Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jsem prvorodička a zítra jdu sepsat porodopis. Mohu se zeptat těch co už ho sepisovaly, co tam po vàs chtěli? Vim jen, že mám ssebou mít rodný list můj a přítelův. Budu rodit v Teplické nemocnici. Díky moc všem.
myslím, že na porodopis rodné listy nepotřebuješ, to stačí až k porodu, ptají se na jméno otce dítěte, datum narození, anamnézu, při této příležitosti mi dali také dotazník o jménu dítěte a to je asi tak všechno
Já jsem potřebovala rodné listy, když mě přijímali do porodnice, tak jsem diktovala svého zaměstnavatele, moje a manželovo bydliště, jeho datum narození, ptali se mě na moje, manželovy, mojí matky a mojí sestry nemoci, pak jsme ještě oba podepsali papír o jménech dítěte a to je myslím všechno ![]()
karolinka12: me prave sestra
v poradne rikala, ze mam mit rodne listy…
Ahoj ptali se na takový základní věci .Jako je stav nemocí které máš v rodině,kde bydlíš, na otce dítěte ale myslím že ho nechtěli ani snad v porodnici .Taky jsem byla v Teplicích ale radči si ho vem
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.