Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky maminky, vím, že o nebude tak jednoduché najít někoho, kdo rodil teď někdy ( nebo já nevím, od kdy to tak platí) v Pardubické porodnici, ale jsem prvorodička a nevím jak to chodí…
Jde mi o Rodný list dítěte…říkali, mi, že mi přijde poštou, každý den koukám do schránky, čekám a pořád nic, nevíte, jak dlouho to tak trvá… Začínám být nesvá, jestli vůbec příjde, kde bych se po něm když tak měla shánět, známá, co rodila jinde říkala, že měla RL doma dřív, než ji pustili z porodnice a u nás pořád nic
![]()
Díky moc za každou informaci ![]()
Ahoj, rodila jsem v listopadu 2011 a RL mi přišel do 14 dnů.
Ahoj, rodila jsem v Pcích přesně před dvěma týdny a RL mi přišel předevčírem ![]()
@PetiteFillette píše:
Ahoj, rodila jsem v Pcích přesně před dvěma týdny a RL mi přišel předevčírem
Já rodila taky přesně před 14 dny
![]()
Ale ještě stále nic
![]()
Asi nejspíš jo
Porodila jsem 30. 5. v 15:44 ![]()
Tak snad mi to už přijde teda, když už to ty máš… ![]()
Taky jsme ho vyhlíželi každý den a dorazil nějak asi 15-16 den doporučeně
Tak neboj, on se objeví ![]()
@Werunkaaaa píše:
Asi nejspíš joPorodila jsem 30. 5. v 15:44
Tak snad mi to už přijde teda, když už to ty máš…
Já ve 12:24
Určitě co nevidět dorazí ![]()
Já rodila v lednu 2011 a trvalo jim to 14 dní, spěchala jsem vůli pojištovně, protože se mě na to ptala doktorka při každé návštěvě (chodili jsme sco 2 dny málo jsme přibírali)..nakonec manžel šel na úřad a tam mu řekli že to ten den poslali, a opravdu další den ho přinesla pošťačka..tak jestli ji z pardubic tak se můžeš dojít i zeptat…případně si ho tam vyzvednou…švagrovou by bez rodného listu nepustili z porodnice
(rodila ve Valmezu)..taky mi to přišlo divné ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.