Rok 2023

9
2.1.23 23:14

Rok 2023

Hezký večer ženy,
Jaké máte cíle do nového roku?
Trochu se mi rozepište, ať tu máme fajn diskusi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.1.23 23:19

Porodit, začít dodělávat vysokou školu a teď nově po hádce s manželem taky odnaučit se skákat mu neustále do řeči :oops:

• Citovat
  • Upravit
24851
2.1.23 23:24

:srdce: z více důvodů doufám a věřím, že horší jak 2022 už to být nemůže :lol:
(přijít během pár měsíců o tátu i o manžela je hodně velká soda, ale jo - děkuji za děti a psa, žijem… 8) ) takže můj letošní cíl je velmi jednoduchý : Přežít… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
2.1.23 23:32

Doufam, ze bude hlavne lepsi nez rok 2022🖤 😞

trosku vic cestovat a zvolnit ( chci stihat dokonale vsechno praci, rodinu, konicky :roll: ) jsem na rodicaku ale uz pres pul roku pracuju(jsem prekladatelka) doma mam 21mesicni ditko…

Plnit si s manzelem sny☺️

• Citovat
  • Upravit
1151
2.1.23 23:46

Víc si užívat život, nemyslet jen na ostatni, ale i na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
3.1.23 00:04

Prave jsem si zalozila ucet, takze mam urcite za cil se naucit jak to tady funguje🫶

Chceme jet s manzelem poprve na dovolenou bez deti☺️ a predelat koupelnu😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
3.1.23 00:22

Být zdravá, aspoň opustit bolest a začít stavět, aspoň základovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.1.23 00:39

Omezit alkohol, zvládat vztek, citově se odpoutat od jedné osoby, vdát se, nebýt tak moc egoistická… jo je toho dost. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
3.1.23 01:14
@Lucy75 píše: :srdce: z více důvodů doufám a věřím, že horší jak 2022 už to být nemůže :lol:
(přijít během pár měsíců o tátu i o manžela je hodně velká soda, ale jo - děkuji za děti a psa, žijem… 8) ) takže můj letošní cíl je velmi jednoduchý : Přežít… ;)

To mě moc mrzí! Přeji, ať už je jen lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
3.1.23 06:49

Naučit se sebe stavět na první místo. A nesnazit se „zavdecit“ za každou cenu (mluvím o rodinných vztazích, kdy často, proto aby ostatní byli spokojeni jsem schopnanse uštvat :oops: ). Je to velký cíl ale mám dojem že už nevyhnutelny :think: ;)
A z tech hezkých, procestovat další část republiky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
3.1.23 07:05

@Lucy75
Tak to je nálož :hug:.
A já tady kňučím, že mi po covidu vypadala půlka vlasů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
3.1.23 07:53

@ropucha 02 ;) biosil a čas ti na vlasy zaberou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
3.1.23 08:08

Míň ukllízet a více se věnovat dceři… více chodit na procházky, na hory. A být míň protivná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
3.1.23 08:55

@Jakub98 Cíle jsem si tentokrát ani nějaké konkrétní nedával. Nakonec i ten uplynulý rok mne přesvědčil, že vždy se objeví výzvy, příležitosti, které by člověk nečekal.
Takže si přeji tak jako v tom roce minulém, nebát se v takových chvílích překročit své pohodlí, komfort, strach a místo obav si říct - to je super příležitost.
A krom toho budu zcela spokojen, když budu dobrý partner, otec, šéf, zažiju pár hezkých výletů, cest a hodně objetí od ženy a dětí a dost jejich úsměvů a radosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.1.23 09:03

Porodit, a adaptovat se z role zaměstnankyně na roli matky. Myslím, že to je až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová