TP listopad 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2247
6.3.12 09:50

TP listopad 2012

Ahojky čerstvé maminky :dance: je tu nějaká maminka s TP listopad 2012 , která by si chtěla vykládat a těšit se na miminko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
6.3.12 09:52

Už je tu vytvořená i skupina, tak se mrkni tam.
Jinak já ještě nevím, uvidím až tak za týden. Ale cítím se hodně divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
6.3.12 13:39

Ahoj Lucynko, ja jsem na tom téměř stejně jako ty…dneska jsem 5+0 (teda dle mých výpočtů). Zítra jdu poprvé na UTZ, tak se nemůžu dočkat…mám nervy nadranc, páč už cca deset dní s přestávkama špinim..ne moc, ale i tak mě to točí.Jediný, co mě každý ráno uklidní je sílící testík. Dneska 21DPO byla testovací silnější než kontrolní, tak snad:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
7.3.12 09:09

Ahoj Ewulko já jdu na UTZ až 22.3 to už by mělo být vidět srdíčko..já jsem dnes 5+4 tak dej vedět jak jsi dnes dopadla držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
7.3.12 09:52

Jojo, určo dám vědět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
9.3.12 23:20

Ahoj, tak jsem byla ve středu na UTZ a byla vidět jen dutinka…no nádhernej pohled to byl, ale dokud nebude :srdce: tak v klidu moc nebudu..tak jsem objednaná na 20.3. to už bych měla být 7+0, tak snad bude vidět víc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
10.3.12 21:31
Evulka33 píše:
Ahoj, tak jsem byla ve středu na UTZ a byla vidět jen dutinka…no nádhernej pohled to byl, ale dokud nebude :srdce: tak v klidu moc nebudu..tak jsem objednaná na 20.3. to už bych měla být 7+0, tak snad bude vidět víc :dance:

To už by mělo být něco vidět určitě :srdce: já se taky těším na UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
12.3.12 13:08

Koukám, že jdeš dva dny po mě…tak držím palečky, aby bylo všechno tak jak má být ;) A jak ti je? Nějaký nevolnosti? Mě teda pořád bolí břicho jako na ms(ne teda v kuse, ale jsou to takový návaly…Je mi špatně od žaludku několikrát v průběhu celýho dne, tak to rozdejchávám a naštěstí se daří a nezvracim…i když včera jsem už měla hodně namále…Jediný, co mě znervozňuje je neustávající špinění…špinim s přestávkama už 2.týden, sice jen malinko, ale i to mě dokáže pěkně rozhodit…tak si občas jen tak pro klid duše testnu a to mě zase na chvíli uklidní, když ta testovací lajna vyleze ještě dřív než vůbec dočůrám :lol: :lol: a je mnohem silnější než kontrolní :dance:
Koukala jsem i na jinou tvojí diskusi ohledně těhukalhot…já právě sedim v kancku a mám rozepnutej už druhej knoflík :mrgreen: taky bych se do nich nejradši navlíkla hned…ale pak si říkám, že legíny jsou taky pohodlný a do těch těhu hadrů půjdu až budu mít aspoň trochu břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
27.11.12 16:54

Ahoj, doufám, že nevadí… chtěla bych sem jen dát odkaz na skupinu na fb. Kdyby někdo chtěl tak se přidejte.. :) děkuju :)

http://www.facebook.com/…52939719328/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
27.11.12 16:54

Ahoj, doufám, že nevadí… chtěla bych sem jen dát odkaz na skupinu na fb. Kdyby někdo chtěl tak se přidejte.. :) děkuju :)

http://www.facebook.com/…52939719328/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital