Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer ženy,
Jaké máte cíle do nového roku?
Trochu se mi rozepište, ať tu máme fajn diskusi. ![]()
Porodit, začít dodělávat vysokou školu a teď nově po hádce s manželem taky odnaučit se skákat mu neustále do řeči ![]()
z více důvodů doufám a věřím, že horší jak 2022 už to být nemůže ![]()
(přijít během pár měsíců o tátu i o manžela je hodně velká soda, ale jo - děkuji za děti a psa, žijem…
) takže můj letošní cíl je velmi jednoduchý : Přežít… ![]()
Doufam, ze bude hlavne lepsi nez rok 2022🖤 😞
trosku vic cestovat a zvolnit ( chci stihat dokonale vsechno praci, rodinu, konicky
) jsem na rodicaku ale uz pres pul roku pracuju(jsem prekladatelka) doma mam 21mesicni ditko…
Plnit si s manzelem sny☺️
Prave jsem si zalozila ucet, takze mam urcite za cil se naucit jak to tady funguje🫶
Chceme jet s manzelem poprve na dovolenou bez deti☺️ a predelat koupelnu😆
Být zdravá, aspoň opustit bolest a začít stavět, aspoň základovku.
Omezit alkohol, zvládat vztek, citově se odpoutat od jedné osoby, vdát se, nebýt tak moc egoistická… jo je toho dost.
![]()
@Lucy75 píše:z více důvodů doufám a věřím, že horší jak 2022 už to být nemůže
(přijít během pár měsíců o tátu i o manžela je hodně velká soda, ale jo - děkuji za děti a psa, žijem…) takže můj letošní cíl je velmi jednoduchý : Přežít…
To mě moc mrzí! Přeji, ať už je jen lépe..
Naučit se sebe stavět na první místo. A nesnazit se „zavdecit“ za každou cenu (mluvím o rodinných vztazích, kdy často, proto aby ostatní byli spokojeni jsem schopnanse uštvat
). Je to velký cíl ale mám dojem že už nevyhnutelny
![]()
A z tech hezkých, procestovat další část republiky ![]()
@Lucy75
Tak to je nálož
.
A já tady kňučím, že mi po covidu vypadala půlka vlasů ![]()
Míň ukllízet a více se věnovat dceři… více chodit na procházky, na hory. A být míň protivná…
@Jakub98 Cíle jsem si tentokrát ani nějaké konkrétní nedával. Nakonec i ten uplynulý rok mne přesvědčil, že vždy se objeví výzvy, příležitosti, které by člověk nečekal.
Takže si přeji tak jako v tom roce minulém, nebát se v takových chvílích překročit své pohodlí, komfort, strach a místo obav si říct - to je super příležitost.
A krom toho budu zcela spokojen, když budu dobrý partner, otec, šéf, zažiju pár hezkých výletů, cest a hodně objetí od ženy a dětí a dost jejich úsměvů a radosti…
Porodit, a adaptovat se z role zaměstnankyně na roli matky. Myslím, že to je až až.