Rodíme 4/2012 v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
5.3.12 13:06

Ahoj holky,
jsem nas… ted jsem si to četla na jejich stránkách - máme domluvený kurz jiz od února ale platbu jsme si dohodli až před kurzem tak jsem zvedava za jakou cenu bude - to si dělají srandu.
Dnes tam jdeme tak potom dám informaci ..... už tak to tam není levný a tohle navýšení je teda šílený :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
5.3.12 19:45

Ahoj holky! :-)

Mám jen dotaz - nebyl jste někdo dnes na kurzech od 16h? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
5.3.12 20:20
janaky píše:
Ahoj holky,
jsem nas… ted jsem si to četla na jejich stránkách - máme domluvený kurz jiz od února ale platbu jsme si dohodli až před kurzem tak jsem zvedava za jakou cenu bude - to si dělají srandu.
Dnes tam jdeme tak potom dám informaci ..... už tak to tam není levný a tohle navýšení je teda šílený :cert: :cert: :cert:

To je fakt strašný :( nechápu to. Porodný nic a za otce u porodu takový sumy-přitom teda nechápu za co jako konkrétně?Jen že tam stojí?Je to smutný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.3.12 21:05

Ahoj, tak jsme byli na kurzech dneska od 16 hod a zatím jsme nic nezaplatili - už jenom z principu. nejde o těch 500,–kč na víc ale o to, že nám to přeci měli říct. My jsme si kurz objednávali v únoru s tím, že zaplatíme až tam půjdeme na první hodinu abysme tam nechodili zbytečně a dnes nám řekli že je to dražší :cert: ?!
No uvidíme jak to dopadne, paní Mrkvičková nám slíbila že to ještě zkusí probrat a dá nám vědět.
Ceny jsou na stránkách porodnice - za předporodní kurz pro oba partnery a přítomnost otce u porodu si připravte 3200,–kč … fakt masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.3.12 21:09
eileens píše:
Ahoj holky! :-)Mám jen dotaz - nebyl jste někdo dnes na kurzech od 16h? :-)

Ahoj, já jsem tam byla dnes s partnerem :lol:, která ty si :D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.3.12 09:15

Taky s manželem - přišli jsme poslední, teda skoro poslední :D
Jsem si říkala, že tam musí být někdo z emimina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.3.12 09:48
eileens píše:
Taky s manželem - přišli jsme poslední, teda skoro poslední :D
Jsem si říkala, že tam musí být někdo z emimina :-)

My jsme přišli taky až jako skorem poslední, ty jsi ta co má naplánovanýho císaře?
my seděli vzadu v druhé řadě u záchodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.3.12 10:02

Nene, seděli jsem ale vedle nich :-) já vím, která ty jsi :-) a jdete zase v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.3.12 10:04

janaky

a kdy máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.3.12 10:18

Na kojení jdu sama - tam přítele nedostanu :), TP mám 13.4. - takže cca za měsíc, už začínám být nervozni.
Takže ta v pruhovaným tričku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
6.3.12 13:11
janaky píše:
Na kojení jdu sama - tam přítele nedostanu :), TP mám 13.4. - takže cca za měsíc, už začínám být nervozni.
Takže ta v pruhovaným tričku :)

jj, přesně ta :-) my máme termín až 6.5., takže o měsíc později, ale já jsem nervózní už od začátku těhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
20.6.12 14:54

Ahoj holky, tak jak vám to dopadlo? Já rodila 24.4. a máme teď doma malého Kryštůfka. Nakonec musel císařem. Jak jste byly spokojeny s porodnicí? Já si odnesla smíšené pocity.

• Citovat
  • Upravit
13021
20.6.12 14:56

@Holma Ahoj já tam rodila 14.4.-teda rodila jsem od rána 13.4. :roll: :lol:. Jako porodní sál super ale to šestinedělí :roll: nevim jestli bych tam šla i podruhé :nevim:
Jinak porod dobrý ale trápila jsem se dost dlouho :oops:, ale malej se narodil přirozeně-za to jsem ráda-po tolika hodinách utrpení ještě císař…to bych byla smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
20.6.12 16:37

@ametyst: jo, taky jsem byla smutná… Přijali mě na rizikovým s odtékající plodovou vodou, neotvírala jsem se, ale bolesti jsem měla. prý nekontrahují a dali mi nějaký oblbovák, abych se vyspala. V jednu ráno jsem byla na prst a potřebovali místo na rizikovým, tak mě šoupli na sál. Oblbovák začal působit takže jsem po 17 hodinách na sále neměla už sílu tlačit, prý horní segment nespolupracoval s dolním. Šestinedělí katastrofa! Ale dětský sestřičky naprosto super, katastrofální záchody a sprchy, fuj!! byla jsem na P1 a až na jednu sestru, tak celkem OK. Na každém rohu se mě ptai, zda mám zaplacenýho otce u porodu (o tom píši v jiné diskuzi). Už bych tam asi rodit nešla. Moc mě mrzí, že to dopadlo císařem, ale nešlo jinak.
A jak to zvládáš? Já už pomalu uvažuju, že si hodím mašli. Řev celou noc, celej den, podlamují se mi kolena, mám hlad žízeň, bolí mě hlava… a strašně mě baví žehlit, když mám minutku, je to takový relax…bohužel toho času moc nemám. K tomu zkouškový ve škole, takže jsem na pokraji svých sil. A to manžel pomáhá…

• Citovat
  • Upravit
13021
20.6.12 19:04

@Holma tak hlavně ale že je v pořádku to je nejdůležitější :hug: holt ten císař byl nutnej a aspon ses netrápila dýl a máš spodek v pořádku :lol:.No já byla taky na P1 a sestry teda nic moc :nevim:. A s tim poplatkem máš pravdu, mě se taky ptali 3× :roll:, fakt skvělý dotazy když má člověk šílený bolesti a kontrakce po 2minutách.
Jinak já zvládám výborně, malej je strašně hodnej, zlatíčko fakt! Ted začal spinkat od 9večer do 5ráno takže super. Třeba se to u vás taky zlepší, nejhorší jsou prý první dva měsíce, tak uvidíš!!!A jestli můžu poradit, neuklízej tolik, a nech ať ti pomáhá manžel-ono ti to neuteče, tak dělej fakt jen to nejdůležitější a zbytek spi když spí mimi :hug:.Takovej pocit že už prostě „nemůžu“ jsem měla taky ten první měsíc-byla jsem nevyspalá, malej brečel ale ted se to strašně zlepšilo takže jsem v pohodě. A tobě přeju to samé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí