Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky čerstvé maminky
je tu nějaká maminka s TP listopad 2012 , která by si chtěla vykládat a těšit se na miminko??
Už je tu vytvořená i skupina, tak se mrkni tam.
Jinak já ještě nevím, uvidím až tak za týden. Ale cítím se hodně divně.
Ahoj Lucynko, ja jsem na tom téměř stejně jako ty…dneska jsem 5+0 (teda dle mých výpočtů). Zítra jdu poprvé na UTZ, tak se nemůžu dočkat…mám nervy nadranc, páč už cca deset dní s přestávkama špinim..ne moc, ale i tak mě to točí.Jediný, co mě každý ráno uklidní je sílící testík. Dneska 21DPO byla testovací silnější než kontrolní, tak snad:)
Ahoj Ewulko já jdu na UTZ až 22.3 to už by mělo být vidět srdíčko..já jsem dnes 5+4 tak dej vedět jak jsi dnes dopadla držím palečky
Ahoj, tak jsem byla ve středu na UTZ a byla vidět jen dutinka…no nádhernej pohled to byl, ale dokud nebude
tak v klidu moc nebudu..tak jsem objednaná na 20.3. to už bych měla být 7+0, tak snad bude vidět víc ![]()
Evulka33 píše:
Ahoj, tak jsem byla ve středu na UTZ a byla vidět jen dutinka…no nádhernej pohled to byl, ale dokud nebudetak v klidu moc nebudu..tak jsem objednaná na 20.3. to už bych měla být 7+0, tak snad bude vidět víc
To už by mělo být něco vidět určitě
já se taky těším na UTZ
Koukám, že jdeš dva dny po mě…tak držím palečky, aby bylo všechno tak jak má být
A jak ti je? Nějaký nevolnosti? Mě teda pořád bolí břicho jako na ms(ne teda v kuse, ale jsou to takový návaly…Je mi špatně od žaludku několikrát v průběhu celýho dne, tak to rozdejchávám a naštěstí se daří a nezvracim…i když včera jsem už měla hodně namále…Jediný, co mě znervozňuje je neustávající špinění…špinim s přestávkama už 2.týden, sice jen malinko, ale i to mě dokáže pěkně rozhodit…tak si občas jen tak pro klid duše testnu a to mě zase na chvíli uklidní, když ta testovací lajna vyleze ještě dřív než vůbec dočůrám
a je mnohem silnější než kontrolní ![]()
Koukala jsem i na jinou tvojí diskusi ohledně těhukalhot…já právě sedim v kancku a mám rozepnutej už druhej knoflík
taky bych se do nich nejradši navlíkla hned…ale pak si říkám, že legíny jsou taky pohodlný a do těch těhu hadrů půjdu až budu mít aspoň trochu břicho…
Ahoj, doufám, že nevadí… chtěla bych sem jen dát odkaz na skupinu na fb. Kdyby někdo chtěl tak se přidejte..
děkuju ![]()
Ahoj, doufám, že nevadí… chtěla bych sem jen dát odkaz na skupinu na fb. Kdyby někdo chtěl tak se přidejte..
děkuju ![]()