Rohový dřez - jak nakombinovat kuchyň

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
8.11.13 21:30

Ahoj, já mám od Franke tento typ, co uvádíš i s tou malou vaničkou a jsem spokojená, jiný bych nechtěla, docela často tu vaničku využívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
9.11.13 13:45
@Pavska píše:
Ahoj, já mám od Franke tento typ, co uvádíš i s tou malou vaničkou a jsem spokojená, jiný bych nechtěla, docela často tu vaničku využívám

Ta co jsem uváděla s vaničkou postranní je od Blance. Od franke jsem s vaničkou nenašla. Mužeš prosím hodit odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.11.13 16:26

Tak jsem to hledala a nenašla, Franke to už zřejmě nevyrábí, my to máme od loňského podzimu, teď to dělají jen s nějakou přepadovou vaničkou. Ještě že jsme to dělali minulý rok, teď už bych si u Franke nevybrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
9.11.13 17:24

@Pavska :)) a má rozměr jako současný Franke bez vaničkz viď. ;)

:o) ono to je asi jedno, mamka má doma 33 do strany a 36 směr k baterii, takže to je minimum co vůbec chci… cokoli bude lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.11.13 20:55

Tak jsem našla podobný co mám, tento je nerez, já mám granit… mám asi o něco větší, jestli bereme stejné rozměry :-) já mám k baterii 40 a vyhovuje mi, všechno v něm pohodlně umyji… kromě plechů do trouby, ale to bych musela mít asi obří dřez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
11.11.13 14:23

@Pavska : zvolili jsme granitový kuli naší tvrdé vodě, nerezové mají větší výběr jj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
13.11.13 11:46

Holky co říkáte na tenhle: http://www.dobracena.cz/…ranit-grafit Jako muj nej typ to není, ale vzhledem k ceně, a ted k tomu je akce i s baterií a s pumpičkou na saponát. Rozměr dobrý, ale hloubka 15? stačí to?

a jeste vanicka nejde uzavírat, ale kdyz bude myčka, tak vaničku využiju spis k cedění. Přece jen uz mamka nebude po ruce a budu sedit i klasickym sednikem. Tak to bych se i smířila. Ale nevím jak ta hloubka :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
1.12.13 22:21

Také děláme novou kuchyň a mám to vesměs stejně, roh, vedle myčka…roh nemám vykousnutý, ale viz obrázek… máte tam někdo řešený úložný prostor, myslela sem tu otočnou polici, ale nejde upevnit kvůli dřezu, tak nějak pořešit odpadkový koš… je to dost velká skříňka, tak a by byla využitá, díky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný