Kde hledat paní na úklid?

196
26.6.25 15:47

Kde hledat pani na uklid

Hledam nějakou pani/ slečnu na uklid. Kde je idealni někoho takového hledat? Čistě pres zname, fb, ci firmy?

Z okoli mi lidi nabídli jen velké firmy co dělají spise kanceláře, mají plno nebo o nikom neví.

Chci zbezny uklid, časem se uvidí.
Našla jsem hlidacky.cz - prijde mi fajn pokud by se dalo zkombinovat i s hlídáním.

Jinak pracuji z domu a mam male dite. Bud bych byla doma (pracovala), popripade byla s dcerou na procházce behem úklidu. Alespoň pro začátek bych rada byla u toho a mohla zhodnotit.

Mate nejake tipy? Jsem z velkého města takze by nebyl problem někoho najit, spise jsem nenašla odvahu napsat na FB kvuli hejtum ze to,,snad,, zvládnu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
26.6.25 18:22

Mate nejakou fcb skupinu ctvrti/města? V nasi se dost často jednak nabízí lidé, co uklízí a i lide uklid poptavaji (dalšími obvyklými tématy jsou bezdomovci, proč se někde houka, veci za odvoz, dotazy na restaurace a samozřejmě diskuze o h.vne, někdy doslova).
Dají se taky vygooglit různé firmy, co uklid dělají a kdyz jsem objednávala, nikdy bytem nepohrdli. Ale je fakt, ze jsem většinou shanela hloubkac, na pravidelný úklid jsem mívala jednu stabilní paní, ted uz nevyuzivam.

• Citovat
  • Upravit
10244
27.6.25 09:04

@maruska1996 Facebookové skupiny, ale úplně ideální je osobní doporučení či známost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
28.6.25 02:25

Ty hlidacky.cz max. spokojenost. U FB skupin mi vadí propojenost s profilem a nemohu uvést žádné pozitivní zkušenosti. Plno zájemců, domluva těžká. Proč? To nevím.
Osobní doporučení je opravdu nej, avšak ne každý spokojený se chce dělit. A že je spokojen jeden neznamená, že bude i druhý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný