinu, kterou budeme uzavírat, jestli se chceš přidat mrkni k nám na Termín porodu září 2012
Ahoj, já mám taky termín září 2012 - druhého. Dneska jsem tu poprvé a skupiny srpen/září mají už 67 stránek a tam už asi úplně nezapadnu. Budu rodit v Praze v Podolí ![]()
Mno, teď už je to úplně v klidu. Bylo mi zle asi do 12tt, ale teď jakobych ani nebyla těhotná..až si někdy říkám, jestli jsem. Teď zrovna válčím s nějakým nachlazením, tak doufám, že ty pomeranče a citrony zaberou
Ještě jsem nepřibrala ani kilo, ale bříško už trochu mám. Co ty? A kam chodíš k doktorovi?
Já jsem taky zvracela, vždycky ráno a pak odpoledne,jak to přišlo.
Mno ale ted je to malinko lepší, asi je pravda to jak se říká,že to po 3 měs. odeznívá. Uvidíme.
a máš pravdu, taky si občas říkám, jeslti jsem vůbec těhotná. A si doma? já pracuju jako normálně. Zatím to jde…
máš? to se máš, já s tim pořád bojuju,jestli to není jen nafouklý břicho,nebo plnej močák, poránu mám bříško propadlý ale
a to už se těším až mi vyleze.
Bydlím na Praze 8, ale rodit budu v Jižních Čechách.Mám tam doktora. Ale jsem stále v Praze, pracovně i normálně
a ty??
Já taky normálně pracuju. Otevřela jsem si vloni vinotéku, takže hodlám dělat dokud to půjde. No, já mám taky vždycky večer větší bříško..asi je to normální, nafouknutý..:-) Je fakt, že jsem měla jednodenní střevní chřipku a taky to spadlo..no, ještě si budeme muset na pořádnej břuch asi počkat..ale pak zas budeme chtít, aby už byl pryč..
Já bydlím na čtyřce a rodím v Podolí. Jsem ráda, že jsem se tam vlezla, byla jsem poslední, koho na 2.9. vzali (berou jen 12). Kdy máš vlastně termín ty?
Ahoj, ja rodim taky v zari, 5.9., do tech rozbechlych skupin se klidne pridej, ta moje puvodni nejak odpadla, tak jsem se pridavala taky asi dva tydny nazpet. ![]()
NikynaU: Závidím ti, já dělám takovou debilní práci. S cizincema, je to někdy těžký. Já mám termín 17.9.
jsem z Prahy 8 ![]()
ahojky těhulky, ráda bych se k vám přidala, konečně se nám poštěstilo a čekáme mimi v kolem 20. září. mějte se.
Já kolem 17.září. těším se jestli se někdy někde sejdeme s miminkama ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat