Rodinná asistentka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5112
28.6.25 08:43
@Anonymní píše: Více

Tak v tom pripade ale potrebuje nekoho, kdo bude dochazet osobne, ne na dalku. To uz ma nastejno, jestli to ma v kalendari, nebo jestli ji na dalku asistentka zavola, ze tchyne ma narozeniny. Kdyz potrebuje spis nekoho, kdo by ten darek koupil, zabalil, a domluvil oslavu. Ale tchyne asi nebude volat a domlouvat oslavu s asistentkou, ale primo s rodinou, takze opet by to museli nejak dat vedet te asistence, aby jim to pripomnela. Tak by si moc nepomohla, musela by porad myslet na to, aby vse dala vedet asistentce, aby ji vse mohla pripominat. To uz je jednodussi si to zapsat do kalendare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30655
28.6.25 08:57

Jeje, neco takoveho by se mi taky hodilo, jen na to mit. Ty tisice malickosti okolo provozu rodiny me nici, nesnasim telefonovani… Uz jen ti pitomi lekari kdyby mi porad nebubnovali v mozku, byla by to pro me strasna uleva. Ale nevydelam, tak mohu max snit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10646
28.6.25 12:25

Děláte oba 24 hodin denně, že na takové věci nemáte čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.25 13:02
@Bytsamsebou píše: Více

Lidi jsou různí, já mám ve všem celkem velký zmatek a chaos, pomoc s organizací bych vítala. Celkově nějaká osobní asistentka nebo kouč by byli fajn.

• Citovat
  • Upravit
10646
28.6.25 13:13

Chaos v hlavě, chaos v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
28.6.25 13:15

Já si nedovedu představit, že by to v době GDPR mohlo fungovat.

To bys musela té osobě dat všechny vaše osobní údaje, nejspíš plnou moc, že můžou za vás rozhodovat a tak podobně a stejně si nemyslím, že by to šlo….

Musela by mít nějak přístup k vašim zaměstnavatelům, aby mohla zařídit dovolenou a zároveň vědět, jestli v práci můžeš mít volno…

Známá měla teď problém, že přítel spal po noční a pošťačka ji nechtěla dát jeho dopis (přímo do ruky), přestože by ji ukázala jeho občanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.25 13:17
@Bytsamsebou píše: Více

Asi tak nějak. Psychiatr mého syna si myslí, že budu mít taky ADHD jako má syn.

• Citovat
  • Upravit
5072
28.6.25 17:05

Jeden příklad z mnohých: Toto by vyžadovalo, aby měl osobní asistent seznam všech přátel s telefonními čísly, adresami a daty narození a zároveň všem přátelům sdělit, ať se v dalším neobracejí na něj, ale na osobního asistenta, který je k dispozici v pracovní dny od… do…Jak už tu bylo uvedeno, někdy to funguje tak, že „služební“ asistent přesahuje do soukroma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.25 17:22

@Luboš P mně by třeba stačilo, aby osobní asistent převzal zprávy klidně ode mě a dál to hlídal za mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.25 18:22

@pikola dotaz je anonymní, můžu odpovědět anonymně :mavam: všechny diskuze na emiminu jsou anonymní :roll:

• Citovat
  • Upravit
55926
28.6.25 18:35

Ježíši, já jsem silně organizační typ. Kdyby se tím dalo uživit, jdu do toho. Ještě bych si to vedla v Excelu:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.6.25 19:59
@AnastazieB píše: Více

Tak třeba máš blbý znamenko, pošleš zprávu, zaridte kožní- a paní na telefonu si dá tu práci, obtelefunuje půl okresu kde a v kolik berou, zebse platí 500 hotově, že někde prijimaji objednávky jen po 13.hodine atd atd atd a ty jen dostaneš zpátky termínek a hodí ti to do kalendáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
29.6.25 20:41
čoveče to je zajímavé. já bych asi spíš tu paní do domácnosti, ale abych jí nepotkávala. držím palce na úspěch.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.25 12:19

Díky holky za vaše názory, chápu, že pro někoho je to divná představa, že někoho takovýho sháníme, ale vzhledem k tomu, že máme oba dva celkem dost časově náročnou práci, dítě kroužky atd, prostě jsme se shodli, že některý věci bychom rádi na někoho přehodili a pustili z hlavy :) jak tady už někdo zmiňoval, také by mi stačilo, kdyby někdo ty zprávy a úkoly převzal ode mě a já to pak mohla vypustit a spolehnout se, že věci, které může někdo vyřeší za mě, věci ve kterých mě nezastoupí, mi připomene. Například s tou dovolenou, v dnešní době, kdy je tolik možností a člověk by u výběru mohl ležet hodiny, tak kdyby mi někdo našel tři místa dle mých požadavků a já jen ukázala na jednu z variant, kdyby na dětskou oslavu někdo sepsal, co je potřeba, vytvořil pozvánku, objednal skákací hrad, objednal výzdobu atd. aby někdo udělal rešerši za mě, kam dát dítě na kroužek angličtiny, jaké má ten a ten recenze, cenu, kvalitu výuky, kdyby mi někdo dal vědět at se objednám nebo mě rovnou objednal na prevenci tam a tam. Aby někdo hlídal termíny plateb, který se musí během roka zaplatit, kdyby mi někdo sehnat opraváře, prověřenou paní na úklid atd. u nás konkrétně by se toho prostě našlo hodně :D díky i za tipy a odkazy, mrknu na to :)

• Citovat
  • Upravit
10646
30.6.25 12:58

My jsme s manželem taky oba zatížení, manžel teda fakt hodně, ale takové blbosti řešíme za chodu, random, spontánně, bez zbytečného hlubšího přemýšlení a přebírání. Platby dáš trvalý příkaz 8). Otázka 5 vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný